Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)
Raspunsuri - Pagina 7
alina06st spune:
Irinuca, noroc cu tine, ca uitasem sa-mi schimb semnatura
. Mai am o sapt si intru in luna 6 
Andreea si eu mi-am facut pofta de cartofi prajiti sapt asta. Nu mai mancasem de vreo luna jumate, doua. Am mancat intr-o seara, la sugestia stumphitzei ![]()
Strumphy, dar a fost dezmat acolo la voi. 3 sticle de sampanie
. Si mie imi plac orhideele de nu mai pot. Abia astept sa ne mutam si noi la casuta sa-mi cumpar... daca mai am cu ce![]()
in sapt 21+ cu minune de
vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Alina06 
si felicitari ca ai reusit sa iti vezi sotul.
Viss sa iti fie de bine cumparaturile. Eu intrebam de acea centura si sunt curioasa daca e pe marimi. Daca e pe marimi eu de unde stiu ce marime sa imi iau, avand in vedere ca o sa mai iau ceva kg bune pana la nastere.????/

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28
Rares Andrei
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinuca05 fetelor, incep sa intru un pic in panica ; imi dau seama, cand va citesc, ca ne apropiem si noi cu pasi repezi de finalul odiseei. deja incepem sa cumparam lucruri pt maternitate sau pt bebe?![]() eu am luat pana acum o carte de povesti "Pisicile aristocrate" Dorinut, tu spuneai ca nu ti-a placut caruciorul Graco, ca e prea mare?! si eu am fost la Kidex si mi-a placut modelul asta: http://idealbebe.ro/graco-carucior-quattro-tour-deluxe-tsb-2010-p-6219.html ce spuneti? 22+ |
Da e greu si mare..Gandeste-te care are o 12,8 kg. Si eu dupa cezariana nu ma vad sa-l car de la etajul 3...Am gasit unul care avea 7.5 kg cred ca Espiro Vector.
Uneori ma gandesc cum o sa cobor eu si cu carut si cuc bebe de la 3
. Prietenii mi-au dat solutia: il duc pe bebe intai intr-un cosulet, il las jos si apoi carutul, probabilitatea sa mi-l fure pe bebe e mica.
...vad eu cum fac. Nasol ca n-am uscator la parter, ca-l lasam acolo...ce probleme imi fac si eu..------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
irinuca05 spune:
alina, deci asa este ?!
din saptamana 22+, suntem in luna a 6-a, da?
asta inseamna ca de ieri sunt in luna a 6-a!!!!

ce repede trece timpul...
eu stiu ca cel mai devreme putem intra in concediu prenatal din sapt 28 (adica cu 84 de zile inainte de DPN); asa stiti si voi? si mi-ar ramane max 42 zile concediu de lauzie (dupa nastere), apoi intru in CIC.
eu as putea intra din 19 ianuarie si nu stiu ce sa fac. daca ma plictisesc acasa?!
cred ca mai bine vorbesc cu drita mea, sa vad ce imi recomanda.
voi ce faceti?![]()
22+
dorinut@ spune:
Andreea felicitari si tie pt intrarea in luna 7-a 

Cami m-ai pus pe ganduri cu fetele care au nasct la 28 de s...ma pun sa-mi fac si eu bagajul de-acum..
Strumphy felicitari pt o seara reusita 
------------------------------------------------------------------------------------------
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Alina sotul tau e in Afganistan? Sa dea Domnul sa vina cu bine acasa la bebic 
------------------------------------------------------------------------------------------
- Eduard Gabriel 
Ana-Maria
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Cami, sunt racita, dar trebuie sa treaca pana la urma si aceasta. In rest suntem bine, bebe sta pe un nerv si imi amorteste piciorul drept de nu il mai pot misca, dar asta este, daca asa s-a pozitionat el, nu am ce sa fac. E scump acel detergent de la Sensiblu???? Sunt curioasa cat ar costa ca ar trebui sa iau si eu , sa ii spal hainutele si sa i le calc. SUnt mamici, care folosesc Persil Sensitiv si sunt in cumpana. ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei |
si mie imi amortzeshte piciorul stang...ufff
eu la Maria am folosit Dermalin,nu mi s-a parut scump atunci
la Sensiblu e vata deja portzionata..o recomand!
Ana-Maria mami de
26+
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori
lalely07 spune:
fetelor tampoanele de care vorbiti voi se folosesc si dupa cezariana sau numai dupa nastere normala??
Sa nu radeti de mine ca habar nu am;....![]()
21+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dorinut@
Da e greu si mare..Gandeste-te care are o 12,8 kg. Si eu dupa cezariana nu ma vad sa-l car de la etajul 3...Am gasit unul care avea 7.5 kg cred ca Espiro Vector. Uneori ma gandesc cum o sa cobor eu si cu carut si cuc bebe de la 3 . Prietenii mi-au dat solutia: il duc pe bebe intai intr-un cosulet, il las jos si apoi carutul, probabilitatea sa mi-l fure pe bebe e mica. ...vad eu cum fac. Nasol ca n-am uscator la parter, ca-l lasam acolo...ce probleme imi fac si eu..------------------------------------------------------------------------------------------ 28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Ana-Maria |
noi suntem 3 mamici pe scara si lasam carucioarele la parter,doar una si l-a legat cu lant special pt bicicleta...eu am 2 si nu s-a furat nimic,avem interfon,dar cred ca acum majoritatea blocurilor au...eu stau la 4 ar fi fost sinucidere
Ana-Maria mami de
26+
cum creste Alex Maria,povestea nashterii
Maria in culori

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
Naty (10.04.2009) si