Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 20
micola spune:
salutare
Carmen, sa iti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa il iubeasca mult pe Stefanut (si el pe ea)! si tie recuperare usoara si rapida si laptic exact cat ii trebuie ei
Eseea
, multumim de link, abia astept sa vad reactia piticilor!Ma bucur de vestile bune legate de piticul tau
! Bafta in continuare si spor la treaba!
alinuk, esti inepuizabila
! ce bradut frumos i-ai facut lui carmen
Crisspy, si eu la fel, vreau bebe2, dar mai mult as vrea sa stiu ca e sora-mea gravi si apoi sa-l am eu pe al doilea...ei incearca de vreo 5 ani...si e si mai mare decat mine ea..Doamne ajuta sa ni se indeplineasca la amandoua dorintele!
Si eu am comandat pe net cadourile de Mos. Vroiam sa cumpar cate o perna, nepotelului cu Cars si lui Alexu cu Mickey mouse, dar, pt ca in curand Vladut se va muta in casa noua si nu va mai sta cu noi, le-am comandat pe net cate o perna de plus cu 2 fete, lui Alex pe o parte cu Mickey si pe cealalta o poza cu el si Vlad, si lui Vlad pe o parte Cras si pe verso poza cu el si Alex:). sper sa le placa. am gasit un site cu o oferta 1+1 la 50 de lei. maine sosesc in bucuresti si mi le aduce o verisoara, asa scutesc taxele postale
. Lui Alexu ii mai iau un set de curatenie si lui Vlad as vrea un joc scrable daca o gasi. si atat. ca mai vin si din alte parti.
Alor mei le duc o candela f frumoasa de la Manastirea Curtea de Arges. Mai ramane soacra, dar cred ca ii luam un trening, ceva. Eu cu Tibi ne facem doar de Mos Nicolae, de Mos Craciun nu.
In schimb, eu imi fac cadouri cu fetele , cu prietenele mele, suntem 4. avem obiceiul asta si de Craciun si de 8 martie:) e f frumos:). abia astept sa ne intalnim pt cadouase, anul asta le-am luat cate o sepcuta sic, pt iarna, de la Takko![]()
Cadia te inteleg cu mulsul, dar nu vad de ce sa te mulgi, sa-l mai pui in castron si de acolo sa-l iei cu lingurita..numai cati microbi poate lua in timpul procesului asta...si de ce sa nu suga direct de la tine? Si alexu meu lua ff greu in greutate cand era mic, ca si acum..nu ezita sa scrii la Alaptatul help-line, pe mine m-au ajutat foarte mult fetele de acolo
. Eu zic sa-i dai direct de la tine, fara sa te mai mulgi. intai un san pana simti tu ca l-a golit de tot(ca sa ajunga la laptele de final, care stii ca e cel care tine de foame si e si pin de calorii) si abia apoi, daca nu s-a saturat, si din celalat san. multa bafta!
Dark, sa te faci bine repede! felicitari pt job! si eu am sunat azi la firma sa vad ce si cum mi se pregateste pt ianuarie, avand in vedere ca in Pitesti nu mai sunt lucrari si m-au intrebat: "te duci la Constanta?"
daca nu apare altceva, mi se ofera Cta, si daca nu accept-somaj..Normal ca nu ma duc, n-am ce face cu copilul, il dau eu la cresa, dar acolo sta pana la 17.30 cel tarziu...tibi lucreaza in ture si deci nu e zilnic acasa.. parintii si soacra au serviciu...Poate doar daca il iau cu mine si-l duc la Ledi si la Davidut![]()
Asa ca..oficial, acum eu sunt cea care isi cauta de zor de lucru
bpaula spune:
Carmen felicitari si recuperare usoara. Marisoara bebelina mai ales ca a fost mai grabita
.
Micola spor la gasit job cat mai bun si cu program cat mai flexibil!
Dark succes si la urmatorii pasi ai interviului pentru job! Si sanatate!
Cadia tinem pumnii sa ia mai bine in greutate luna asta. Eu una as merge tot pe supt, dar pana nu sunt in situatia ta pot doar sa imi dau cu parerea ca e usor. Cand insa esti tu parintele e mai dificil.
La noi dupa cum spuneam a venit iarna, ninge tare frumos afara. Pentru Timisoara sunt mai rare zapezile asa ca ne bucuram cat se poate. Marius ar sta numai afara in zapada. Si cum zilele trecute ii aratam pe geam ca afara ninge ninge acum el nu zice la zapada, "zapada" ci "ninge"
Asta seara am apucat si eu sa ies cu el ca pana acum iesea doar dimineata cu mami. Ia uitati ce frumos e afara:
http://picasaweb.google.com/rn.paula/AVenitIarnaaaa#
O seara frumoasa sa aveti!
iuliacris spune:
Cadia, eu cand suplimentam cu lapte muls il dadeam Carlei cu seringa (asa ne-a invatat in maternitate, ca sa nu se obisnuiasca cu sticla), ii bagam degetul meu mic in gurita si seringa langa, ea sugea degetul ca si cum ar fi fost sfarcul si tragea si lapticul. Uite cam asa
http://picasaweb.google.com/iulidemeter/CarlaMariaPrimaLuna#5314578367782004258
Eseea, felicitari pentru progrese, la cat mai multe!
Dark, insanatosire grabnica, stiu ce mizerabil te simti
. Felicitari pentru trecerea in faza urmatoare a interviului!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
Porumbita spune:
carmen refacere usoara si laptic mult 
cadia nici eu nu as da cu lingura; la municipal cand trebuie suplimentat o faceu tot cu seringa; eu i-am dat lui robert din a doua luna si biberon cu laptele mele cu mergem la munca si a acceptat ambele variante (dar nu a avut suzeta si biberonul i l-a dat ori mama ori sotu pt ca asa citisem ca pe mama tr sa o asocieze doar cu sanu)
IRA_LIZA spune:
Carmen, felicitari si multe imbratisari! sa-ti traiasca printesa si sa aiba parte de toata sanatatea, dragostea si norocul de pe lume!
rein spune:
Carmen, felicitari! ma gandesc ce mare se facea daca mai statea o luna pana la termen. Sa fiti sanatosi!
Cadia, mai poti face ceva: te poti mulge inainte de a-l pune la san, vreo 30-50 ml. In felul asta scoti partea mai apoasa si suge ce este mai gras si mai hranitor.
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy M-am enervat cumplit ![]() ...auziti ce-mi spune o colega cu copil de 4 ani: vroiau sa se duca cu gradinita la un orfelinat si cica ea nu a fost de acord ca cine stie ce pateste copilul ei acolo, ca stie ea cum sunt "aia" de acolo...de parca "aia" nu sunt si ei copii.Pana si Razvi al meu a empatizat cu copilasii dintr-o gradinita care nu aveau jucarii...i-a vazut la televizor (i-a atras atentia ca vedea copii) si i-am explicat ca acei copii nu au jucarii si daca vrea sa le dam si noi o jucarie de la noi (am facut asta mai mult sa-i vad reactia)...si supriza, Tzumpi al meu a ales o jucarie pe care o intindea spre televizor, spre copii. Crisspy, fericita de Razvi |
Crisspy, sa-i fie rusine colegei! si sa se roage sa nu ajunga copilul ei intr-o asemeneqa situatie cum sunt copiii de la orfelinate. Noi am fost sapt asta de 2 ori la Sf Iosif, pe Kiselef (mergem la un baiat in scaun cu rotile, Savulescu Ioan se numeste), e adevarat k Sf Iosif e un orfelinat "plasat central", o fi contand si asta, oricum ce curatenie e acolo nu-ti vine sa crezi!! proaspat varuit, tot tacamul.
Cat despre masurile de siguranta: a trebuit sa semnam cereri pt urmatoarele vizite & donatii. Si rugamintea expresa a directoarei sa nu ii dam bani k au de toate, de la imbracaminte, mancare (mai ales acum de sarbatori), rechizite, de toate. Noi voiam sa ducem un calcu
Iar copiii sunt copii peste tot.
Cat despre copilul colegei: daca i se intampla ceva fie si in clasa stand in banca (ce poate fi mai safe de atat??) in principiu raspunde cadrul didactic in grija paza si protectia se aflau copiii in acel moment. SA fie sanatoasa colega ta, sa se bucure de copilul pe care il are si sa nu-l invete sa fie cum e ea in situatii ca cea de astazi.
Dark, insanatosire grabnica, sa va putetu bucura in liniste de Craciun si trestul
alinuk spune:
Eseea ne-ai dat de lucru
super ideea, noi i-am scris ft serios Mosului... si acum inainte cu cateva zile sa primeasca acele cadouri 'de la familie' o sa-i zic ca au primit raspuns!!!!
va dati seama ce ochi o sa faca Teo (Andu deocamdata lalaie toata ziua prin casa 'osh caciun, mutzoneasca - multi ani traiasca si pececeeee - petrecere) cand o sa vada ca ce ii prezinta mosul in raspuns va fi de'adevaratelea sub brad!!!
pt TEO
====================================================================== ==========
Santa Claus has a message for Teo
Hello Alina!
Thanks to you, Santa has sent a video message to Teo
To watch it, click here:
www.portablenorthpole.tv/watch/NSqgFk3F1oqSAz6GYOCA
====================================================================== ==========
pt ANDU
Santa Claus has a message for Andu
Hello Alina !
Thanks to you, Santa has sent a video message to Andu
To watch it, click here:
www.portablenorthpole.tv/watch/340Ez9ps45xoeqZRfuBxhA
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
un ALTFEL.. de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
eu sunt tare dezamagita ca nu i-am gasit ghetute imblanite antoniei
offfffffffff
sincer nu stiu ce sa ma fac
in cta nu sunt prea multe locatii unde poti gasi
FELICITARI CARMENNNNNNNNNNN
AI NASCUT O PRINTESA GRASUNAAAAAAAAA
LA MULTI ANI BEBE DE BILLY!
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
24+ PETRA ADRIANA
DarkBendis spune: