Licurici de ianuarie-februarie 2009 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Miere pe mine m-a stricat anturajul Un prieten fumator avem si ala mi-a dat si tigara. Sa iti vand un pont: dupa o pauza sub nici o forma sa nu aprinzi o tigara pe principiul ca e unica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

M-au ambitionat fetele care scriu rar sa postez si eu. Pe principiu: 'dar ce, dar eu nu pot?'

Ledi, chiar asa, poate nu sunt f proaste. De multe ori mi-am facut si eu griji aiurea in legatura cu analizele si pana la urma exista o explicatie. Nu te mai gandi pana luni...desi e greu, stiu

Irina, lasa ca data viitoare o sa fie cu noroc la examen. Eu l-am luat din a doua.....si nu conduc ca fraiera...simt ca nu-i de mine..

Bebelusi, acum te-am vazut si eu. Chiar arati super, iar Vladut e frumos foc...stiam din poze, dar da bine si pe sticla :)

Cand mai aud de copilasi care nu prea vorbesc, parca-mi mai vine inima la loc, desi azi imi facem plnuri sa-l duc pe F la logoped pana nasc...

Naty..o sa gasiti si apartamentul vostru. Oricum erai cu inima indoita din ce-mi amintesc eu.

Mami de Ioana, Filip si 28 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anuc te rog mult daca poti sa imi dai nr tau de tel pe pm ca as vrea sa te intreb ceva de trecerea din CIC 1 in CIC2

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu as vrea sa ii iau lui Vlad de Craciun un "Banc de lucru", ca e pasionat de scule si de reparat diverse. Mai vrea cineva sa ia?Ati vazut pe undeva la preturi bune? Ca eu am vazut multe pe net dar parca nu mai am rabdare sa stau si sa compar preturi

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 35 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Bebelusi si eu am nelamuriri cu CIC-urile, dar hai sa facem o lista de intrebari si o trimit eu la mine, la Resurse Umane. Oricum, pana nu se publica legea, nici ei nu cred ca stiu ceva clar. Din ce stiu eu, e ca pe noua lege, daca treci din CIC1 in CIC 2, vom lua 75% din primul CIC, nu 100% cum era pana acum. Deci scad drastic indemnizatiile ptr al doilea copil. NENOROCITII!!, ca iar imi aduc aminte si ma oftic...Asta au omis sa spuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata

Ledi imi pare rau ca analizele sunt bune, sper sa te linisteasca doctorita luni.
Naty o sa gasiti pana la urma apartamentul vostru.
Miere felicitari pentru renuntat la fumat!

Anuc, bebelusi si celelalte gravidute imi pare tare rau ca stati cu stres acum in sarcina. Stiu si eu cum e sa fii stresata exact in perioada in care ai nevoie de multe liniste, chiar daca la mine atunci a fost din alte cauze.

Noi aseara am fost la petrecere de Craciun a firmei mele. La inceput a fost derutat de atata lume, unii si mascati, de luminile din club si muzica tare. Apoi i-a placut. A dansat si pe scena ca jos prea era multa lume si nu iesea in evidenta . Mosul nu i-a placut in mod deosebit, dar nici nu a plans la el, si-a luat cadoul si a fost foarte fericit ca a primit o minge. Apoi a juncat fotbal cu ea.

Daca vrei sa ne vedeti:
http://picasaweb.google.com/rn.paula/ChristmasParty#

Am facut si testul la cum va reactiona la brad...a tras de toate globurile de jos, s-a invartit in jurul lui, s-a distrat pe seama unui Rudolph de langa brad. Deci nu ii vad viata buna celui pe care il voi face acasa.

Week-end frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Bebelusi si eu am nelamuriri cu CIC-urile, dar hai sa facem o lista de intrebari si o trimit eu la mine, la Resurse Umane. Oricum, pana nu se publica legea, nici ei nu cred ca stiu ceva clar. Din ce stiu eu, e ca pe noua lege, daca treci din CIC1 in CIC 2, vom lua 75% din primul CIC, nu 100% cum era pana acum. Deci scad drastic indemnizatiile ptr al doilea copil. NENOROCITII!!, ca iar imi aduc aminte si ma oftic...Asta au omis sa spuna...

ANUC, tu vb de noua lege, adica pentru copii nascuti dupa 1 ian 2011??

PATRICIA, pana la urma te-ai hot dc nasti anul asta sa prinzi legea actuala?

In cazul meu am inteles ca daca am nascut anul acesta intru pe actuala lege, adica primesc aceeasi indemnizatie ca si la Clara.Oricum eu vreau sa-mi depun anul asta dosarul de intrerupere CIC1 si intrare in CIC2.Sper sa reusesc.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

LEDI, eu cred ca va fi mai bine luni dupa ce vb cu doctoritza.

PAULA, dar ce baiat maare si frumos, bun de petit ca fete avem.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse si broscutza Eliza Violeta.

Mergi la inceput

Da, Cadia, legea noua. Tu stai linistita ca esti pe legea veche.

Eu chiar am stat in stres in ultimele 2 saptamani si am plans de ofrica....ca zici da-i incolo de bani...nu ne fac ei pe noi...dar uite ca nu e chiar asa...Una sa iei o suma si apoi sa-ti scada la jumate sau si mai si...pierd o groaza de bani...iar cheltuielile vor creste. Si nu stau acasa de lene, Dzeu mi-e martor ca de multe ori am zis ca mai odihnita as fi la serviciu, acasa nu stau o clipa....dar nu am ce face, nu am cu cine sa las trei copii mici prea curand...cate bone-mi trebuie si cu cat sa le platesc? Si sincer nu am incredere in bonele de pe la noi care sunt mai mult batranici care fac asta ca sa-si rotunjeasca pensia..nu sunt profesioniste.....

Chiar, are cineva idee cat costa o bona profesionista/luna? Din cele recrutate de agentii si care sa aiba si ceva habar de cresterea unui copil?

Mergi la inceput

ANUC,te inteleg perfect; astia sunt cu capul.Cum isi inchipuie ca vor trai copii cand mamele vor primi atat de putini bani?Ce sa mai zici de cei care sunt la al 2-lea sau al 3-lea copil, carora cheltuielile le cresc considerabil. tare mi-as dori sa fie in situatia noastra.

Mergi la inceput