Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

uuff nicio veste de la Carmen? tinem maimutele cu mainile in sus pe aci
Claudia la 4 ani is cam mici pentru enciclopedii cu corp uman. daca vrei carti sunt cu povesti desenate, cu puzzle in interior, sau lego, deja de la varsta asta ai o gama mare de tot.
Raluca, probabil a miscat piciorusul la vaccin Nadia? unguent cu arnica si comprese reci. o sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

naty compresele cu apa rece si dc s-a facut vanataie pe picior gelul de arnica e super bun (pt mine si r cel putin ne ajuta mereu)

mai noi nu am facut prevenarul; ca am zis sa fie o sg doza dupa 2 ani

acum sincer ma gandesc dc sa il facem sau nu; orelista de la sanador zice ca dc nu a facut vreodata otita etc sa ii iau cultura din nas la urmatoarea racela si dc nu are nu stiu ce pe acolo sa nu il facem

mai e cineva care nu a facut/nu face prevenarul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Noi nu l-am facut, am zis ca i-l fac dupa 2 ani cand o sa intre in colectivitate.

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Nici o veste de la Carmen?

La multi ani Ana Maria de Billy!

Crisppy va doresc si eu voua si fratelui sa aveti parte de cadouri cu ochisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci rox si porumbita.

I-am trimis un mesaj lui Carmen, dar inca nu am nici un raspuns.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

va multumesc tuturor pt ganduri si incurajari! speram sa fie bine, sa evoluam cat mai mult.

din pacate azi a venit de la gradi iar cu mucisori, sper sa nu o luam de la capat ca inebunesc de tot!!

intrasem insa sa va scriu altceva, mai ales pt mamicile de copii mai mari, ca picii nostri sunt cam mici pt asta- eiii, ai vostri sunt putin mai mari. Va atasez un site superb, unde puteti sa va inscrieti, sa completati cateva lucruri despre copil, sa atasati chiar si foto si apoi vi se va trimite pe adresa de email un mesaj video de la Santa personalizat pt copil( cu nume, foto, etc). Eu am facut pt fetita mea si anul trecut si anul acesta, abia astept sa i-l arat. Am facut si pt Damian dar e cam mic el. Nu dureaza mai mult de cateva minute completarea lui, pt cine se descurca in engleza.

va asigur ca va placea f mult mesajul, atat parintilor cat, mai ales, copilului care va ramane f impresionat ( mai ales ca mosul vorbeste direct cu el, are poza lui etc). Chiar daca mesajul e in engleza, ii puteti traduce copilului si va fi f incantat.

http://www.portablenorthpole.tv/home

succes, sper ca v-am adus tuturor un zambet

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eseea multa sanatate! Sa treaca repede mucisorii.
In alta ordine de idei, ma bucur mult pentru progresele voastre.

Porumbita si mie imi pare rau ca nu i-am facut Prevenarul dupa 2 ani, sa fac o singura doza, mai ales ca ea reactioneaza asa de rau la vaccinuri.
Dar m-am gandit ca ea e cu imunitatea la pamant si sa nu aduca Ioana ceva de pe la gradi, de asta m-am grabit.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, multumesc pentru sugestiile de cadou.Pana la urma m-am hot sa iau o masinutza cu telecomanda.

Nici eu nu i-am facut Prevenarul, ca am zis sa i-l fac dupa 2 ani.

Am fost azi cu Eliza la controlul de-o luna, are 4220g si 54 cm.A luat doar 400g.Mi-a zis dr sa ii dau sa manance la trei ore in felul urmator: sa termine ea un san , iar eu pe celalalt sa-l mulg si sa i-l dau cu linguritza.Imi vine sa ma "impusc"Tocmai de asta nu stateam eu in timpul zilei+steriliza si spalat pompa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Stiu cum e cu mulsurile, dar nu te stresa, fiaecare copil u ritmul lui, nu stiu daca are sens sa faci cum a zis med ca mai rau faci cu nervii

Cadia eu i-as lua Roata olarului, toti copiii de 4-5 ani sunt innebuniti dupa ea, o gasesti in Carrefour

Carmen a zis ca imi da mie mesaj cand naste dar nu am primit nimic

Naty cred ca e normal sa schioapete, ca acum constientizeaza intr-un fel durerea, dar fa asa cum a zis Porumbita

Eu am fost la sedinta foto cu burtica mea si cu vlad, abia astrept sa vad pozele

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 36 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Patricia, abia astept sa vedem si noi pozele.
Iar cu mulsul asa mi-a zis, ca a luat prea putin pt prima lunaO sa incerc cu mulsul sa vad dc reusesc

Mergi la inceput