Fluturasi de martie-aprilie 2011 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

eu cand implinesc 28s ma apuc de bagaj,asha am facut si la Maria...sa shtiu eu ca e facut!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

andreea felicitari pentru luna a 7-a

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Multumim!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

maine ma duc sa-mi cumpar tot pt bagajul de spital.
Anaxena m-ai linistit cu caruciorul. Si noi avem interfon.

------------------------------------------------------------------------------------------
28+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Alina06 nu 3 sticle, 2 sticle in 3 persoane in vreo 4 ore eu m-am tratat cu apa plata, fara lamaie apropo voi beti apa plata, minerala? de la chiuveta? aici nu se poate bea apa de la chiuveta, are prea mult calcar si mie nu-mi place, eu beau apa plata cumparata , Nick bea de la robinet , o sa vad eu cand s-o plange de rinichi cum o sa fie

Viss, ma tin de cateva zile sa iti scriu, azi am timp Sa stii ca face bine sa imi spui una alta, ca deh si eu ti-am spus sa stai cocotata in pat si sa ai grija de buburuze, nu zic ca eu nu ar trebui sa fac ceea ce predic dar la mine chiar era nevoie de curatenie si ieri chiar nu puteam spune nu la cina, eu nu pot , sunt eu mai cu obraz subtire asa , mi-e rusine sa spun nu, ca eu-s fata buna si cu bun simt, cu cine merita numai si prietenii astia chiar meritau o cina buna romaneasca pentru ca ne-au ajutat mult cand ne-am mutat din casa cealalta in casa asta in vara, plus ca atunci cand avem nevoie de masina apelam mereu la ei si ei ne-au trecut, pe Nick, ca eu nu conduc, pe asigurare si pe gratis , nu au cerut nici un ban si putem cere si folosi masina lor la orice ora din zi si din noapte si o sa mai am nevoie de masina cand o sa il scot pe bebe din spital Deja aseara ne intrebau ce vrem sa ne ia cadou pentru bebe si de Craciun , sunt oameni tare faini si nu puteam sa ii dezamagesc Cred ca ma intelegi, eu sunt bine si asa cum am scris mai devreme in mesajul anterior, de azi ma fac fata cuminte si o sa stau cocotata in varful patului
Sa iti fie de bine cu tot ce ai cumparat si sa le porti sanatoasa si bebicii la fel 10 pentru buburuze !!!

Ailed, cum e cu ninsoarea? ai iesit cu saniuta cu Maria?

Yasmi, o gogoasa mai ai ? eu mai am niste caltite, neumplute , ca alea cu branza le-am papat pe toate aseara , nu eu , ci musafirii tare le-au mai placut ... daca vrei iti fac una cu gem , de care vrei ? am de toate felurile

Andreea, tot racita ? nu ai luat coryzalia cand ai vazut ca te ia raceala? nu te-a ajutat deloc?? Sper sa te refaci repede si sa nu mai te chinuie raceala

Madutza, ti-a inghetat popul in oras ? sau pentru ca a nins te-ai dus la putin shopping?

Miki, cum stai cu invatatul ? sau nu mai ai chef acum ca tot se aproprie din ce in ce mai tare Mosu cu saniuta?

Alina.n, ce branzeturi mananci? si eu incerc sa mananc mai multe, iaurt, branzica, lapte in fiecare zi beau... ieri am intrebat-o pe moasa daca pot sa imi fac si eu analize la sange sa vad cum stau cu calciul si fierul si zice ca nu e nevoie daca mananc cat de cat sanatos si echilibrat ? am spus eu ca asta-i cu pluta

Lalely , te-ai lamurit pana la urma cum e cu cic ul ?Sper sa alegi varianta cea mai convenabila pentru tine si bebe

Dorinuta, cand te duci la Brasov targe o gura de aer de munte si pentru mine. Tare imi mai place orasul ala

Roxy, tu unde umbli ? a mai nins acolo la voi ? Bradul l-ai facut ? ti-am vazut burticul, tare simpatic si frumos

Iony, felicitari pentru eco bun si masuratori si bebelina grasunica Burticul creste , acusi o sa iti tii prinetsa in brate

Simona, ce am spus eu acum vreo 2 zile in urma? pai de ce te mai plangi sexy mami cand tu intri inca in blugii de dinainte de a ramane gravida ? deci sa nu mai auzim de astea, da ? ne-am inteles?

Cami, ma bucur ca Antonia este mai bine, sper curand sa scapati si de antibiotic si tu ia repede sa te faci bine ca nu-i bine pentru bebe si antonia, dar si pentru tine

scrish, mai trebuie sa imi cumpar belet de sau ai gasit cine sa iti spele geamurile si faiantza? vezi, eu tot vreau sa vin in ro si nu stiu cum sa fac rost de bilet mai repede, tare as mai trage o fuga, dar tre sa stau aici in varful patului consemnata la domiciliu las ca imi iau eu revansa la anul in vara si o sa stau mai mult atunci

Vai , iar mai scris un roman , ma duc sa pun rufele in uscator si apoi sa ma cocotez bine in varful canapelei sa impletesc , poate termin azi paturica

Pup burticile

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Eu ma apuc de bagaj abia la anul!

Anaxena si cum cerem la farmacie acea vata deja portionata? Eu nici nu stiam ca am nevoie de astfel de tampoane, va spun sincer. Citisem la odiseea de noiembrie-decembrie si mi se parea mai bine sa le cumpar gata facute.

Dorinuta sa inteleg ca nu ai lift! Foarte nasol. Eu imi fac griji ca am de coborat vreo 5-6 trepte, ca nu avem facuta acea rampa speciala pentru carucioare, dar atatea etaje cred ca innebuneam. Poate ai pe unde pe la parter pe unde sa il pui.

Anaxena in Bucuresti daca lasi vreun carucior sau ceva la parter, cu tot cu interfon se fura sigur. Si daca nu s-ar fura e posibil sa ti-l vandalizeze. Era bine daca lumea era civilizata, dar de unde.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 28 Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 parca 1,5kg sau 3 kg erau 30 ron ... tocmai ce am intrebat eu
si la o masina bagi multe hainute de bebe mic
eu dermalin am folosit cateva luni bune la antonia ca nu are nici un miros
in rest la hainele noastre si ale antoniei persil lichid care miroase frumos dar dau doua clatiri sa fiu sigura
cosmeticele sunt toate cele enumerate aici
MUSTELA - F BUNE DAR SCUMPE, SANOSAN, NIVEA - eu pe aceste trei firme le folosesc
aaaaa
si e bine de luat si ser fiziologic
la sticlute mici de plastic
deci neinjectabil
pt ca spalam cu el bebelusul
pe fata in fiecare zi
e cam scump
dar e singurul care se foloseste pana creste putin bebe sa ii dai cu apa pe fata

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Strumphy de cate ori iau o bulina de Coryzalia ma gandesc la tine. Ba e foarte bun, mai ales ca eu am mari probleme cu gatul. Trebuia sa imi fi scos amigdalele, ca imediat ce vine frigul mi se inflameaza groaznic si abia imi mai inghit saliva, dar uite ca pana acum nu am avut probleme ca am luat totul din pripa, nu am asteptat sa se intample vreo nenorocire. Nasul ce imi curge si cred ca ma cam paste o nevralgie, ca a cam inceput sa ma doara si o ureche, dar nu e bai, trece si asta.

Mergi la inceput

mandreeac sanatate multa
eu m-am tratat cu paracetamol luat la 12 ore si oscilo
si mai am doar ceva tuse si cativa mucisori
si ai grija cu piciorul
nu-l suprasolicita
ca ti se vor sparge venele ca la mine
si e dureros rau de tot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

mandreeac sanatate multa
eu m-am tratat cu paracetamol luat la 12 ore si oscilo
si mai am doar ceva tuse si cativa mucisori
si ai grija cu piciorul
nu-l suprasolicita
ca ti se vor sparge venele ca la mine
si e dureros rau de tot

Aoleu, sper sa nu mi se intample asa ceva. Am luat si eu 2 paracetamol si tuse nu am avut deloc, doar mucisori mai am.

Aha, am sa retin acest Dermalin, ca nu e scump.

Mergi la inceput

lalely scurgerile de lohii le are toata lumea ... este sange cu ce a mai ramas din placenta ... si curge mai mulkt sau mai putin in functie de cum te-au curatat cei de la nastere sau de cat de repede curg ... deci ai nevoie

dorinut@ nu e de gluma cu nasterile pe neasteptate/... fetita care s-a nascut la noi cu doar 600 gr ascum e in canada cu parintii ... e bine sanatoasa si frumoasa .... deci va recomand inceperea facerii bagajului sa fie acolo ....

cat despre statul la etajul 3
e un cosmar
fina mea sta
fara inca o persoana nu poate sa scoata pe bebe
acu e mare
se mai dewscurca
da pana pe la 2 ani e f greu
sau cat e f mic
mai ales daca nu ai unde lasa carutul jos
la parterul blocului
si asa si e complicat

fetelor eu cand plec cu antonia