Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

laura pai te strig mamico, sa nu crezi ca am uitat de tine!!!
bine ca merge bine dieta si reusesti sa te aptii te admir!in ciuda tuturor ocaziilor care ti se ofera..oare eu as fi rezistat
despre "monotoniile" casnice..asa e.. si eu uneori tind sa le ignor..cica ca sa mai salt o repriza macar...dar nu ma ignora ele pe mine oricat as vrea

nu de asta am auzit si eu prin "giro"..ca o casa perfect curata si pusa la punct e semn ca lipseste sau e stricat computerul d'apoi ma mai iau si eu cu el..ca de'altfel... nu de multe ori al meu sotz se urca pe pereti, cand ma vede lipita..indragostita ce mai!
nu te lasa ..hai ca mai ai un pic si bb vine si o sa fie totul bine!

pisellino ma bucur ca te simti bine printre noi!
te-am adaugat la listutza

monica wow ce destinatie frumoasa aveti!..sa va distrati si si relaxati cat puteti!
si sa nu uiti sa faci foto multe, multe si sa ne arati si noua spor la treburi intre timp si sa ne mai spui despre Denis ca-mi place sa citesc!

andreea
stiu cum e cand se aduna ..apoi mai pui si oboseala ca nu reusesti sa te odihnesti..of,off
stai si le stragi, azi una, maine alta, si zici "dai", ca de data asta trece ..te mai amagesti, enervezi ca merge, ca trece..si tot asa ...dar pana intr-o zi..cand chiar ca te deprima..si mai rau cand nu poti dai inapoi....
eu una iti urez sa-ti revii si sa iei lucrurile mai usor.. un pic mai punele si tu la spate restul daca vezi ca nu pot fi indeplinite in timp real si nu e in putinta ta de a o face... ca daca stai si-ti storci creerii.. mai rau faci...
eu tot tin sa cred zicala aia: "toate la timpul lor! nu poti face tu mai degraba, ceea ce nu ti-e permis mai devreme."Timpul le rezolva pe toate ! asa ca da-i timp!

chiar ca e aiurea ca nu puteti participa la serbare.. si la noi am inteles ca le vin teatru.. acum nu mai stiu ca sunt absenta de vreo 2 sapt ce s-a mai intamplat dar sigur noi nu vedem ce "sarbatoresc" ei acolo
ptiu, sa nu-i deochi... ce frumos mai povestesti si tu de ei!puiutii tai!!!

gata ca am zis ca plec si eu am revenit

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

petro polverea lievitante e praful de copt
drojdia(noastra) e lievito di birra sau fresco nustiu cum ii zic ei mai exact..
eu tre' sa merg pe mana sigura

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

mai nu-l las deloc.. ca atunci cand ma lasa si computerul reusesc sa scriu de sparg... d'apoi ma enerveaza ca mai sunt zile cand se simte obosit si lent.. mamaaaa cred ca-l obosesc eu prea mult

wow ale ta-ta ta-ta ta-ta... va fi baiat urmatorul..din ce stiu eu din "babisme" aaa acui vazui.. deci de asta esti linistita ca e fetitza

aa si multumim de ideea cu felicitarile ..notat adresa si cand se foloseste site-ul
..acum fac si eu ca kemsy al meu cred ca e cel mai lent comp...nu ma intrece nimeni.
frumos cum povestesti tu de Ale ..voinic si frumos creste cred ca a zapacit-o pe pediatra .. aaa cu cadita ma bag si eu in zama.. del a 6 luni eu i-am facut direct in cada lui stefi baita.-.. am zis ca nu are rost sa tot cumpar la cadite..

cris sus mami cu moralul !!!mama lor de hormoni... nu e normal cu bortica sa fii "mai rotunjoara" ..ce-ti veni?
las' ca te stiu eu ca-ti revii la forma fizica imediat nu ca mine ..eu mi-am revenit abia dupa 2 anida' am si pus pe mine.. important e ca acum bb sa fie sanatos..restul se rezolva !
ma bucur ca au iesit bine analizele! multa sanatate Giuliei ...sper ca e mai bine! sa aveti spor la pregatirile de Craciun in trei ca de la anul le faceti deja in 4
si asteptam noutati de la eco !!

ce m-am mai distrat cu jordia lui ali(daviduca) ce frumos ca nu ai uitat Nos' Nicolae pe nici un copilas sper sa fie si Mos Craciun la fel de incarcat!

am reusit si eu sa citesc poveste lui Robi
pisellino multa rabdare si forta mami!!! si multa sanatate lui Robi DD ajuta!
despre inscriere la gradi , am vazut ca ti-au raspuns si fetele stiu si eu ca la comune se face domanda tot in ian/feb dar actele necesare chiar nu le stiu exact..domanda i-a facut-o ta'su ca noi eram "fori"..dar din cate am inteles nu-ti trebuie mare lucru rezidenta si buletinul si un formular completat(imi pare ca au avut ei la indemana)...

ioana abia acum am recitit.. si fornul ti s-a ars.. apoi mama asta e fortuna de'll cavollo .. cum e ca demult vroiam sa te intreb masina manuala fara scheda? te inteleg cu "nervosismul" tau..d'apoi asa simt eu sa fac.. fara glume.. asta e ...cine vrea le primeste cine nu.. asta e!

dana iti mai zic inca odata ca ma bucur mult ca iti e si tie mai bine cu baietii sper ca si durerile de spate s-au mai ameliorat ,daca nu au trecut
de faza ca m-ai vazut divertita in foto..mda....pe fatza nu se vede ca tin in mine.. saracul sotz al meu ce sa-l mai stresez??(ca suntem in aceeasi oala)..defapt am adoptat metoda lui, d'apoi la mine nu tine..eu trebuie sa ma descarc , ca sa ma simt mai bine..imi face rau sa nu spun la nimeni ce am pe suflet... altfel explodez cum s-a intamplat...
despre mama..tare as vrea sa pot sa nu mai aduc vorba.. de asta am omis volut, cand intrebati ... va rog sa ma scuzati ,
'da trebuie sa raspund totusi... isi face operatia pan' la urma.. de'acu tocmai in feb cica trebuie sa fiu acolo si cu buzunarele pline..asa ca chiar daca as fi gasit ceva de munca(in tot timpul asta m-am zbatut sa gasesc ceva macar pe perioada natalizie..sa recuperam din handicap si sa reusesc macar sa "schimb decorul"..macar pt psihic ar fi facut cel mai bine..dar a fost sa fie si mai rau..asa ca..)

si ca tot mi-am adus aminte sa nu uit.. stefaniei ii expira pasaportul in martie sau aprilie(nu mai stiu exact).. noi daca ar fi sa plecam in februarie.. asta ar insemna ca trebuie sa-l renovez acolo.. cine stie sa-mi dea o informatie..care ati facut pasaportul in tara.. ce acte imi trebuie si daca trebuie sa fie ambii parinti prezenti/procura ceva ?

gata ma duuuuc.. defapt astept raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Petro, te-a lamurit Stefi, parca asa ii zice, ca eu am vazut doar cand punea Bogdan, si asa imi amintesc ca era. Da, era italian, nu romanesc, de la magazin de la ei.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Da, Stefi mi-ai amintit cu cadita. Am tot cercetat si am vazut ca caditele sunt pana la 1 an, asa ca am gasit scaun de baie ce se foloseste de la 7 la 18 luni. Asa ca am comandat ieri pe net, maine-poimaine trebuie sa vina. Mi-e mai sigur mie cu scaunul, ca e mare cada si e pusa aiurea...adica e cam greu sa stam amandoi, unul sa-l tina si unul sa-l spele.

Eu am facut pasaportul in tara. Da, trebuie sa fie amandoi parintii, musai, sau procura!!!....da vezi un pic...ca pana faci procura aici, pana platesti taele in tara, poate mai bine mergi si il faci aici la ambasada, daca ti-l reinnoieste inainte. Sa iei in calcul ca aici dureaza mai mult sa ti-l faca, iar acasa, cel putin in Mures, se facea in cateva ore cel valabil un an, iar celalalt electronic, valabil 3 ani, se facea intr-o saptamana, de fapt, a fost gata in cateva zile, dar termenul maxim e de o saptamana.
Ca acte, cand doresti sa mergi, ne zici, ca sa nu se schimbe ceva si sa nu le ai toate. Ca idee, poti sa te uiti pe site la prefectura din judetul tau. Sau zi-mi si ma uit eu sa iti scriu exact ce zice acolo.

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

http://www.pasapoarteiasi.ro/ - aici gasesti toate informatiile

http://www.pasapoarteiasi.ro/acte_necesare/paselminsub14.pdf

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

a, la ambasada, parca o procura e 60 de euro
asa ca....vezi cum merita.

la noi pe site erau mai detaliate informatiile, iti scriau si ce trebuie sa faci daca nu sunt parintii, aici vad ca scrie tot pe bucati. Trebuie sa studiezi ce-i pe acolo.

a, cand il faci trebuie sa fie amandoi, cand il ridici e suficient sa fie unul din parinti, dar sa aiba MUASI CERTIFICATUL DE NASTERE. Eu nu il aveam cand am mers prima data sa il ridic, si nu mi l-au dat fara...

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciitalia spune:

multumesc multale
hmm ...se complica iar treaba.. sa speram ca are soazta timp sa mearga la ambasada si sa ne trimita procura.. n-am timp sa ma apuc de pe acum sa-l fac ...nu ma pot risca sa astept pana mi-l trimit ei prin ambasada, iar el ca sa lipseasca iar de la munca sa umble dupa procuri sa ne le trimita.. oricum tb sa-mi trimita si de intoarcere..asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciaoo!!
abramburika, da, casa e la Melegnano Ce-mi place cum s-au distribuit sarcinile la voi!!Vreau la mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
slimatei, ce m-ai facut sa zambesc cu fumatul in baie Sunt semne bune atunci!Hi,hi!!
Ceea ce povestesti tu...nu o fi atac de panica?

Aperitivele nu sunt cu link, ci cu word. Trimit pm?Se poate de aici?

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Andreea, ce frumos povestesti de copii!Si fruntea sus, o sa fie mai bine!!

Gianina, mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mos Craciun cu plete dalbe va sosi de prin nameti

Sa aduca daruri multe lui Loris cel zambaret!!

Mergi la inceput