Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
ada_coman spune:

HAI CARMEN!!!

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
CADIA spune:
Crisspy, si ioo am cam terminat cu cadourile de MOS,
le-am comandat in mare de pe net, ca la mine e cam greu cu deplasarea.
Sa-ti dea Dzeu cadoul pe care vi-l doriti amandoi
cat mai repede.
anna-mama spune:
Crisspy, iti tin pumnii sa fie bebe luna asta, asa ca bag si pt tine o 
Eu am scapat abia de cadoul pt Vladut, o sa primeasca un trenulet electic, un catel de plus care imi face mai multe chestiute. Dar pt restul familiei nici idei nu am 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Multumesc fetelor 
Nu e bai daca nu e luna asta...insa ar fi frumos sa fie
.
Cel mai si cel mai mult insa imi doresc un bebe pentru fratele meu si sotia lui...ea isi doreste foarte mult un copil si de 2 ani tot incearca...la inceputul lunii au facut a doua inseminare si sper eu ca Moshul sa le aduca lor un bebe mai intai 
Crisspy,
fericita de
Razvi
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Cel mai si cel mai mult insa imi doresc un bebe pentru fratele meu si sotia lui...ea isi doreste foarte mult un copil si de 2 ani tot incearca...la inceputul lunii au facut a doua inseminare si sper eu ca Moshul sa le aduca lor un bebe mai intai ![]() |
Sa dea Dzeu sa-ti fie ascultata ruga.

CADIA spune:
FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE,PLEASE!!!!
CE CADOU POT LUA UNUI BAIETZEL DE 4 ANI JUMA????
crisspy spune:
Pai depinde ce-i place...eu ma gandeam sa-i iau baietelului nasilor lui Razvi (care are tot cam 4 ani) un atlas cu corpul omenesc...am vazut in Carrefour unul super interesant. Bine, copilul asta are cam tot ce isi doreste si de asta m-am gandit la o carte.
Acum depinde si cati bani vrei sa cheltui
Crisspy,
fericita de
Razvi
crisspy spune:
M-am enervat cumplit 
...auziti ce-mi spune o colega cu copil de 4 ani: vroiau sa se duca cu gradinita la un orfelinat si cica ea nu a fost de acord ca cine stie ce pateste copilul ei acolo, ca stie ea cum sunt "aia" de acolo...de parca "aia" nu sunt si ei copii.
Pana si Razvi al meu a empatizat cu copilasii dintr-o gradinita care nu aveau jucarii...i-a vazut la televizor (i-a atras atentia ca vedea copii) si i-am explicat ca acei copii nu au jucarii si daca vrea sa le dam si noi o jucarie de la noi (am facut asta mai mult sa-i vad reactia)...si supriza, Tzumpi al meu a ales o jucarie pe care o intindea spre televizor, spre copii.
Crisspy,
fericita de
Razvi
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA FETELOR AJUTATI-MA SI PE MINE,PLEASE!!!! CE CADOU POT LUA UNUI BAIETZEL DE 4 ANI JUMA???? Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010). |
un city garage? / prin supermkturi
un lego? / prin supermakturio masina din aia cu telecomanda care ase invarte (gasesti in afi sus)
ceva de la Tomica / (e ceva mai de calitate si nu ft ieftin asta).. un trenuletz electric pe sina - la Noriel AFi?
un avion cu telecomanda (tot in Afi sus)
etc
Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
lacrimi de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Carmen!
nastere usoara!
hai bebeeeee!!!! te asteptam cu un bradutz de majoreteeeeeeee

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
lacrimi de Craciun
Nimic nu-i intamplator!