Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)
Raspunsuri - Pagina 11

crisspy spune:
crisspy spune:
 'Neata,
Sper ca ati avut un week-end placut!
Aalina ce bine ca mai dai si tu cate un semn  ...da' nishte poze cu flacaii cand mai pui si tu? sper ca nu la anu'
...da' nishte poze cu flacaii cand mai pui si tu? sper ca nu la anu' 
Ledi asteptam vesti bune legate de analize  .
.
Miere ma bucur ca Aidan nu are pneumonie  ...sper ca a trecut de tot tusea. Bafta la examen marti
...sper ca a trecut de tot tusea. Bafta la examen marti 
Paula foarte eleganti ati fost la petrecere  ...bine ca nu a patit Marius nimic de la fierul de calcat, ca salteaua se inlocuieste
...bine ca nu a patit Marius nimic de la fierul de calcat, ca salteaua se inlocuieste
Dark foarte tare Mister cu messy-messy  .
.
Oau Micola ce de siropele si medicamente ati primit...sper sa fie cu folos. Sa stii ca asa ne-a recomandat si noua medicul homeopat in legatura cu medicamentele astea homeopate. Asa cere si Razvi diverse lucruri tot cu aaaa, in afara de apa, papa.
Anna mersi de intrebare  ...super week-end am avut cu Tzumpiliano al meu
...super week-end am avut cu Tzumpiliano al meu  . L-a invatat mami sa planga asa la mishto si e super simpatic
. L-a invatat mami sa planga asa la mishto si e super simpatic  . Doamne fereste sa pleci din raza lui vizuala ca incepe: mama, tata, mama, tata...musai eu si cu tasu' sa fim amandoi langa el. Cizmulitzele sunt bune, o idee cam mari dar merge foarte bine cu ele. La inceput nu vroia sa-l incalt cu ele dar dupa ce i le-am pus lui Goofy in picioare le-a vrut si el
. Doamne fereste sa pleci din raza lui vizuala ca incepe: mama, tata, mama, tata...musai eu si cu tasu' sa fim amandoi langa el. Cizmulitzele sunt bune, o idee cam mari dar merge foarte bine cu ele. La inceput nu vroia sa-l incalt cu ele dar dupa ce i le-am pus lui Goofy in picioare le-a vrut si el  .
.
Bebelusi imi pare bine ca ati renuntat la suzi...si noi la fel ca Ana de Lisa, tot la culcare suntem cu suzi, fara ea foarte greu. Dar daca ii zic sa mi-o dea ca e baietel mare, o aruca cat colo. Mami mi-a zis sa-i cumpar una noua ca alea pe care le avea s-au cam rupt si am refuzat categoric: las' sa o molfaie asa rupta si cand s-o rupe de tot poate renunta singur.
O zi usoara tuturor si multi 
Crisspy,  fericita de
 fericita de  Razvi
 Razvi

alinuk spune:
alinuk spune:
 Pati te rog din suflet sa te linisteti si sa te gandesti cat de important este ca sunteti sanatosi si ca starea asta poate deveni vulnerabila atunci cand lasi ca lucrurile exterioare sa te doboare.
Esti o femeie puternica si am convingerea ca ai resurse pentru a-ti ocroti familia.
si sa mai stii ca vei gasi un umar pe care sa te plangi oridecateori simti aceasta nevoie
hai sa vii sa ne zici cum a decriptat jurista oug ul
hhaaahaaa Dark ce dragutz mister si tati de mister cu 'nametenia mov'
mai discutam 'savanto filosofico - pisicologic' la un moment dat cu niste mame  problema jucariilor de baieti ravnite de fetite si a jucariilor de fetite ravnite de baieti
ce te faci cand copilul tau, baiat isi doreste o masina de spalat ...spre ex!?? 
Aalina si eu impartasesc 'turbarea' cu privire la reintoarcerea 'in campul muncii'
dar sunt optimista si zic ca ne vom gasi resurse
bine ca e dupa sarbatori
Daiopri  ma bucur sa te 'vad' /citesc.
 ma bucur sa te 'vad' /citesc.
Naty si eu zic ca ce e al vostru e pus deoparte
Lissa, Pat noi am scapat de suzeta acum vreo doua luni, relativ repede. Am 'inmuiat-o' in tinctura de pelin si i-am zis ca a rontait-o un catel
A luat-o de vreo cateva ori, s-a convins de gust si vreo cateva zile a repetat 'suzi beeaaaah' dupa care nu a mai fost problema.
 Alinuk 

mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
lacrimi de Craciun
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
alinuk spune:
 sa avem o saptamana frumoasa 
si va invit la o 
pentru optimism va invit aicihttp://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158774
 Alinuk 

lacrimi de Craciun
Nimic nu-i intamplator!

alinuk spune:
alinuk spune:
 uff dragelor eu trebuia sa ma ocup mai din timp de asta..
sper ca nu e chiar tarziu si poate-mi dati o mana de ajutor
cat de mic, stiti voi ...pic cu pic 
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159270
 Alinuk 

lacrimi de Craciun
Nimic nu-i intamplator!

Naty spune:
Naty spune:
 Buna!
Am luat iepurele care cauta morcovul pentru Craciun si-s tare fericita ca mi-am luat de grija cadoului Nadiei.
Ieri am fost cu ele la Cora, nu pot sa va spun ce a facut Nadi la raionul de jucarii. E asa de expansiva, se bucura asa tare de orice, mi-e tare drag de ea. A stat acolo vreo 45 de minute, a topait, a strigat, a pupat fiecare jucarie, tipa "mami, ma pace soaici, ma pace pisica, ma pace catelu, etc" (ma pace = imi place, soaici = soarece).
ledi sper sa nu fie chiar asa de rau rezultatul!
cadia si eu am intalnit tot felul de oameni si credeam ca m-am calit. Dar cand e vorba de tine personal parca e altfel decat daca e ceva de servici.
paula v-am admirat pozele, sunt tare frumosi si tu si Marius. Unde a fost petrecerea?
anuc din pacate nu prea exista bone profesioniste la noi.
Eu am schimbat 3 bone in 6 ani si am vazut o gramada de candidate, selectate de agentii. Unele sunt sub orice critica.
In ce priveste salariul, eu ii dau 1.250 RON pentru program 8,30 - 5 si sta numai cu Nadia.
Ioana e la gradi pana la 2 si dupa aceea o ia tata si sta cu ea.
patricia citesc legea azi si revin cu comentarii pentru tine.
andra ce sa zic, sa stapaneasca sanatos Mister nametenia!
micola nici mie nu-mi place de loc sa conduc. Am carnet de 10 ani si ceva si tot nu m-am obisnuit. De altfel daca trebuie sa merg in locuri pe care nu le conusc prefer sa iau taxiul sau RATB-ul.
 Raluca, mamica printeselor   Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) 
 NOI
Asa a venit pe lume Ioana
 Si asa Nadia

CADIA spune:
CADIA spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anna-mama Cadia, ce ma bucur ca au avut succes  sa ii faci poze Clarei cum se joaca sa o vedem si noi cu noile achizitii    si un  special si pt micuta Eliza - neaparat sa-i aduca si ei Mosu macar o zornaitoare sau o jucarie muzicala | 
Ii aduce Mosu si Lizucai un set de jucarii de baie de la Fisher.

Chiar , am uitat sa-i fi facut aseara poze cand era asa de aborbita de ce primise

CADIA spune:
CADIA spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Cred ca am uitat sa va spun ca este a doua noapte fara suzeta, i-am spus ca este la bebe fetita, si vad ca pana acum accepta, molfaie in somn din gurita....in gol....imi e asa mila de el | 
Bravo pt suzi

Asa a molfait si Clara din guritza cam vreo 2 -3 sapt; si mie imi era mila dar tare ma bucuram de realizare.

Arriel spune:
Arriel spune:
 Off, Alinuk, impresionant...sper sa se stranga banutii si sa puteti aduce acea farama de bucurie copilasilor greu incercati 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712" target="_blank"> Thea primul an
Thea creste

CADIA spune:
CADIA spune:
| citat din mesajul lui alinuk Lissa, Pat noi am scapat de suzeta acum vreo doua luni, relativ repede. Am 'inmuiat-o' in tinctura de pelin si i-am zis ca a rontait-o un catel  A luat-o de vreo cateva ori, s-a convins de gust si vreo cateva zile a repetat 'suzi beeaaaah' dupa care nu a mai fost problema. | 
Patricia, Lisa, la fel si Clara, a scapat vb Alinei relativ usor de suzi; i-am legat-o cu ata de cusut si cand o cerea la somn (ca doar atunci o vroia)i-o dadeam (i le dadeam ca erau doua)
 si zicea "bleeaahh" de cateva ori si o punea jos, nici nu o baga  in gura.De fapt a bagat-o in gura prima data si de atunci nu a mai vtur-o.O cerea, i-o dadeam si cand o vedea cu ata o lasa jos.
 si zicea "bleeaahh" de cateva ori si o punea jos, nici nu o baga  in gura.De fapt a bagat-o in gura prima data si de atunci nu a mai vtur-o.O cerea, i-o dadeam si cand o vedea cu ata o lasa jos.Eu zic ca merita sa incercati una din variante, dar sa nu va stresati prea tare sau sa chinuiti copilul

CADIA spune:
CADIA spune:
| citat din mesajul lui Naty cadia si eu am intalnit tot felul de oameni si credeam ca m-am calit. Dar cand e vorba de tine personal parca e altfel decat daca e ceva de servici. | 
Asa e, cu siguranta e altceva cand esti tu implicat. Ceea ce ma mira pe mine cel mai mult este ca dupa ce ca e si un blocaj imobiliar , ei tot tin coada in sus si-ti fac zile fripte nefiind sinceri de la inceput.