Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

RALUCA, cand am citit ce ai patit cu apartamentul, adica cu vanzatorii nu stiam daca sa plang sau sa rad. Din pacate sunt multi vanzatori de genul asta (indecisi, nesiguri, plini de ei parca vand castel nu un apartament...)
Din pacate prin natura meseriei mele am intalnit tot felul de specimene din acestea.Te fac cu capul.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cadia si inca fete frumoase aveti...numa bune de nurori

Eu sunt suparata. Am facut o prostie mare. Astazi am spalat si calcat perdelele. Imi mai ramasesera draperiile din sufragerie dar pe care nu am apucat sa le spal ca l-am culcat pe Marius. Asa ca am lasat masa de calcat si fierul in priza la noi in dormitor (era apasat butonul de la intrerupator pe off). Si mai devreme cat ma imbracam eu el a deschis usa si a intrat, a apasat butonul si a pus fierul pe pat. Am avut noroc si am descoperit la timp, in sensul ca e parlita rau de tot salteaua dar macar nu a luat foc. Ca el a pus pe pat, a iesit si a inchis si usa. Sunt foarte suparata, imi trece prin minte numai cum se putea arde el. Nu stiu cum am putut fi asa neglijenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Of, Paula, bine ca n-a patit Marius ceva! Din toate relele s-a intamplat cel mai mic. Acum o sa-ti fie invatatura de minte si o sa fii mai atenta. Eu am obsesie cu fierul de calcat, nici rece nu-l prea las la indemana.
In alta ordine de idei am admirat pozicile cu elegantul mic si mama lui.
Pup si linisteste-te acum ca a trecut, ce-i facut e facut.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Eu chiar am stat in stres in ultimele 2 saptamani si am plans de ofrica....ca zici da-i incolo de bani...nu ne fac ei pe noi...dar uite ca nu e chiar asa...Una sa iei o suma si apoi sa-ti scada la jumate sau si mai si...pierd o groaza de bani...iar cheltuielile vor creste. Si nu stau acasa de lene, Dzeu mi-e martor ca de multe ori am zis ca mai odihnita as fi la serviciu, acasa nu stau o clipa....dar nu am ce face, nu am cu cine sa las trei copii mici prea curand...cate bone-mi trebuie si cu cat sa le platesc? Si sincer nu am incredere in bonele de pe la noi care sunt mai mult batranici care fac asta ca sa-si rotunjeasca pensia..nu sunt profesioniste.....

Mami de Ioana, Filip si 28 S

Anuc, Bebelusi

din ce am inteles eu pana la acest moment e cam asa...daca nasti bebe2 in perioada cat esti in cic1 atunci vei primi pe perioada cuprinsa intre nasterea bebe2 si pana implineste 2 ani bebe1 indemnizatia intreaga pt bebe1 plus inca 600 lei
dupa ce bebe1 implineste 2 ani atunci vei putea opta pt una din variante (daca se naste in 2011) sau vei merge dupa aceeasi regula daca se naste in 2010,
ce nu s- a lamurit este cat va fi indemnizatia pt bebe 2 (dupa ce bebe1 implineste 2 ani): 100% din Cic1 (cum e acum) sau 75% din cic1 (asta din urma pare a fi punctul de vedere al Ministerului Muncii...dar cum astia se razgandesc peste noapte zic sa asteptam metodologiile).

Paula
, bine ca nu a fost ceva mai grav
da'o incolo de saltea

pup fete cucuiete si sa aveti week end linistit!

Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik

lacrimi de Craciun

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Paula, si eu zic la fel...bine ca nu s-a fript copilul....restul nu conteaza.

Alinuk, cica au publicat ordonanta in Monit Oficial. Eu nu am vazut-o in intregime, dar mai apar niste semne de intrebare in ea. Este prevazut sa nu te dea afara angajatorul daca stai un an sau 3....La 2 ani, le da dreptul sa te disponibilizeze...Scria cineva la subiectul pe tema asta...

Si cica aia 600 ron ti-i da daca ambii copii sunt nascuti dupa 2011, nu unul inainte....

In fine, nu stiu cum va fi la mine pentru ca mie mi se termina CIC 1 pe 29 ianuarie si ar trebui sa nasc pe la jumatatea lunii februarie, deci va trebui sa-mi iau si prenatal....

Mami de Ioana, Filip si 28 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Pai va dati seama ca nici mie nu imi pasa de saltea ci de ce putea pateasca el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Paula stai linistita, din greseli invatam, se putea intampla oricui

Anuc, Cadia, ce nu inteleg eu este daca trebuie sa ne mai luam cele 42 de zile de postnatal dupa cic1, daca avem trecere din unul in altul, eu asa am auzit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua de la noi!

Multa sanatate la toti blnaviorii mari si mici

Aalina, bine ai revenit cu vesti-povesti noi! baietii frumosi!

Paula, accidentele de asta se numesc accidente, se pt intampla oricui, bine ca nu a fost mai rau! Cred ca ai tras o spaima, draga de tine!

Bebelusi, Anuc, sper sa se clarifice cat de curand cum e cu noile legi

Ledi, multi de la noi!

Asaaa sa va povestesc ultimele traznai ale lui Mister. Ieri am lucrat de la 9 la 5, asa ca tati si jupanul au iesit la o preumblare prin magazine. Incusiv intr-un charity shop, unde mai primesc carti bune. In timp ce tati cotrobaia pe rafturile cu carti, Mister daduse iama la cele cu jucarii. Nu numai ca a gasit o masinuta care i-a placut, dar a pus ochii si pe un autobuz maaare ... mov... cu Hannah Montana. Adica acoperisul autobuzului se deschide si se transforma in solar si tot asa. Dar jupanul, mare amator de autobuze, a decis ca el pe ala il vrea, s-a cocotat pe el (nametenia fiind cat o tricicleta) si, cu masinuta in brate a inceput sa bombane. Asa ca tati ... a luat nametenia acasa. Asa movuliu, cu acoperis-solar si cu imaginile lui Hannah lipite pe el cu tot Plus cateva carticele, ca tot le-a gasit pe rafturi.

Azi, e ziua de "lie-in" a lui tati. Adica el doarme mai mult iar eu ma joc cu jupanul. Ei bine, jupanul jucandu-se frumos cu busul cel "nou", am zis hai sa ma intind langa el pe canapea cu o carte... si bineinteles ca am adormit. M-am trezit cu Mister peste mine, spunandu-mi "mesi-mesi". Lachlan spune "masi" la branza si "mesi" la struguri(nu ma intrebati de unde a scos cuvintele astea), asa ca i-am zis ca-i dau gustare mai incolo, deja primise cereale, lapte, mar si banana. El nu si nu... "mesi-mesi"... cand a inceput cu "yucky-yucky" mi-am zis hai totusi sa vad ce si cum. Jupanul meu luase canita cu lapte (cu cioc) si ... insirase tot laptele in living pe jos... noroc ca avem parchet laminat si am curatat repede. Nu branza sau struguri voia el... el spunea de "messy-messy", sa vada si mama lui ce a fost el in stare sa "lucreze"

La amiaza mergem la un concert de colinde romanesti, a venit un cor de copii din Romania sa ne cante... abia astept. Si cica dupa aceea se lasa cu sarmale

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am vazut legea in Monitorul oficial, dar nu am nici nervi si nici rabdare sa inteleg pentru ca sunt deja prea nervoasa. E una din voi jurista ca sa imi explivce si mie legea asta ?va rog mult, ca ma dispera. Nu mia pot gandi. Daca puteti sa ma ajutati va rog sa imi ziceti ca va spun eu unde gasiti legea

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor am vazut legea in Monitorul oficial, dar nu am nici nervi si nici rabdare sa inteleg pentru ca sunt deja prea nervoasa. E una din voi jurista ca sa imi explivce si mie legea asta ?va rog mult, ca ma dispera. Nu mia pot gandi. Daca puteti sa ma ajutati va rog sa imi ziceti ca va spun eu unde gasiti legea

Patricia, eu nu sunt jurista, dar te rog poti sa-mi spui unde gasesc legea?

Mergi la inceput