Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Asa, o intrebare pt. fetele bucatarese iscusite ... ce folositi in loc de praful de copt romanesc? Sau, mai exact, mi s-a pus pata pe o prajitura cu gem si bezea ... insa in toate retetele gasite e praf de copt. Aveti voi vreo reteta incercata? Fie-va mila de o biata gravida pofticioasa !!

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim pt. felicitari!

Cu moralul,tot asa...adica sunt indiferenta,nu ma mai gandesc la ce-o sa fie,traiesc clipa,cum s-ar zice...De aia nici nu prea scriu,ca nu vreau sa indispun pe-aici,cu starea mea...is muuulte de toate,care adunate m-au adus in punctul asta...

Despre puiutii mei (ca doar ei ma fac sa merg inainte),numai bine pot povesti.Nu va mai zic ca sunt tot bolnavi,ca stiti deja...cu toate astea,sunt f. linistiti,daca sunt eu langa ei,nici nu zici ca sunt bolnavi,cand mergeam la urgenta cu ei,se uitau urat d. la mine,cred ca se intrebau ce caut acolo,doar copii erau binedispusi,Ambra canta,si uite asa...

Joi eram cu febra,la pat,singura cu Giorgio acasa (Ambra era la gradi')si am realizat ce scumpete de baietel am.Nu-mi venea sa cred ca la 11 luni ma pot intelege cu el.Cand il intreb daca vrea ceva,imi rade daca da,si da din cap daca nu vrea,intelege tot ce-i zic...a stat joi toata ziua langa mine,in pat,fara sa planga,linistit,sincer am ramas f. mirata...

Ambra,pe de alta parte e f. cuminte,a inceput sa se joace cu Giorgio,aseara il plimba in caruciorul pt. papusi,si radea Giorgio in hohote.Imi vine sa-i mananc cand ii vad!Il iubeste f. mult pe Giorgio,intr-o seara zicea sotiorul sa-l ducem pe Gio' la cresa,si Ambra repede a inceput sa strgige ca nu,ca gio' ii al ei,si nu-l ducem nicaieri.
Acuma,de cand are tusea asta urata,doarme in patul ei,fara sa planga,ca stie ca il trezeste pe Giorgio noaptea,cand tuseste.Daca,cumva doarme Gorgio,si ii vine sa tuseasca,fuge in alta camera,si tuseste acolo.E fff. cuminte!Normal ca are si ea perioade in care nu asculta,ca doar e copil,dar n-am ce sa cer mai mult de la ea...

ioana-aseara am fost la sedinta cu parintii,si mi-au dat o veste f. naspa.ca nu o sa participe parintii la serbare,din cauza ca nu este loc,e noua gradinita,dar au facut-o f. naspa.O sa faca poze,si atat.Am fost f. nervosi si eu si sotiorul aseara,dar n-avem ce face...Au zis ca vara o sa sa fie altfel,ca este loc afara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

La multi ani Mihai si Grigoriu!!!Sa cresteti mari,si sanatosi,si sa aveti numai bucurii in viata!!!

Mergi la inceput

andreea - am mai auzit de ideea asta creata fara parinti la serbare. Atunci pt. cine naiba o fac serbarea? Nasol, nici mie nu mi-ar placea. Macar sa limiteze locurile la unul din parinti daca nu-i spatiu, da' sa fie cineva acolo.

La gradi noastra aceeasi problema cu spatiul ... si atunci au grupat cate 2 clase. Deci nu face toata gradinita spectacolul de Craciun, cu cate 2 clase impreuna. Acelasi program, aceleasi poezii si cantecele, da' pe rand, ca sa incapa cu totii. Si mi se pare mai corect asa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna feteleam revenit...mai molesita dar inspre bine
ANDREEA felicitari pt primi pasi a lui GIORGIO.imi pare bine ca ne_ai scris si nu mai fii suparici ca timpul si DUMNEZEU le rezolva pe toate...ce frumos trebuie sa fie cand ii vezi pe micutii tai ca se iubesc.eu cand ma duc la cumnatei si ii vad pe DENIS si pe varasa cum se iau in brate si se pupa imi vine sa plangis asa de draguti...
STEF nu ne ducem acasa de sarbatori ...mergem la LONDRA pe 20 plecam si stam pana pe 29,mai este putin abia astept.mama ai citit din toate capitolele ce rabdare ai ,bv temele sunt foarte bune si azinota 10
ABRAMBURIK te cred ca esti obosita dar macar ai cumparat toate cadourile...e frumoasa foc micuta la patinuar si tu arati super
NAFI ..ce craciunita sexi si ce par lung aveai

monica mami fericita de DENIS STEFAN 8.07.2009

Mergi la inceput

KEMSY asa am patit si eu asta vvara cand l_am tus pe DENIS am plans ..parea asa de matur.acuma are niste plete...trebuie sa i le scurtez nitel dar sa vad ...ma mai gandesc
DANA ce bine ca sfintiti casa,cred ca si noi inainte de pasti o sa o sfintim. imi pare bine ca ALEE doarme cate 6 ore legate asa te mai odihnesti si tu
ALEXANDRA dar cum de ti sa unflat tie acolo la operatie?sa iti face repede prog la dr sa vezi ce ai
LUIZA bine ca reusestiu cat de cat sa te tii de dieta ..asta e cate o scapre mica nu face rau la nimeni
Yoanag multumim de declaratie

Mergi la inceput

gata am recuperat cat de cat...
eu sunt mai binisor..incerc sa_mi revin ca am o groaza de facut inainte sa plecam...ne_am decis sa plecam de sambata la PARMA si luni plecam de acolo la aeroport(ne duce cumnatul)ca lasam masina acolo si cand ne intoarcem facem revelionul cu ei si pe 2 revenim acasa.misto e primul an cand o sa fiu doar musafir
denis e un scump danseaza si vb toata ziua.vb din ce in ce mai bine si mai corect.cand ii cad papucei de casa vine si imi spune"mami papuc",cand il vede seara pe tasu ca vine isi ia papuci si ii spune"tati,denis papa",cand ii este foame imi spune"mami papi"si tot asa
va las revin mai tarziu ca am ramas in urma cu treburile casnice ...pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Petro, nu sunt bucatareasa, dar nu inteleg ce intrebi. Adica, este si aici praf de copt, ca stiu ca foloseste Bogdan la prajituri, sau vrei fara praf de copt...

Monica, nu stiu mai...habar nu am, am vazut acum ca sub operatie la vreo cativa centimetri e umflat, nici nu e sub operatie, ca ea s-a strans la mijloc, e undeva in stanga. La naiba, mi-e si groaza sa merg la medic, astea ganduri imi mai lipseau zilele astea, asa ca sa imi stric tot cheful...

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Asa, o intrebare pt. fetele bucatarese iscusite ... ce folositi in loc de praful de copt romanesc? Sau, mai exact, mi s-a pus pata pe o prajitura cu gem si bezea ... insa in toate retetele gasite e praf de copt. Aveti voi vreo reteta incercata? Fie-va mila de o biata gravida pofticioasa !!

polvere lievitante ..nu am o marca anume uneori o i-au si de la pan' de angelli ,alteori de la discount..dar e la fel de buna..sunt in acelasi cantitati de cate 16 g....
sa ne pui poze(nu conteaza cum 'or fi) si reteta!!!(dupa ce o faci sa merg pe mana sigura)

edit: ca revin cu comentarii...

Mergi la inceput

Fuguta, ca tre' sa merg sa iau fata ...

monica - merci.

ale - unde e praf de copt? Sub ce denumire? Nu de la mag. romanesc ...

stefi - stiam si eu de lievito .. pliculete. E acelasi lucru cu praful de copt sau e drojdia noastra? Daaa, merg pe mana sigura ca o face mama .

Revin dupa ...

Mergi la inceput