Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

hei, hei salutare tuturor
Sa va zic si eu cum sta Alexu la 1 an si 10 luni...10,4oo kg, si 78 de cm, dar nu prea a vrut sa stea la masurat..
am fost la drul in care avem noi incredere si ne-a dat o gramada de medicamente, a facut reteta 200 de lei si un pic.. septilin pt 3 luni, Calciu Osteocare cate 10 zile pe luna, pana in mai, plus altele pt bronsita: picaturele de nas, Sinupret, Coryzalia..
Sa nu uit: farmacista de la care am luat reteta mi-a spus ca atunci cand ii dau homeopate sa am grija sa nu-i dau nimic f aromat, gen menta, scortisoara in acelasi timp. daca i-am dat, sa las o ora intre aromele astea si orice medicament homeopat..de asta uneori aveau efect la noi, alteori erau apa de ploaie...cand e racit, eu ii pun scortisoara in ceai, uneori ii dadeam si oscilo sau coryzalia direct in ceaiul asta..la fel cica se procedeaza si cu tigarile sau cafeaua..bine..asta pt adulti..
Patricia, te-am admirat si eu, esti f frumoasa si Vladut la fel Legat de bancul de lucru, eu am gasit multe lucruri f ieftine in magazine mici, care pe net erau f scumpe..cel putin pt mine..de exemplu, setul de curatenie, care pe net e peste 70 de lei, intr-un magazin este 12 lei...acum nu stiu in cazul tau, daca poti sa umbli prin magazine..
Daiopri, m-a bufnit rasul cand am citit de "surubul" tau mic, care nu spune nimic..pai..parca citeam de al meu, numai ca eu nu stiam cum sa-l numesc, ca tot asa, cand vrei sa-i arati ceva, se zvarcoleste, se intoarce si nu sta de loc...ce sa-i citesti..ia el cartea si incepe sa "citeasca" el, o intoarce pe toate partile, si daca nu i-o dau atunci si continui sa-i citesc, vai de capul meu...targe de ea mai s-o rupa...
acum ma enerveaza ca imi cere tot ce vede, mai ales la masa il gaseste curiozitatea si nu spune ce vrea..."aaaa".."aaaa" pana ii dai ..le iau la rand, toata ziua e o maraiala continua..daca incerc sa-l invat vreun cuvant zice doar "ca-ca-ca"..are un puzzle de lemn foarte frumos, cu animale salbartice, si cand ajunge la papagal zice:"ca-ca-ca" ..eu ii zic "papagal" el: "ca-ca-ca"..
sau eu ii zic "bebe", el "ca-ca-ca"..numai ca la caca cel adevarat ii spune "cah-cah"..:))
ne spalam si pe dinti seara, mai nou ii pun glicerina pe periuta, ca tot are limbuta cu pete, ca atunci cand era bebe mic...
Raluca, imi pare rau de faza cu apartamentul...cum au zis si fetele, as lua-o ca un semn si as cauta altceva.. in ritmul asta nu le cumpara nimeni apartamentul alora..M-am topit iar dupa fetele tale
Aalina, ma bucur sa te citesc niste poze cu flacaii nu ne pui si noua? Si eu, tot la fel, ma rog sa-i dea Dumnezeu sanatate Porumbitei ca m-a invatat ce si cum de-mi doarme copilul toata noaptea.bine..ca sa nu ma invat cu binele, imi mai aminteste el, cam de 2 ori pe saptamana ca inca mai e copil mic, dar fata de cum era inainte..nici nu se pune..
Porumbita, vezi ca ai facut cel putin 2 mamici fericite ca se pot odihni noaptea, cu sfaturile tale
Irina, imi pare rau de faza cu permisul, ala a fost chiar tampit! dupa ce il "inrolam" pe Alexu la cresa si pana incep serviciul mi-am propus sa REfac si eu scoala ca exact cand sa dau si eu examen a fost scanadul cu permisele..sunt din Pitesti :D si au luat aia toate dosarele la DNA si cand a revenit dosarul meu eu eram deja cu burta la gura si nu m-a lasat sotul sa ma "emotionez" prea tare si m-am dus la exam fara sa stie el, am picat sala, si s-a dus scoala, cu tot cu cele 12 milioane...aa, am mai dat o data examen, cu cateva zile inainte sa-mi expire scoala si normal ca n-am luat, ca aveam bebe de 3 luni, alaptat, care nu lua in greutate, deci aveam alte "emotii" in plus fata de examen si normal ca nu mi-a mai stat capul...o fi cu noroc a 3-a oara, cum a zis si Naty..la tine sper sa iasa din a doua..Adevarule ca si eu,cum a zis Anuc, simt ca nu e de mine condusul..dar de multe ori mi-am dat cu pumnii in cap ca aveam nevoie..deci e util, dar de placut..nici 2%..
Ledi, sper ca medicul sa te linisteasca luni cu rezultatele analizelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Dark, au fost delicioase povestirile despre Mister , mare smecheras. Si Vladut mai are unele obiecte denumite intr-un fel de nu are nicio denumire cu realitatea, dar le foloseste constant pr acelasi lucuri Distractie placuta la concertul de colinde, sa va relaxeze, iar sarmalele sa fie delicioase!
Micola, si eu ii dau Septiln lui Vladut la recomandarea medicului orelist si mi s-a parut foarte bun, imi racise in toamna de trei ori, o saptamana da, una ba, una da...si tot asa, fara febra, doar muci la greu... Si mi-a recomandat sa-i dau Septilin in fiecare seara si sa-i pun inainte de culcare in fiecare seara picaturi cu apa de mare (pe peioada iernii), facem asta de o luna si nu mi-a mai racit Ooo, dar Alexutu nu-i asa slabut ca e micut de statura. Vladut are 11,500 si 90 cm "ca ca" e si preferatul lui Vladut, il foloseste cu drag pt a denumi macaraua, iar tractorul este "caci" cu i de la inalt la final
Naty, imi pare rau de faza cu apartamentul, sper sa gasiti ceva repede pe masura asteptarilor si cu proprietari normali la cap. Ma bucur macar ca cumparatorii apartamentului vostru sunt oamneni de inteles. Tin pumnii
Crisspy, cum e cu Razvi in wkd? Ati mai progresat cu vorbareala? Cum sunt cizmultitele pe care le-ai cumparat, ii vin bine?
Paula, off, bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau!

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Irina, imi pare rau ca ai avut o experienta neplacuta cu politia romana sper ca data viitoare sa fie bine si sa fii soferita! Cum mai e Andreiutu, mai spune-ne despre el, ce mai face, ce mai zice? Cu burtica e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

http://www.monitoruloficial.ro/RO/article--e-Monitor--339.html

Deci cu monitorul oficial - intrati pe link-ul de mai sus aveti in mijlocul paginii un fel de tabel cu luna decembrie. Alegeti data de 10 decembrie, o sa se afiseze mai multe parti din monitor, pe noi ne intereseaza exact prima afisata - monitor nr. 830, apasati "deschide". E un PDF mai ciudat, nu te lasa sa-l salvezi in calc, doar sa-l citesti (este gratuit 10 zile de la publicare). Se ruleaza cu niste sageti din partea de sus a paginii. Asta este tot

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PATRICIA

ANNA, acum am montat biroul si tablitza.Sunt SUUUPER iar Clara e tare incantata.

Mergi la inceput

Cadia, nu mi-ai zis ce stii, daca trebuie luat postnatalul de 42 de zile dupa ce nasti inainte sa intrii in cic2. Tu cum ai facut sau cum faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PATRICIA, eu inca sunt in CIC1.Am trimis dosarul la servici sa intrerup CIC1 si sa intru in CIC 2.
La telefon, fetele de la Resurse Umane nu mi-au spus ca trebuie sa-mi iau acele 42 zile ci ca trec din 1 in 2.O sa mai vb cu ele la tel dupa ce primesc cererea mea si daca se schimba ceva iti spun.dar ele mi-au spus ca pur si simplu emit 2 decizii pe care le adaug la dosarul de indemnizatie si le depun la Direcia de asistenta sociala.

Mergi la inceput

Cadia, ce ma bucur ca au avut succes sa ii faci poze Clarei cum se joaca sa o vedem si noi cu noile achizitii si un special si pt micuta Eliza - neaparat sa-i aduca si ei Mosu macar o zornaitoare sau o jucarie muzicala

Mergi la inceput

Cred ca am uitat sa va spun ca este a doua noapte fara suzeta, i-am spus ca este la bebe fetita, si vad ca pana acum accepta, molfaie in somn din gurita....in gol....imi e asa mila de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vreau si eu sa scapam de suzeta,dar nuse poate...urla de numa si jur ca nu pot sa o vad asa...mama ei de suzeta,trebuia sa i-o scot pana intr-un an. In timpul zilei nu o are deloc,doar noaptea... Dimineata mi-o da si zice:"pt bebe" si gata pana la somn cand o cauta in disperare in pat:"unde tzoca?"

Mama de Ana si 9+

Mergi la inceput