Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia

Nu ai pe nimeni sa te ajute pe timpul zilei macar? Dar cresterea asta de 400 de gr cuprinde si recuperarea gramelor pierdute in maternitate?

Hai linisteste-te

Patri si noi vrem sa vedem pozele

Eseea ma bucur ca se vad imbunatatiri...sunt sigura ca atunci cand o sa te relaxezi si tu si sotul mai mult o sa fie cu muuult mai multe . Mersi pentru link, eu am facut deja pt Razvi chiar daca nu intelege.

Mesajul de la Santa catre Razvi e www.portablenorthpole.tv/watch/guest/QsnoR6uxp62qghmBVnrv4A" target="_blank">aici (asta ca tot frec menta la birou )

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Cadia

Nu ai pe nimeni sa te ajute pe timpul zilei macar? Dar cresterea asta de 400 de gr cuprinde si recuperarea gramelor pierdute in maternitate?

Hai linisteste-te

Da,cuprinde si recuperarea pierderii de 200g din maternitate. In principiu are cine sa ma ajute, slava domnului, dar acum sunt doar cu tata pe care nu pot pune mare baza.

O sa vad ce fac, sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

crisspy,demential mesajul..fac si eu azi.Mersi mult Eseea.

pupam fetele.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

a nascut carmen!!!!

3,820 kg, atata a putut sa imi spuna, abia iesise din sala

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Intrasem sa va spun si eu de Carmen, vad ca mi-a luat-o cristi inainte.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Felicitari Carmen si bebelina mica...adica nu chiar mica

Recuperare grabnica

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bravo, Carmen! Wow, ce maricica e! Recuperare usoara!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

am vorbit iarasi cu carmen

micuta a avut 55 de cm si apgar 10

si ea a avut epidurala si nu a simtit nimic

mama de Carol (29.12.2008) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Carmen, multe multe felicitari, sa creasca mare fetita voastra si numai bucurii sa aveti intreaga familie!

Noi suntem asa: una buna si una proasta. Aia buna e ca am trecut interviul pentru jobul de telephone interpreter, urmeaza acum assessmentul in prima saptamana a lui ianuarie. Aia proasta e ca sunt racita cobza, azi nu am rezistat la servici si am plecat acasa (cu oprire la medic, iar acum iau antibiotice si sirop de tuse). Tati e si el racit ca mine, Mister e OK. Macar daca mi-ar fi zis medicul sa stau nitel pe acasa... naah, de maine back to work. Dar au mai ramas inca 6 zile de banking si gata! Iar daca vin zapezile mari (asa cum ne ameninta toate buletinele meteo) poate chiar mai putin

Eseea, ma bucur ca v-ati mai linistit un pic. Asa-i, fiecare copilas creste si se dezvolta in ritmul lui, important e sa le aiba, nu trebuie sa ne luam dupa cat de repede se dezvolta alti copilasi.

Cadia, multi Stiu ca e tare nasol cand bebe pune mai putin in greutate, mult stres pentru mamica

Mirela, bine ai venit in gascuta! Mai scrie-ne despre tine si despre licuriciul tau

Patri, sa ne arati si noua pozele

Multa sanatate la toti bolnaviorii!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

DARK
CARMEN CE BEBELINA MAAAARE SI SIGUR FRUMOASA.SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA!!!!

Mergi la inceput