Mamici si Gravidute Italia ***(88)***
Raspunsuri - Pagina 8
abramburika spune:
ale - merci . Eu nu m-am dat cu patinele, din cauza de sarcina ... sa nu iau naibii un c_r de pamant cu burtoi cu tot . Mai ales ca am pus numai o data patinele in picioare, in tineretile mele. Atunci m-am descurcat onorabil ca pt. prima oara ... nu piruete si figuri, da' am stat in picioare, mi-a placut.
Acum tati trebuia sa se sacrifice, sa intre cu S. pe pista, da' n-a avut curaj. Cica nu vrea de sarbatori sa manance supa strecurata, cu paiu' .... hahahhaaaa (sa nu intre in gips de la gat in jos). Asa ca, a tinut-o pe S. pe margine. Ea incepuse sa prinda gust, ii placea la nebunie.
Data viitoare ma "sacrific" eu, daca oi mai putea sta in picioare pe patine.
Oricum, plimbarea a fost frumoasa ... danangie si kemsy sunt rugate in mod expres sa vada pozele, vedeti voi de ce .
danangie - e casa di Melegnano? Am citit despre ea pe net, da' nu am fost niciodata.
Mai pot, mai pot ... anzi, vreau sa mai pot pana pe 20 dec. sa merg la serbarea fetei. Dupa aia, poate sa scoata nasucul si bb Gabriele (il italianizam, ca tot ma intreba ioana ce am decis). Sunt bine, nu am nici o durere, sunt ca o elefantica, greoaie, da' ma misc ... Sunt curioasa ce mutrita o avea.
mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic
pisellino spune:
danangie la ce ludoteca ati fost? stai in roma?
lalexandra, da ne-am gasit in sfarsit e o camera ca mai mult nu ne-am permis, pana si monolocalele sunt 500-600 euro in roma li s-a urcat la cap la italienii astia cu affitto
cine mai e din roma? poate ne intalnim pe undeva
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
pisellino spune:
abramburika si robi e italienizat, il cheama ROBERTO GABRIELE
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta
Laura_Luiza spune:
Stefania mai sunt pe aici da..m-am auzit stigata. Am fost o saptamana in vacanta, ultima in 2,(a fost frumos dar fff obositor) iar urmatoarea saptamana am avut socrii in vizita, asa ca am lipsit motivat. Am incercat sa citesc din urma dar e peste puterile mele, numai capitolul asta l-a dovedit. Cu dieta merge binisor, atata vreme cat sunt acasa. In vacanta oricat m-am tinut, tot mi-am dat programul de mese peste cap..am mai mancat si prostioare..sper sa nu ma certe dr prea tare. Ieri am fost la petrecerea de craciun organizata de firma unde lucreaza al meu sot..am rezistat ca o eroina pe langa toate platorile cu minuate prajituri si tarte si toata lumea ma intreba daca nu cumva vreau si eu.. Doamne cat as fi vrut.. Bebe e bine mersi..nu prea am cu ce sa ma laud. Ma mir de tine cum ai rabdare sa scrii pt fiecare in parte si nu uiti pe nimeni
Nafi cum spuneau si fetele esti o figura! Mereu ma distrez cand iti citesc mesajele. Am cochetat si eu cu pictura 8 ani..pana m-am saturat de ea..asa trag eu concluzia ca n-a fost chiar pasiune, ca altfel n-ar fi trecut. Mereu ma bate al meu la cap sa pictez cate ceva..o data chiar mi-a cumparat 2 panze..albe au ramas Poate daca n-as fi puturoasa...
Abramburika mai e un piiiiic!! Tin pumnii stransi, si pe aia de la picioare
De bine ce s-a terminat vacanta am bucatarit juma de zi, cealalta jumatate trebuie sa fac curat Ce m-am saturat!
Va pup pe toate
yoanag spune:
Danangie-welcome si tie
stai linistita in privinta pm
cind ai timp cu calm ca nu e graba deloc
magari de mi-ar trebui asa repede ce fain ar fi
si eu imi vopsesc parul blond dar nu-l decolorez
pe vremuri il decoloram,acum nu-mi mai place blondul ala asa deschis
il mai fac cu piastra sa se aranjeze mai bine dar nu mereu,depinde de timp si chef
incearca si tu siropicul poate da rezulatate
bine macar ca reusiti sa va odihniti cit de cit cu metoda asta
asa ti-i l-au dat acasa pe Alessio? nu l-au schimbat?
azi au avut teatru la scoala,nu cel care il au de obicei,ceva pt natale si la sf venit babbo natale
Pisellino-unde mergi cu Robi? la bambino Gesł?
scumpa camera...de fapt sint niste pretri la chirii .....
pui mare am luat de la auchan,din pacate nu m-am putut desfasura ca m-a lasat cuptorul cind imi era lumea mai draga
azi vad ca ma dor bratele....am pus masina la spalat de si-a facut rondul
mai am citeva de spalat dar nu mai am ude sa le intind
macar azi e soare si vinticel,se mai usuca
Brambu-ce faine poze
vai cit imi placea cu patinele si cit ma dadeam si ce piruete mai faceam
abia asteptam sa vina iarna sa fie zapada si cum se tocea pe strada de la masini apoi aia distractie
nu m-am dat de ani si ni de zile...oare m-as mai descurca?
si tu de n-ai avea burtica arati la fel
imi place mai mult Gabriele
Vivi e lascia vivere!
slimatei spune:
mai, trebuie sa revin repede, repejor, ca voi iar imi dati compiti acasa
mamaaa ce activitate, imi place..inca nu am citit..
eu inca sunt cu un capitol in urma si la citit(de citit am mai citit cate ceva asa pe sarite..da' tb sa-l reiau ca deh.. nu-mi place..
dar ca sa nu uit si sa zic si eu ca's de actualitate
vreau sa-i urez si eu bine ai venit printre noi pisellino ! sper sa te simti cat mai bine in compania nostra !
luiza bine ai re-venit si tu! chiar asteptam vesti..te-am tot strigat eu in trecut...si ma bucur ca in sfarsit ti-ai facut curaj
gata ma bag la citit... revin...
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania, mami de Stefania (22.12.07)
Steluta stralucitoare de Craciun
Laura_Luiza spune:
Am intrat pe picasa si v-am admirat..ca tot am intrat am mai pus o poza, e calda inca (facuta aseara)
yoanag spune:
Pisellino-la Roma sintem citeva dar toate imprastiate
eu,Stefy,Alexandra,Cris,Georgyiuli si tu
daca bine retin....
a dopo ragazze
aaaa si snow tot la Roma era
Vivi e lascia vivere!
pisellino spune:
yoana eu la auchan n-am fost niciodata deci acolo stau ascunsi puii mari si frumosi
da, la bambin gesu mergem, acolo creste robi de 2 ani jumate
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
slimatei multumesc deja ma simt bine in compania voastra
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI