Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 21
Arriel spune:
Carmen felicitari! Sa-ti traiasca gogosica si sa ai lapte muuult pentru ea 
Dark multa sanatate! Din pacate, acum circula virusii intr-o veselie! Tinem pumnii si pentru pasul urmator al interviului
bpaula intr-adevar, foarte frumos afara, iar Marius de-a dreptul incantat de zapada. O asteptam si noi
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
lisssa_ana spune:
ahhhh ca imi vine sa urlu asa m-a scos din sarite Ana in seara asta. Nu pot sa cred ca o fiita atat de mica poate sa ma enerveze in halul asta.
Am venit obosita de la lucru,azi am fost la birou,multe intaloniri...in fine,am ajuns acasa,cum am intrat pe usa,direct a inceput sa urle,mama vreau in brate,s-a tinut asa dupa mine,toata seara. Cum o puneam jos,cum plangea,dar plangea cu sughituri,CRisti a zis ca n-a avut nimic toata ziua. Sa manance nu a vrut ca deh o lasam jos din brate,am mers is eu la wc a venit si ea,a inceput iar circul de ce inchid usa de la baie,booon. Am schimbat-o in pijama,dau sa o bag in sac,nu ca Ana face

, mai e atat de incapatanata de imi vine sa mor. Pana trage de fermoar,dau sa o ajut,incepe si urla ca nu ,ca Ana face
,il ridic eu un pic si tin contra sa poate sa il traga in sus,nu ca Ana face si si-l deschide complet pe tot...uite asa am tinut-o vreo 15 min pana sa inchidem un amarat de sac
Episoade de genul nu prea are,nu stiu zau ce a avut azi,dar ma bucur ca m-=am calmat si n-am urlat la ea ca pur si simplu nu mai puteam,bine ca am pus-o in pat.
Nu stiu cum sunt ai vostri,dar Ana e f incapatanata,exemplu: eram la baie sa se spele pe dinti si ii pica periuta pe jos,dau sa i-o dau,ce credeti...imi zice: nu ca ANA face(cand aud

asta

),nu credeti ca si-a pus periuta inainpoi pe jos ca sa si-o ridice singura. Alta data,eram pe scari,urca singura si se tine de balustrada,daca iesim prin spate,prefer sa o tin de mana ca sunt mai abrupte scarile de serviciu. Am ajutat-o la O SCARA,"nu ca ANA face" s-a dat inapoi scara respectiva ca sa o urce singura... .
azi,mi-a mancat nervii...
de dimineata am fost la medic,bebe e cu 1 zi mai mic decat DNPul,ii bate inimioara de numa', parca m-am mai linistit.
La multi ani Ana MAria de BILLY,sa cresti mare si frumoasa
scuzati mesajul lung si plangaret...dar CRisti s-a culcat si n-am la cine sa ma plang
Mama de Ana si
10+
Anuc spune:
Mama, cate s-au intamplat de cand n-am mai scris!
Carmen, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa! Este lunguta si grasunica, ceea ce e bine, mie mi se par mai rezistenti bebelusii asa...Imi pare rau ca n-am fostg pe faza cu agitatele :)
Cadia, nu te stresa acum cu fata, lasa sa vezi si luna viitoare, si eu zic sa-i mai dai completare (laptele tau) cu seringa.
La multi ani Ana-Maria de Billy! Sa cresti mare si sanatoasa, iubita mica!
Dark, felicitari pentru job! Super ca e exact ce-ti doreai! Insanatosire grabnica!
Eseea, imi imaginez prin ce-ati trecut cu grijile. Bine ca parerile medicilor coincid si ca nu are manifestari autiste copilul, trebuie doar stimulat.
Ma intorc la citit, ca am pierdut mult...
Mami de Ioana, Filip si
28 S
bebelusi spune:
Lisa draga mea, si noi avem asa ceva, doar ca eu il las la ce vrea el sa faca neaparat ca altfel avem scandal. De exemplu:el baga hainele in masina de spalat, el apasa pe butoane, el inchide tot timpul usa la frigider, el apasa tot timpul pe butonul dde la usa de afara, de la parterul scarii, si tot asa. AM invatat chestiile pe care vrea el sa le faca si il las. Bineinteles ca sare calul uneori si la noi si ne enervam
Carmen draga mea, felicitari, toata ziua m-am gandit la tine, sper sa fiti bine
Fetelor am facut pozele, sunt superbeeee, o sa va pun si voua cateva pe mailul comun
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor am pus pe mailul comun poze de la sedinta foto
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Arriel spune:
Wau, Patricia, ce graviduta frumoasa si sexi
Iar fecioru pe masura
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste
alinuk spune:
lissa, bebelusiheheheeee
nu vreau sa va 'incurajez'
dar deabia incep 'distractiile' cu personalitatea picilor
in sufletelul si mintulica lor se petrec diverse lucruri, interpretari, nevoi - nu stiu sa le exprime exact si atunci (mai ales cei cu personalitate nativ puternica) au diverse manifestari
e bine sa nu ne lasam pradda nervilor si sa ne gandim ce e in spatele acestor manifestari
..in cele din urma, cu al meu sotz cand nu gasim nicio explicatie ne resemnam zicand: e bucatica din noi, si noi suntem niste oameni articulati, cu personalitati puternice...de multe ori cu scantei...ce asteptari sa avem de la copilasi???!!
rabdare....si iar rabdare fetelor
urmeaza anii teribili!!!
PS: Pat felicitari pt sedinta foto
sunt absolut speciale amintirile astea
si vad ca dl Vladutz e mare smecherash...a pozat nu gluma!!!
am zis deja! cel mai mult mi-au placut:
poza cu funditza pe burtik
poza cu pantofii mai mari decat Vladut
si poza in care se 'cearta' cu tati
super!
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
un ALTFEL... de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
crisspy spune:
'Neata,
Dark felicitari pt job si sanatate multa 
Micola sa dea D-zeu sa le aduca si lor cate un bebe...tare frumoase cadourile pentru Vladut si Alexutu', mai ales ca inteleg ca sunt foarte apropiati... Bafta si tie cu jobul, poate totusi apare ceva si aproape de casa
.
Paula super fotografiile, se vede ca Marius e indragostit de zapada
.
Cami pe net te-ai gandit sa cauti cizmulitze?...Stiu ca nu e tocmai indicat, dar daca Antonia are piciorusul normal (adica nu ca Razvi butucanos de nu pot sa-i iau fara masuratori
) poate gasesti ceva.
Lisa nu te mai enerva
, ai grija de bebe si las-o pe Ana sa experimenteze chiar daca e greu cateodata...asa face si Razvi si daca il las se plictiseste repede si am scapat repede.
Anuc tu cum te mai simti? Te-ai hotarat sa-l duci pe Filip la logoped pana la urma?
Patri ce poze suuper, ca de revista
...super tare ideea!
Ledi ce mai faceti? David cum e? 
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,
fericita de
Razvi