Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
na' ca una mi-a reusit intre timp m-am mai uitat si la fotografii ..
am mai comentat eu pe acolo ca mi-era mai la indemana...
pozele andreii si laurei,
petro frumoasa mutritza patinatoare , cel putin in poza cu talpicii la catel(asa-i zice stefi) iti vine s'o mananci de draga!
defapt in toate are cate ceva special de'al ei
ale ti-a luat cred ca ceva timp sa faci transformarile, dar a meritat
mai revin cu comentarii..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
slimatei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui yoanag asa si am ramas la decdicatie....pai treaba e asta ????va fac o dedicatie si nu mi-o gaba nimeni in seama....relelor Vivi e lascia vivere! |
eu is in umbra.... era vorba si de mine?
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
kemsy spune:
Seara buna!!
abramburika, faine poze. Deci ati fost la Garda!!Sper sa ajungem si noi.Ce mi-a placut fatzuca surprinsa a lui S cand a vazut cadourile
danangie, ma bucur ca si Mattia se simte bine la nido acum. Cat despre Alessio, am zambit cand ai spus de kk la colt. Am o pisica, in tara, care dupa ce facea se ducea la colt sau sarea ca nebuna..se dadea de gol
Noi cred ca mergem duminica la Casa di Babbo natale, am fost si anul trecut dar acum vreau sa vad reactia lui Loris
yoanag, cand ti-e lumea mai draga ti se strica ceva prin casa. A scapat puiul, saracu' . Sper sa reparati repede cuptorul, ca e nevoie in perioada asta.. Aveti si voi ceva activitati acum de sarbatori, cu piciulina .
nafi, imi place cand esti pusa pe glume . Si mi-au placut si pozele cu tine Craciunita si cu logodna.
Noi nu am pregatit nimic pentru Craciun. Sper saptamana asta sa ma aprovizionez cu ce e nevoie pentru decorat si sa definitivez meniul . In rest...parca nu prea simt sarbatorile, nu stiu ce am
Seara placuta!
Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti
Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!
slimatei spune:
neatza si'o cafea
MIHAI GRIGORIU
La multi ani fericiti! smecherasi iubiti, sa cresteti mari si barbatosi si parinti sa se bucure de voi si de progresele voastre!
kemsy fac si eu ca ioana.. asa-mi placi
sper sa-ti treaca perioada asta( de "hormoni" cred ) si sa te bucuri impreuna cu Loris de Craciun pentru ca nu merita sa fii fara "chef"
sa fii mereu vesela si sa nu te abati de la lucrurile frumoase pe care le ai in jur.. nu te lasa prada , "greutati" vor fi mereu, dar timpul in care nu-l traim cum se cuvine, nu se mai intoarce...
mie una imi pare rau ..cand ma apuca, (si m-apuca des si pe mine ) mda,se pare ca mi-e de caracter sa pun la suflet orice , iar o perioada naspa la mine plus un cuvant aruncat aiurea de cineva chiar daca nu reprosez niciodata , tii in mine si ma doare... si nu-ti spun ce "biochimie" creaza in hormonii mei...inca n-am invatat nimic de la viata sau nu sunt inca pregatita sa pun in aplicare cred... mai cad in capcana..
teoretic, ar fi frumos sa reusim sa ne bucuram de fiecare clipa, dar din pacate nu mereu suntem in sintonie cu ceea ce simtim.
hai te si capul sus! (asa cum m-ai sfatuit tu pe mine, sa revin la noi aici ca imi ridicati moralul.. ai avut dreptate asa a fost!!!
mai sunt 10 zile pan' la Ajun ...sa te aud ca ne trimiti colinde de Craciun.... asa "zglobie" (cum iti simt eu caracterul)
fetelor va pup pe toate
revin ...
m-am prins acum ioana s'a declarat la noi toate..noi nu mai spunem nik , dar tu sti ca te iubim
Berarpiri spune:
'Neatza!
Giorgio a facut primii pasuleti,desi nu e prea convins...dupa cate trante a luat,nici nu ma mir...Cred ca nu vea sa se lase la surioara,ca si Ambra a facut primii pasi tot la 11 luni.
Multumim pt. complimente si comentarii la poze!
slimatei spune:
felicitari Giorgio!!!!hai curaj, ca se poate, nu-ti fie frica!!!
yoanag spune:
Mihai si Grigoriu
multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi
asteptam si noi pozici
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Andreea-felicitari pt Giorgio pt primii pasi
nu mi-ai raspuns cu serbarea.....
cum mai stai cu moralul?
sper ca mai bine
Stefy-nu te-ai prins cu dedicatia
era vb de melodia dedicata
o zi faina
Vivi e lascia vivere!
LAlexandra spune:
NEATAAAAAAAA!!!
BRAVO GIORGIO. Andreea tot am vrut sa iti zic si am uitat, hai mamico, nu mai fii trista, ca spuneai ca nu esti nici tu in apele tale. Povesteste-ne ce mai fac pruncii, cum mai e Ambra cu gradi, Giorgio ce mai munceste?
Giani, ia treci tu incoace si revino-ti, ca altfel nu mai vine mosul...
celor doi gemeni smecherasi!!! Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi!!!
Ioana, hai ca am uitat si ieri sa iti zic. Am ascultat melodia, e faina...dar probabil mie mi-ar fi placut si mai mult de as intelege tot ce zice. Am ascultat-o, dar uite ca am uitat sa iti scriu si acum ne tragi de urechi.
va pup...iar am copil la laptop
de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe
slimatei spune:
iote ca tot nu m-am prins ioana, noroc ca-mi spusei...apropo de linkul cu dedicatia frumos!!!! mi-a placut l-am ascultat de’atunci, da’ n-am mai apucat sa raspund...
Ma gandeam ca te-ai luat de la declaratia in direct a elisei…
Citat: |
toate imi sinteti dragi …de fapt va iubesc pe toate |
Andreea sper ca e mai bine situatia si ca tu reusesti sa te mai destinzi si tu cate un pic.
Ali(daviduca) nu ne’ai mai spus cum e cu piciorul..cred ca e mai bine de n-ai mai adusa minte…
Ia spune-ne si noua de acele retete din copilarie.. sa stim si noi.. eu una imi aduc aminte ca aveam ..acasa la mama..dar nu cred ca o mai are nici ea pe nicaieri.. o reteta de faguri..de-mi ieseau si ma lingeam pe bot.. am mai incercat eu multe retete de pe net, dar nu le-am nimerit niciuna…aaa si pozeeee
Cris felicitari de locul pentru pratica! Sper sa-ti intre divisa …si sa reusesti sa te prepari pentru examene! Ce frumos povestesti tu cu se joaca Giulia..mai spune-ne ca eu incerc sa mi-o imaginez … abia astept sa o vad in costumasul rosu..sper sa gaseti un pic de timp si sa ne pui catev apozici sa vedem Craciunita cretulie. Ce-ati facut cu rogitul? Sper bine si sa resiti si voi sa va faceti planuri pentru modificari …multa bafta!
mai, eu v-am pregatit un cersaf luuung..da'ca sa fiu mai sigura l-am salvat in word..
..daca sigur nu va deranjeaza ...o sa-l trimit mai acusi
va pup!