Mamici si Gravidute Italia ***(88)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao,
scriu asa repede, ca fii-miu e pe mine sa il las la laptop
Nu, Ioana, nu te trageam de urechi, dar vroiam sa stiu ca sunteti bine, ca nu prea ai mai lipsit tu asa mult

Ioana, am umblat atatea prin magazine, dar crede-ma ca nu prea am gasit nimic sa-mi placa, daca imi placeau aveau preturi MARI sau nu imi erau bune. Asa, ca am facut economii. Mi-am luat doar cizmulitele, dar asta pt ca nu aveam nimic aici de frig.

Sa stiti ca Alessa doarme mult mai bine, se mai trezeste el, canta de 2 ori si adoarme la loc. In rest, SUUUUUUPER BINE! Parca mai traiesc si eu.

Am vazut pozici ieri, dar cum Alessa dormea, doar m-am uitat la ele si nu am mai reusit sa comentez. Cand doarme el, trebuie sa fie liniste...ca altfel automat se trezeste.

Noi nu am pregatit inca nimic de Craciun. Brad nu facem ca si asa nu suntem aici, si mai ales ca pe mine ma incanta sa fie si natural, sa simt miros de brad. Oricum mergem acasa la mama si face ea brad cu ornamentele noastre. Zilele astea, de nu uitam, sa scoatem si noi macar instalatia de craciun, sa lumineze prin casa.

Din 24 pana in 26 stam la Roma, ne-am rezervat hotel, tot. Stefi, cu mare drag am veni la voi, dar stii ca la noi e cam greu, ca nu avem masina. Dar, de ajungeti prin zona, eu cu mare drag as vrea sa ne intalnim. Nu stiu exact cam cat de departe stati...

Hai ca va pupam, poate reusesc mai tarziu sa mai scriu.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Ioana, si tie iti suna sa ne intalnim daca iesiti prin oras. Am vazut ca o sa aveti musafiri, dar cine stie, poate veniti la plimbare, ca noi asta vom face, o sa ne plimbam prin oras.

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Alexandra-nu ne nimerim cu plimbarea
noi avem musafiri din 24 pina in 27 seara si mai ales eu am liber doar 25-26 apoi inapoi la job pina se termina anul
si atunci nici nu stiu exact cum e deschis magazinul dar din cite am vazut cade craciunul simbata si duminica si e inchis iar de rev poate e la fel...habar n-am inca
acum la noi in mare meniul l-am facut dar vreau sa afcem si un curcan si sa vad ce facem cu cuptorul ca s-a stricat
iar eu pe luni tre' sa duc la gradi dolce fatto in casa
pina la urma am vb cu reprezentanta si fac eu crostata visto ca n-am cuptor si alea le pot face si la cuptorul mic (microunde) si cumpar pasta brise sau cum se cheama aia de crostata,pun marmelada si fac retea deasupra si gata e
ciambellone nu am cum sa fac

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Petro-la apel cu tine e di corsa

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui yoanag

Petro-la apel cu tine e di corsa

Vivi e lascia vivere!

Prezenta!!! (che pauraaaaaaaaaa, ma luati asa tare si tu si stefi ... )

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

no, bine ca sunteti bine petro..atat vroiam sa stiu!

am asa niste tentative de recupero din urma..dar cand ma apuc.. e greu , ce mai!
ioana tu prompa obiectiva, bravos!
ma bucur ca ati rezolvat cu masina sper ca nu te-a costat mult :(

ale habar n-am ce'o sa facem de Craciun, dar ma bucur ca anul asta o sa avem si noi nasici pe la noi
eu una sper sa ne facem drum si prin Roma special sa ne intalnim..stii ca stam inafara la vreo 30km(partea opusa a ioanei).. no, ca doar n'o fi trafic acum..dar tot dureaza pan' te duci, pan' vii..etc..oricum vedem noi cum ne organizam..speriamo bene! voi stiti ca eu sunt inebunita cu intalnirile si n-am cum sa ratez imi pare rau insa ca nu puteti veni la noi,dar poate reusiti voi in cele din urma

va pup!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania, mami de Stefania (22.12.07)

Steluta stralucitoare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

buna ziua fetelor
yoana da de unde ai luat tu pui mare si frumos? eu pe aici gasesc numai niste pricajiti de pui colorati si plini de pene azi gatesc mancarica de cartofi traditionala ca sunt in pana de idei total
ne-am gasit si noi o camera in Roma pe Magliana e 450 de euro + spese, cam scump dar vineri am plecat cu robi la control spre roma, m-am trezit la 04'30 si am ajuns acasa seara la 21 m-au l ungit si aia cu controalele lor
va pupam o zi frumoasa

POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Un grapefruit este o lamaie care a avut o sansa si a profitat(Wilde) Robi imi doresc din tot sufletul sa fii un grapefruit si sa profiti de tot ce e bun pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Revin cu detalii la apelul de dimineata!

Am pus pozici noi ... stupiza !!!

Am fost ocupati in we, de aia nu am dat pe-aici.

Sunt bine, am intrat in sapt. 39, fara semne de iesire.

Nu stiu ce sa mai zic ...

mamma bis - o fetita si 39s de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua fetelor,

STEFI , YOANA bine v.ati intors din micutza pauza.

STEFI am vazut pozele si mi-au placut , eu te-am vazut foarte senina si divertita. Mai ales in pozele cand S te "gateste" cu sucitorul.Multumesc de cuvinte adresate pozelor mele. Eu cand m-am tuns si mai scurt de cat te-ai tuns tu am suferit enorm si am intrat intr-o depresie si mai puternica din cauza asta. Bine ca tu ai trecut cu bine de acest lucru.Si-mi pare rau de saraca mama ta de clamitele cumparate degeaba. Oricum S are par sa i le prinzi asa ca un fel de coronita...depinde si ce fel de clamite a luat. Acum i-a trecut supararea? Apopo...cum se mai simte? Cu soldurile avea probleme nu? Mai face operatie? De mult vroiam sa te intreb.....poate ai mai scris dar am sarit.....

YOANA bine ai revenit si tu....sa stii ca pregatesc PM-ul ala. Nu e urgenta la tine nu?? Stau cam prost cu timpul si scriu azi o fraza , maine una....si imi ia ceva timp.

PETRO bine ca sunteti bine. Eu pe Ale l.am nascut fix la 38 sapt. Pe Mattia pe 38 si 5 zile si sper ca si asta sa faca il bravi si sa iese repede. Tu mai poti? Mai ai rabdare?

KEMSY la fel si tie de multttttttttttttt vroiam sa-ti raspund uit mai uit! La casa lui Babbo Natale de cand am descoperit-o mergem in fiecare an. Anul asta am inteles ca s-a deschis pe 7 dece. Acum punem la cale o zi sa mergem.....Alin vroia sa mergem ieri dar nu am avut cum. Vedem noi.Voi ati fost?

ALE despre ce sirop vorbesti tu acolo??? Plsssss zi-mi si mie!! Se ia fara reteta????

NAFI si mie imi place tare tare mult cum scrii, ma amuza, rad addiritura. Am vazut pozele si mi-au placut. Si da, iti sta bine cu ochii albastri.Te intreb si eu ca STEF nu te-au deranjat lentilele??

PISELLINO parca tu intrebai de ludoteca?? Iaca nu mai stiu.....noi am fost de cateca ori. Dar megeam la ore.Adica plateam sa stam cateva ore si stateam si noi acolo.Dar se putea sa-i si lasi acolo cu orele, puteai sa iti iei "un pachet" mensile ......ca la o gradinita. La doposcuola nu am fost.

ASa.....noi suntem binisor. Baietii sunt raciti.....tocmai iesim din raceala dar de data asta o raceala lejeraaaaaa. Sapt asta ar fi a treia consecutiva cand mergem. Deci e de bine. De dormti din pacate am cedat. Mattia nu reuseste sa doarma cu Alessio in camera. Prima noapte a dormit dussss dar atat.Acum numai cand Ale face un geamat Mattia e in picioare. Si cand spun ca am cedat am cedat ca l-am luat in camera cu mine. Si doarme binisor.Adica nu il iau in brate in timpul noptii.Ii dau lapte sau apa, ii bag suzeta si ma ia de gat si adoarme. Din pacate a inceput sa aiba iarasi ceva ore de insomnie. De asta intrebam si eu de siropul miraculos.Ca asta al meu nu mai face fata de mult. Azi nu i-am dat la gradi deoarece trebuia sa ii fac lui Mattia vaccinul si cum azi noapte a avut 3 ore de insomnie, mai precis de la 4 la 7,00....deci va dati seama ca aera varza. La gradi merge bine.Scanceste Mattia cand il las, uneori mai plange dar putin ca este maestra Lucia pe care Mattia o adora. Cand intinde bratele la el ca sa il ia in brate el se duce. O ia de gat, pune capul pe umarul ei, ea incepe sa se legene si sa il magaie pe spate. Ce mai.....m-am emotionat sa vad ca a gasit pe cineva care sa-l cocole si sa-l aline. Cand ma duc sa-i iau il gasesc pe MAttia jucandu-se si bien dispus. Alessio cam face figuri la mancat. Si acasa la fel. Ceea ce mi-a parut rau itnr-o zi e ca a facut kk pe el.Am ramas masca. Ca Alessio nu face kk pe el. Eu cred ca el a cerut olita......ele cine stie ce faceau ce au inteles si saracul vazand ca nimeni nu.l baga in seama s-a dus intr-un colt, ca asa mi-au zis ca l-au gasit.,,,,,,intr-un colt......si a facut kk.
In rest, totul bine. Maine vine preotul sa-mi sfinteasca (,) casa si sunt tare bucuroasa din acest punt de vedere.
Alessio rar mai are crize de plans in toiul noptii dar e foarte important sa fie cineva cu el in pat. Asta e. Vom sta cu el pana cand va fi rpegatit sa doarma singur. Mai bien asa daca stiu ca el doarme bine si linistit. Acum isi face de la 6 la 7 ore de somn incontinuu. DEci e super cool.

Ok, va las, va pup. Noi casa am impodobit-o.Bradul l-am facut.Balcoanele le-am umplut de instalatii, coronita l ausa am pus-o. Mai astept sarbatorile si pe Mosul.Va pupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Dau edit ca vad ca s-a largit pagina.

Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhideiAlessio Michele(2 ani si 5luni) si Mattia Gabriel(13 luni). Ne pregatim cu mare nerabdare ptr . Asteptam si si . Iar anul 2011 ne va aduce un cadou minunat : un fratior nou nout .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Pisellino, v-ati gasit sa stati in Roma de tot? Ce face Robi?

Dana, ii spune Sedibimbi, se da fara reteta, noua ne-a dat sa ii dam un ml pe kg, adica 8 ml in total, o singura data seara, pt ca el noaptea nu dormea, ziua e linistit, adica nu e agitat, ca scrie ca se poate da si in doua ture, ziua si seara, daca e agitat mereu.
E din plante, asa ca poti incerca sa ii iei sa ii dai. Se da peste un an, dar a zis doctorita sa incercam sa ii dam, ca stiti ca eram disperati! E 13 euro o sticla de 220 ml. Nu am fost in mai multe farmacii sa vedem preturile, ca nu aveam timp, am intrat in prima si am luat.

Petrooooo, ce frumos! Tare bine ca ati mers la plimbarica...vai, ce m-as da si eu cu patinele. Asa mult imi place, ne-am cumparat de vreo doi ani si patine, dar anul trecut nu am avut cum sa mergem...iar acum, cred ca nu mai imi sunt bune, ca nici un papuc nu mai imi e bun, ca mi-a crescut piciorul de la sarcina. Chiar trebuie sa vad cand mergem acasa.

privim si il asteptam pe

Mergi la inceput