Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina 06 de asemenea poti lua cosmeticele care au termen mare de valabilitate si care sunt si ele scumpe ... sau cadita .... care costa si ea ceva ... eu mi-am propus sa iau si cateva seringi ... de care ai nevoie in caz de se imbolnaveste pt aerosoli sau altele ... lingurite .... un termometru ... detergent fara miros DERMALIN care se gaseste doar in farmaciile sensiblue ca sa spal prima data hainutele .... si poana la 3 luni macar .... si cele ce mai am eu nevoie pt nastere

eu vreau sa imi fac tot eu tampoanele
chiar daca voi naste la particular
ca sa le am macar acasa cand revin
la mine lohiile au tinut ceva
si acasa nu are cine sa ma ajute cu nimic
asa ca tre sa le am puse la punct

de asemenea
la cealalta odisee
am avut fete care au nascut6 de pe la sapt 28
si asa ca eu de la sapt 30 aveam bagajul si pt mine si pt bebe gata
deci de aceea tre sa ma apuc de cumparaturi
de spalatul si calcatul rufelor de bebe mic

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

neata si celorlaltor fete care au aparut

alina06eu la antonia am luat pampers nr 1 pt new born .... si am avut-o pe antonia de 3,6kg si nu i-am folosit mult ... asa ca de data asta am luat direct nr 2 ... scrie pe ei sunt cred de la 3-6kg parca .... dar eu am luat de la firma pampers ... sunt unii copii rare cazuri .... care se irita si au luat de la happy .... eu pe acelea nu le suport .... deci recomnd pampersul ca firma si poti lua de la nr 2 ... trebuiesc destule .... bebele creszte cam cu 1 kg pe luna la inceput si se folosesc multi pe zi ca fac des caca .... apoi mai vezi tu ... poti lua un bax .... stai linistita daca ramai cu ele le vinzi celor care inca nu au nascut ... noi asa am procedat la prima odisee

Vezi ce inseamna sa n-ai habar. Deci daca scrie pe cutie de la cate kg in sus sunt buni e mai simplu. Ma orientez dupa asta pt inceput. Multam

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

viss sa-ti fie de bine cu cumparaturileeeeeeeee

yasmi sa te gandesti iar la mine cand te plimbi prin mall .... vreau si euuuuuuuuuuuuuuuu

si eu cred ca am 6 kg sau 7 luate pana acum
cele mai multe in primele 3 luni de sarcina

ma pun sa ma uit pe net de cadou pt antonia de craciun ca vreau o masa cu scaunele de plastic mai zdravene sa tina si pana la bebe 2

si mai vreau niste ghetute de iarna .... sa vedem unde gasesc usoare si imblanite si scurte nu lungi ca sunt incomode

Daca aveti Decathlon in Constanta, merita sa mergi pana acolo, intrucat au cizme imblanite si deloc scumpe pentru copii, dar si pentru adulti(alea sunt ceva mai scumpe). si multa sanatate

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

andreea nu avem din pacate
am auzit de el de la cealalta odisee
da aici vin mai tarziuuuuuuu
mercic de pont oricum
tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Cami, geanta pt spital si eu intentionez sa o fac de pe la 28 de saptamani. Sa fie acolo.
Cat despre cosmetice, as vrea sa astept pana dupa sarbatori cand vreau sa ma duc la medicul pediatru sa ma anunt, ca sa zic asa. Stiu o tipa care e super, a fost vecina de apart cu parintii mei ani de zile. La ea vreau sa merg. Si m-as duce dupa sarbatori si atunci as intreba-o pe ea si despre cosmetice si detergent. Poate recomanda ceva anume. Daca nu, cumpar eu ce stiu (adica ce mai aud si eu de la voi). Ca de stiut nu prea stiu nimic. Da' invat

in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:

andreea nu avem din pacate
am auzit de el de la cealalta odisee
da aici vin mai tarziuuuuuuu
mercic de pont oricum
tu ce mai faci?

Cami, sunt racita, dar trebuie sa treaca pana la urma si aceasta. In rest suntem bine, bebe sta pe un nerv si imi amorteste piciorul drept de nu il mai pot misca, dar asta este, daca asa s-a pozitionat el, nu am ce sa fac.

E scump acel detergent de la Sensiblu???? Sunt curioasa cat ar costa ca ar trebui sa iau si eu , sa ii spal hainutele si sa i le calc.

SUnt mamici, care folosesc Persil Sensitiv si sunt in cumpana.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Mi-a luat ceva sa va citesc , aseara v-am lasat in alt capitol

Fetele care mi-ati facut mustruluiala, va multumesc Promit ca ma fac fata cuminte de azi inainte Vorbesc serios de acum, de azi inainte am sa ma menajez, pe cuvant de pioner

Am uitat sa va spun ieri de moasa, i-am spus de anularile alea de programari la teste , la eco de 20 sapts i la testul de toleranta la glucoza si a facut ochii mari , ca vai ca nu ea, ca ea nu poate face asa ceva , dar o sa se intereseze si o sa ma sune sa imi spuna ce s-a intamplat ... bunnnn... pe la 5 aseara suna telefonul fix, raspund, madam moasa la telefon, cica am sunat sa iti spun de anularile alea ... si ghiciti ce ?!!! din cauza ei s-a intamplat tot, ca ea mi-a trimis niste foi acasa in posta pentru niste analize pe care uitase sa mi le faca in spiatl cand am fost la ea si aia de la receptie au inteles ca eu deja am fost la eco de 20 sapt si la testul cu glucoza si de aia mi-au anulat tot , deci nu ..nuuuu ea , bunica mea !!! si mai facea si ochii mari la mine cand i-am spus si nu a avut nici un stres sa ma sune sa imi spuna ce s-a intamplat, doar ca ii pare rau si bla bla uri de astea care sa ma imbuneze

Tot ieri moasa a aflat ca am fost la urgente cu durerile mele si i-am povestit ce si cum si a spus ca ma programeaza la fizioterapie pentru gravide si o sa ma sune fizioterapeuta sa imi spuna cand am programare, sper curand si nu in 2012 ca la cat o duce mintea si pe asta, e posibil

Mi-a dat un formular pentru un beneficiu, pentru niste bani pe care statul ii da la gravidele care nu au depasit 25 sapt pana la sfarsitul anului, de la anul se taie tot, au mai fost multe alte beneficii pe care le puteai cere de la stat daca erai insarcinata sau dupa ce nasteai dar le-au taiat, dar bun si asta care mai este , trebuie sa completez un formular si sa il pun la posta, nu trebuie sa ii pun timbru , e moca cica e preplatit de stat si asta , si in termen de 31 zile de cand primesc ei formularul asta semnat de moasa si de mine si completat o sa imi vireze in cont 190 £ire Nu ma asteptam dar englezoii astia au grija de gravidute, ca banii astia sunt pentru healthy food

acum sa va spun cat de frumos a fost aseara la cina cad upa cat am muncit he he... ma asteptam sa le placa Au fost doar 2, un cuplu, mi-au adus o orhidee alba super mare si frumoasa, o glamada de flori pe ea am pus-o in geam la bucatarie, chiar aveam nevoie de una ca eu mereu am orhidei in geamuri si asta de la bucatarie se uscase si trebuia sa cumpar alta Lui Nick i-au adus niste "bubbles" adica sampanii si niste fizzy drinks au baut 2 sticle de sampanii in 3 aseara in vreo 4 ore
Le-a placut mancarea de numa, sa nu mai spun ca Lisa si-a pus de vreo 2 ora ciorbitza si mancat 2 ardei si vreo 3 sarmale si barbatu-su, Ed, mi-a cerut retetele sa le faca si ei acasa , la toate mancarurile, si la cirbitza si la sarmale , dar si la clatitele mele umplute cu branzica si date la cuptor
Lisa se tot scuza ca mai isi pune in farfurie ciorbitza sau sarmale, ma pufnea rasu si i-am spus ca eu i-am invitat de mult de prin vara la o cina romaneasca si zice ca de stia ea ce bunatati stiu eu a face , ar fi venit in fiecare weekend

Ma duc sa imi fac un cappuccino, am dormit ca valiza, dar tot ma simt cam rupta, o sa trag un pui de somn la pranz ...

Va pup si revin

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

fetelor, incep sa intru un pic in panica; imi dau seama, cand va citesc, ca ne apropiem si noi cu pasi repezi de finalul odiseei. deja incepem sa cumparam lucruri pt maternitate sau pt bebe?
eu am luat pana acum o carte de povesti "Pisicile aristocrate"
Dorinut, tu spuneai ca nu ti-a placut caruciorul Graco, ca e prea mare?!
si eu am fost la Kidex si mi-a placut modelul asta: http://idealbebe.ro/graco-carucior-quattro-tour-deluxe-tsb-2010-p-6219.html
ce spuneti?

22+

Mergi la inceput

De ieri am intrat si noi in luna a 7-a . Sunt asa fericita si nici nu imi vine sa cred cum trece timpul.

Dorinuta felicitari si tie si sa stea bebe pana la termen.

tuturor fara exceptie.

A nins frumos in Bucuresti, dar parca prea putin.

Eu am mancat ca o sparta bomboane cu martipan sunt preferatele mele.

Toate mancati salata orientala, o sa imi fac si eu , dar de cand tot zic. In schimb azi e zi de lafaiala, mancam cartofi prajiti. Imi este pofta cum nu va imaginati.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

fetelor, incep sa intru un pic in panica; imi dau seama, cand va citesc, ca ne apropiem si noi cu pasi repezi de finalul odiseei. deja incepem sa cumparam lucruri pt maternitate sau pt bebe?
eu am luat pana acum o carte de povesti "Pisicile aristocrate"
Dorinut, tu spuneai ca nu ti-a placut caruciorul Graco, ca e prea mare?!
si eu am fost la Kidex si mi-a placut modelul asta: http://idealbebe.ro/graco-carucior-quattro-tour-deluxe-tsb-2010-p-6219.html
ce spuneti?

22+

Mi se pare cam scump si foarte greu. In schimb la Baby Expo erau 2 carucioare Peg Perego tot 3 in 1 de 1500 ron si unul ceva mai scump, nu mai stiu exact si mult mai usoare. Eu am ramas super incantata de ele. Nu stiu sincer pe unde ai putea sa gasesti, dar merita sa te interesezi si de acestea.

Mergi la inceput