Fluturasi de martie-aprilie 2011 (95)
Raspunsuri - Pagina 3
alina06st spune:
Mai bine sa nu ne mai gandim la probleme, ca doar totul este bine
Viss, ma uitam ca tu ai scris de nasi, referitor la numele copiilor. Noua, sincer, nici nu ne-a trecut prin cap. Chestia cu numele copilului tau mi se pare atat de personala, incat mi s-ar parea exagerat din partea nasilor sa aiba vreo pretentie. Si eu sunt nasa si nici prin cap nu mi-ar trece sa le cer finilor mei asa ceva. Prin urmare, noi am ales numele, eu unul, sotul unul si gata. Pe nasi nu i-am intrebat si nu i-am anuntat nimic legat de asta.
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
dorinut@ spune:
La mine e o coincidenta fericita. Dintotdeauna mi-a placut numele Gabriel si pe nanunt il cheama Gabriel. A ramas masca cand i-am zis ca-i punem Gabriel (desi n-are legatura cu faptul ca asa il cheama pe nanut )
------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisucmic Neata dragelor, eu citeam si scriam la celalalt capitol! Lavi, te intrebam la capitolul anterior daca Hauck-ul nu ti se pare greu? Eu abia astept sa merg sa vad Chicco, si apoi sa compar cu Hauck (care si mie imi placea). Lavi si Simona, sa va zic cu glicemiile: ele sunt obisnuit mai mici la gravidute, fiindca consuma 2 din mancarea unuia . De asta aveti pofta de dulce, iar consumul de dulciuri (mai ales gen ciocolata, dulciuri concentrate) duce la un cerc vicios in care pancreasul secreta mai multa insulina si apoi glicemia scade si mai mult, iar va e pofta de dulciuri etc. N-ati observat ca si in afara sarcinii daca papati ciocolata va e foame mult mai repede? Deci pancreasul e sanatos! Strumphi, Viss, sa fiti cuminti in patut! Si eu intru in concediu peste 1 saptamana, abia astept! Strumphi, si eu beau de o vreme doar apa plata, minerala ma umfla, iar cea de la robinet mi se pare nesigura Alina06 va admir cu sotul tau in Afganistan, sa se intoarca cu bine! Pupaturi la TOATA lumea! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! s23 cu un dragalas |
pisucmic, multumim de explicatiile cu glicemia..f utile..si eu o am mica mica desi mananc dulciuri toata ziua..
mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena spray cu propolis l-am luat de la un magazin specializat de apicultura...cred ca avetzi si voi in orash...Propolis-spray cutanat asha se numeshte mai exact miki la Iosup nu mai dai 4mil ,dai 250 ca la prima morfo..parca atat era,asha am dat la Maria Alina.n La multzi ani sa fi sanatoasa si sa pui poza aia de la 8 luni!!! uite cum uit eu ce vroiam sa zic..rau e sa fi gravida,nu mai functzionezi la capacitate maxima aaa pai la Giuleshti ma vad cu Ion Ionutz,care dupa ce ashtept muulte ore ma intreaba de sanatate,cate kg am luat,dc am probleme,imi da sa fac analizele si ma cheama peste o luna...deja shtiu ce se intampla,dar tre sa ma vada si pe mine la fatza,nu mi-a facut niciodata echo nu cred ca o sa-mi faca acum...dar am pe 21 Dec echo la dr mea din Pitesti,dar tot nu-mi spune ce greutate are bb,asha ca ashtept pe Iosup la 33 sapt..asta pe 31 ian..aoleu ce mult mai e Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
anaxena, ieri cand mi-am facut programarea mi-a zis telefonic si pretul, desi eu n-am intrebat, probabil ca sa fiu pregatita 400 ron..si da, prima morfofetala a fost 250, a doua 450 iar acum cica 400 mult dupa parerea mea..cum spuneam, nici n-as mai fi facut-o...
miki1979 spune:
citat din mesajul lui anaxena spray cu propolis l-am luat de la un magazin specializat de apicultura...cred ca avetzi si voi in orash...Propolis-spray cutanat asha se numeshte mai exact miki la Iosup nu mai dai 4mil ,dai 250 ca la prima morfo..parca atat era,asha am dat la Maria Alina.n La multzi ani sa fi sanatoasa si sa pui poza aia de la 8 luni!!! uite cum uit eu ce vroiam sa zic..rau e sa fi gravida,nu mai functzionezi la capacitate maxima aaa pai la Giuleshti ma vad cu Ion Ionutz,care dupa ce ashtept muulte ore ma intreaba de sanatate,cate kg am luat,dc am probleme,imi da sa fac analizele si ma cheama peste o luna...deja shtiu ce se intampla,dar tre sa ma vada si pe mine la fatza,nu mi-a facut niciodata echo nu cred ca o sa-mi faca acum...dar am pe 21 Dec echo la dr mea din Pitesti,dar tot nu-mi spune ce greutate are bb,asha ca ashtept pe Iosup la 33 sapt..asta pe 31 ian..aoleu ce mult mai e Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex Maria,povestea nashterii Maria in culori |
aha, e doctorul cu kilogramele..
alina06st spune:
Miki, exact cum banuiam de la Tutu in legatura cu analizele. Cum s-ar spune si-a dat acceptul ca sa iei fier. Daca vrei..., daca nu...
Am schimbat si eu vitaminele, ca am terminat o cutie de Pregvit. Incerc Elevit de maine. Si sapt viitoare imi fac si analizele.
in sapt 21+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
miki1979 spune:
citat din mesajul lui viss buna dimnieata. da, cami - am luat scutece impermeabile, ma gandeam ca treb sa iau cateva normale - de-alea din finet, nu imi treb. la spital, ca parca asa am citit pe-o listuta ?! roxy- sincer eu imi doresc sa stau pana la 36 sapt.dar dc nu am geanta facuta, nu stau linistita. cine stie ce am sa visez noapteadeja ma simt mai relaxata ca am luat cate ceva..oricum si eco de pe 22 decembrie ma va lumina..iar dc acum de-abea ma misc- cu greu am rezistat ieri la o tura de Kaufland, care e micut, ma asezasem pe vine la un moment dat, ca sotul era printre rafturi. mai incolo imi va fi mult mai greu, cu ditamai burtoiul yasmi- e musai pe urocultura sa scrie ori sterila, ori negativa. 24 SA+ mami de 2 buburuze: |
viss, parca spunea cineva ca a folosit aceste scutece impermeabile la spital- pe cearsaf ca sa nu patezi..eu personal n-am folosit dar nici nu m-am patat deloc..nici macar pe chilotei..eu nici lohii n-am avut prea mult nici ca timp nici cantitativ, probabil au curatat ei bine pe acolo dar in schimb le-am folosit si inca le folosesc acasa cand il schimb pe bebe de pampersi, mi se par f f utile mai ales ca daca se murdareste/uda le arunci, nu mai stai sa speli..vezi ca sunt unele mai ieftine de la Seni ( luam baxuri mari de 30 buc parca cu 30 ron ) sau din Kaufland am gasit unele Panda ( 10 buc la 9 lei ). dimensiunea eu zic ca e suficient 60/60 ca cele de 90/60 mie mi s-au parut prea mari..
iar cele de finet am avut cateva, cand era bb f f mic ma ajutam de ele la spalat in cadita..asa m-a invatat cumnata mea si mi-a folosit..il puneam in scutecelul asta de finet si il bagam in cadita, si in timp ce-l spalam pe picioruse de ex ii lasam scutecelul asa ud in apa pe manute..ca altfel dadea din ele si se speria si aluneca si iesea tot o nebunie..si pe urma invers..spalam partea de sus si il lasam pe picioruse..altfel se termina cu lac in camera si eu si el speriat si plangand..se pare ca ei se simt mult mai confortabil cand simt ceva strans pe ei, probabil obisnuitti din burtica in spatiu stramt..de aceea si in maternitate se prefera infasati in scutecele, cu manutele stranse, pe urma acasa fiecare decide in funcite de bebe..
miki1979 spune:
citat din mesajul lui alina06st Miki, exact cum banuiam de la Tutu in legatura cu analizele. Cum s-ar spune si-a dat acceptul ca sa iei fier. Daca vrei..., daca nu... Am schimbat si eu vitaminele, ca am terminat o cutie de Pregvit. Incerc Elevit de maine. Si sapt viitoare imi fac si analizele. in sapt 21+ cu minune de vesel. Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
da, alina, cam dezamagita eram si eu ieri..nu stiu de ce, ca doar il cunosc ca asa e..eu oricum azi m-am apucat iar sa iau Fe ( fac inca o cura de 10 zile cu fiole Tothema 2/zi cum am mai facut pt ca mai am o cutie in casa ), o sa iau si Captafer in paralel ( pastilele alea pt asimilat Fe ) si dupa ce termin incep cu Tardiferon Fol 1/zi. sper sa fie bine
spunea ceva ieri de sideremie ca asta r fi rezerva si ca de acolo isi consuma bb daca eu am deficit..dar la mine rezerva se apropie de 0 ma rog, nici nu stiu daca am inteles bine ca vorbea f incet..nu ma mai stresez, ca si la Vlad a fost la fel, am luat Fe doar in ultimul trimestru si cu intreruperi ca nu-l mai suportam din cauza constipatiei..si bb a fost bine, n-a avut deficiente de Fe desi tot eu l-am alaptat pana pe la 7 luni exclusiv..oricum o sa cer si parerea medicului de aici unde mai merg eu, cred ca intr-o saptamana doua merg si la ea si o sa vad ce zice..
lalely07 spune:
Hey..am revenit si eu..
Alina.n..LA MULTI ANI..sa fii sanatoasa,fericita si o mamica superba.Sa ai un bebe sanatos si nastere usoara!!!
Alina06 cu cine recoltezi celule??Cu Coord Blood?Am vazut ca si tu adresai intrebari acolo...Ai facut deja contractul..sau ceva demersuri in acest sens???
Vad ca voi tot faceti analize...eu nu am facut analizele astea obisnuite decat la inceputul sarcinii...Oare are de gand doctorul sa-mi mai dea..sau ma lasa asa..Data viitoare intreb neaparat!!
Mi-am cumparat o rochita,nu cine stie ce..dar nu pot pune poza ca nu are cine sa ma pozeze...Sper sa fac poza cd vine sotul acasa si sa va arat!!!
21+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
ailed_dota spune:
fetele, vb de constipatie,....si eu sufar si cu fierul care-l iau acum
dr. mea a zis sa iau magneziu cu vit c cica ti-ar da drumul si sa bei 2l de apa minim pe zi. Cum eu nu am voie prune uscate, sau smochine( ca au zahar)..am facut alaltaieri o salata de varza murata...efect garantat..
si cu eco morfologica de trim III si acum regret ca n-am facut-o la ingeras.. poate-l salvam...
mami de de 7 ani si ingeras si 24+cu
69/11