Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

fetelor...eu sunt suparata
am vazut de vreo 2 zile ca mai jos de operatia de cezariana, in partea stanga e umflat...nu stiu cum sa zic, nu ma doare, dar am asa o senzatie de amorteala acolo

...ma duc sa scriu un subiect pe forum...sa vad de a mai patit cineva

...cred ca trebuie sa imi fac programare si la medic...da nici nu stiu la care, ca la control gine am fost de vreo 2 luni si era foarte bine atunci.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ziua buna!!!
slimatei, multumesc pentru cuvintele frumoase!!
Bravo Giorgio!!!Multi pasi fara cazaturi!!!

Apropo de tuns, ca s-a tot discutat, l-am tuns pe Loris.E ultima oara cand il tund asa scurt, s-a maturizat baietelul meu cu cheliuta . Creste prea in graba, i-au ramas pantalonii pescaresti, in numai 2 luni . Noroc ca ma iubeste mult , ca daca nu eram blue .
Cand il intreb daca ma iubeste, se uita la mine zambind si imi da pup pe obraz...de fapt ma umple de saliva .
Am primit pe mail niste retete de aperitive...hm..mi-au facut pofta, nu sunt grele de facut. Vreti?

O zi buna!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Kemsy-iti trimit o imbratisare mare mare sa iti treaca supararea
ce frumos ti-a scris Stefy
le meriti din plin toate cuvintele
cum sa nu vrem ,pune linkul
eu deja incep sa caut idei pt meniu de craciun
sapt viitoare o sa fiu ocupata,cu gradi mai des ca trebuie sa participam si noi
incep sa iau cite ceva sa nu ma aglomerez in ultima zi
si incet sa fac cite ceva ce pot face din timp
mai am si crostata de facut
eu i-am taiat un cm din par anul trecut parca sau mai demult si apoi gata ca si asa creste incet de-l mai si tai cind ii vad eu buclele????

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

m-am gandit eu asa sa trimit cate ceva pe rand, sa nu para prea exagerat de'odata no bine ca's din trecut.. dar sa stiti...

Dana ma bucur ca baietii sunt mai bine si ma bucur ca cat de cat ati reusit sa gasiti o solutie macat temporanea..sper macar sa recuperezi di odihna arretrata. Acum am citit din urma si patania cu Asl-urile te inteleg..am avut si eu vreo doua din astea.. acum nu o sa ma lungesc mai mult, dar parerea mea e ca sunt peste tot “oameni dornici de munca” nu conteaza de tara… si cand te gandesti ca unii chiar sufera de” nevoia de implicare” intr-un loc de munca.. asta e.. unii vor si n-au , altii au si nu vor.. cam asa e! bafta cu analizele!! Ai mai reusit sa rezolvi ceva?

Apropo de marea din Sardenia.. eu stiu cum e... si tare-mi vine nostalgia cand ma gandesc...ce limpede si frumoasa e.. ei bine ca sunt mai multe locuri care mi-a placut si Grosseto in Toscana.. etc ...dar tot Sardenia ramane pe primul loc.

Ioana Ce dulce trebuie sa fi fost Giulia… cu baciul… avem si noi la activ cate ceva asemanator .. ce ne facem cu fetele astea… le maritam repede

Petro mersi de reteta cu "benedetta" zucca nu stiam ca se impaca cu cannella..chiar o sa incerc!
Of-of ce dulce tb sa fi fost S. cu Mosul ... imi place mult ca i-a pus si scrisorica la mos in posta.. noi pe aici nu i-am intalnit posta directa ,dar o sa cautam sa vedem daca gasim vre’una daca nu inventam ,pana in noaptea de ajun mai este :D sper sa nu mai aveti nici un fel de probleme de sanatate!

Monica sa inteleg ca plecati in ro? Poate am sarit cate ceva si n-am fost pe faza ... sper sa fie bine vacanta si sa nul afecteze prea tare pe Denis schimbarea...

Nafi ce sa mai zic esti belea mami.. frumos cum ne povestesti tu cum il rasfeti pe sot.. vezi sa nu-l vizii troppo sunteti foarte frumusei impreuna se vede ca faceti „pereche” buna ..
sper sa ramaneti pan' la batranete si oltre...fericiti si indragostiti ca in prima zi!

kemsy daaa si eu vreau idei!!!! vin si la noi nasici in sfarsit si chiar nu stiu ce sa fac... doar n-o sa-i pun acum la masa cu sarmale si salata beuf ca sigur n'o sa stea sa mananace ..decat asa ceva aperitiv..zic si eu.. oricum daca or vrea o sa pregatesc si astea..sa se vada dom'le romanul moldovean get-be get( ei sunt italieni)

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

asa si cum spuneam..a da ,cersaful vineeee….

Dana multumim de reteta cu coniglio noi suntem pro.. ne place tare mai ales ca e usor digeribil…

Roxali sa nu ne uiti ..vad ca n-ai mai dat cafeau dimineatza si m-am trezit cam "bezmetica" pana cand m-am apucat sa-mi fac iote si la fii’ta ce preferinte are.. cu amichetul… stie ea ce stie n-ai pozici sa-l admiram si noi?

Petro Doamneeee…ce dulce trebuie sa fi fost

Citat:
… nu a mai plans, dar ii tremura putin buzita si avea ochiii luciosi.
simt nevoia sa-i trimit un pupic..sper sa i-l dai!

Da petro , cam greu te-ai prins , na zic si eu ,poate te-ai prins tu mai demult ,dar nu ai interagit....
neliacris e suparici un pic pe noi.. eu sper sa-si revina repede si sa mai treaca cu vederea unele chestii... ca nu a fost in intentia noastra sa o suparam... acum sincer, chiar am si uitat motivul exact ,exact ..eram si eu un pic confuza in perioada aceea dar ea stie ca eu una o astept cu drag inapoi sa se mai amestece si ea la o vorba cu noi..

Cat despre sedinta , am avut si noi acum doua saptamani ..da’ n-am mai apucat sa ma laud
aceleasi chestii… numai de bine.. s-a integrat bine ,comunica din ce in ce mai bine, socializeaza din ce in ce mai mult ..invata sa faca chestiile mult mai “precise” ca la inceput.. educata, etc..
aaa si n-a prins-o fumand in baie..
Doar eu in timp ce se desfasura sedinta asteptand pe sala cu mamicile, si nefiind un pic de aer acolo..nici o fereastra deschisa si cum aveam in cap multe ganduri, nemancata si cu problemele fam. care le am (nu o sa intru in detalii acum)
..problema e ca am decis sa nu ma mai plang nimanui si sa ma tin batoasa si puternica..dar nu e bine nici asa…. asa ca... am avut din nou o criza de spasmofilie, cum zic unii, dupa cum s-a manifestat... (dupa aproape 9 ani decand nu am mai avut desi in copilarie aveam des asa ceva ,dar imi reveneam repede... mai ciuda imi era ca nimeni nu ma credea),
efectiv simteam ca-mi lipseste aerul ca sangele imi ingheata, ca mi se inclesteaza articulatiile si nu le mai pot controla..dar de data asta a fost un pic divers ...simteam si o tensiune in frunte, deasupra ochilor..simteam ca-mi explodeaza.. ma invinetisem toata la fata si ochii imi palpitau aiurea... va dati seama ce-am combinat..tocmai acolo trebuia sa mi se intample.. o gramada de mame am alarmat..care m-a scos afara, sa ma dezbrace(ceea ce a prins bine) care vroia sa cheme salvarea ... defapt era mai rau daca mi se intampla pe strada sa -mi pierd constiinta si sa nu fie nimeni sa-mi dea o mana de ajutor..sau mai rau fereasca Sfantul putea sa mi se intample la volan.
In fine, faptul ca s-au reintors crizele, m-a facut sa –mi fie frica, cu atat mai mult ca nu mai pot fi inconstienta fata de noua mea famile si mai ales de copilasul meu..asa ca m-am prezentat la medic sa-i spun simptomele.. si care nu avea habar ce poate fi ...asa mi-a dat de facut analize(o gramada) care au iesit optime..chiar nu ma asteptam.. ma asteptam macar sa am o carenta de ceva (fier, calciu ,magneziu)sa fie o cauza fizica si sa o pot rezolva cu o pastila, dar dupa cum toata lumea zicea ca poate fi spasmofilie, doctorita spune: ca inca nu stie ce poate fi..asa ca a decis sa ma lase libera si ne revedem alla prosima.. ca ma trimite la neurolog..dar ea presupune ca a fost doar o perioada de stres ca s-au acumulat prea multe si de aici criza..atat timp cat am sa fiu linistita psihic nu se va mai intampla. am facut eu asa o conexiune, cand am auzit cele spuse de ea...daca eu de atatia ani nu am mai avut(practic de cand sunt impreuna cu sotul meu)...va dati seama ce stresata eram de mic copil, daca eu faceam mereu astfel de crize.....

No bine scuzati descrierea ... nustiu daca va intrereseaza ..dar..

am decis sa o i-au mai calm si mult menefreghism ca n-am incotro...

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Mergi la inceput

ale nustiu ce sa zic..sper sa gasesti repede o prog la doctor si poate n-o fi nimic grav... te pup si nu fi suparici !

fetelor mi-am facut norma si pe ziua de azi cred ca va ajunge...ies ca rupt destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna!
Tare nasol mi-a mers forumul ieri...
Slimatei si Ioanag niste fete atente cu toata lumea

Ioana pai vin toate odata sau cate o batosta buna...am patit la fel din iunie, in fiecare luna e ceva cam in jur de 500...masina spalat, rata de la camper tampiti de la banca nu mi-au platit una de acu 2 ani, amenda ptr ca am declarat 100 % copiloi in 730, de fapt contabila e de vina,masina distrusa pe o parte(dansul!),acu ar fi frigiderul si cuptorul ca si tine...naspa ca nu pot face nici o ciambela, dar carnea e ok

Mergi la inceput

MIHAI SI GRIGORIU SA CRESTETI MARI , FRUMOSI SI DESTEPTI

Slimatei pai scriu cand imi permite timpul ,dar si netul...cateodata nu mere...
Scumpo sau adunat tare multe si pe la tine, numai tu stii cate ai pe suflet ...normal ca organismul cedeaza...ai grija de tine

Ioana ceva retete ptr microunde...adik deja probate

si eu aveam un chef de patinaj...au deschis un patinuar artificial , cred ca am sa-l probez in zilele de dupa Craciun

numai bine gagici...eu pe fuga rau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Berarpiri

'Neatza!

Giorgio a facut primii pasuleti,desi nu e prea convins...dupa cate trante a luat,nici nu ma mir...Cred ca nu vea sa se lase la surioara,ca si Ambra a facut primii pasi tot la 11 luni.

Multumim pt. complimente si comentarii la poze!

andreea, Ambra si Giorgio
www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

BRAVOOOOOOOOO ...are mama un baiat smecheras foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!!

Eccomi!! Sunt obosita, am umblat un pic dupa cadouri pt. 2 copilasi (S. si inca o fetita) si am obosit. Dar is multumita ca mi-am terminat atributiile pt. Craciunul asta. De aprovizionare cu de-ale gurii se ocupa tati, mama de meniu, iar eu de S. si burtica . Si gata!

andreea - felicitari pt. Giorgio mergaret ... de-acu' sa te tii, da' stii deja . Ti-ai mai revenit cu moralul? Ce va pregatese Ambra la serbarea de Craciun, cum mai e cu gradi?

stefi - ai grija de tine! Sanatate multa!

Merci de lamuririle despre neliacris ... da' am inteles ca s-a intamplat ceva in lipsa mea (vacanta din aug.), da' mereu uitam sa intreb. Nu stiu care a fost motivul, insa tocmai incepusem sa ma "inteleg" cu ea, am mai spus-o eu, era schimbata si ii statea mai bine ... asa ca, poate revine cu vreun salut pe-aici.

kemsy - de casa aia din Melegnano e vb? Te intreb si pe tine, pana vine dana sa raspunda ...

dana - ce program aveti de sarbatori? Musafiri, vizite, iesiri?

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput