Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
laura buna dimi
cris ce semnatura frumoasa ai
eu mi-am dat muzica pe statie si bucataresc!! am asa o stare de bine
iasmi a sunat-o pe buni sa ii spuna ca azi vrea sa mearga la ea sa faca impreuna gogosi
maine am si eu rezultatele de la analize
mami de fetita cu codite 3+ si s29
simonacip spune:
Miki, imi pare rau ca si pe tine te dezavantajeaza legea, ca si pe Dorinutza si Scrish...E tare frustrant intr-adevar...
STefy ma ucur c-ai aparut. SI eu ma gindeam la tine ca nu mai dadusei nici un semn...
Ref la tampoane mie-mi aducea mami meu de la spital de la ea tifon steril si mi le faceam eu singura. Cred ca voi proceda la fel si acum...
Vremea e frumoasa,cred ca am sa scot putin nasul sa rezolv cu scoala pt David...vreau sa-l dau din toamna, gata m-am hotarit. AM facut mincarica, ordine prin casa, am calcat....Cit de cit e ok, mai las si pt maine ca va fi frig si tot voi sta in casa...
Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
La toata lumea e frumos si soare? Numai la noi e inchis... zici ca incepe ploaia. Nici vorba de vreo plimbare. Dar ma apuc de curatenie prin dulapurile de la bucatarie nu ca as avea prea multe...
Ma intereseaza si pe mine cum sunt tampoanele acelea, madutza. Ca daca e sa le fac, sa stiu sa mai pun ceva pe lista cu "de facut".
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
alina 06 uite despre astea vorbeam: http://www.organik.ro/cosmetice-bio-corp/absorbante-si-igiena-intima/bio-absorbante-pentru-lehuzie-10-buc-natracare
si la noi ploua marunt....dar nu ma deranjeaza ca oricum nu aveam chef sa ies din casa fac papica si apoi le mai pun la locul lor! mai am de spalat inca o tura din hainutele lu' bebe
simo, s eu le-am facut eu la prima nastere, acum parca nu m-as mai complica, e mai usor sa le cumpar :))
djlaura01 spune:
fetelor eu ma bag un pic la bucatarit si curatenie sa nu sa am prea mult de recuperat
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
persi spune:
fetelor,ce ziceti ca bucatariti bun pe acolo?
dati-mi si mie de lucru...habar n-am ce sa gatesc azi.
fericita de +22 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
persi eu fac parjoale moldovenesti, ciulama de ciuperci si mamaliguta......si desertul il face fii'mea cu buni si mai am supica de vita cu galuste....si ieri mi-a trimis o prietena piftie ( dar mie nu imi place )
persi spune:
parca o supica as face si eu de galusi dar o sa o fac din pui si daca tot o sa fac supa cred ca o sa fac si niste salata de boeuf.pun muti morcovi la supa de obicei si-mi pare rau sa-i arunc,iar de manca nu prea-mi plac.
ma duc sa scot din lada niste pui,mi-a adus o prietena de tara.
fericita de +22 Radu Andrei
djlaura01 spune:
persi eu sunt inebunita dupa carnea de pui si sunt si singura acasa pana maine ,ca al meu lucreaza si asa ca am pus pe sticla un pui si fac un piure simplu si comod
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra yasmi, simo deci ati facut coalitie impotriva mea, haa? stefy, imi pare rau ca nu mai ajungi anul asta in Ro. Din sept-oct de cand ai zis ca vi, ma tot gandeam sa facem o intalnire in dec ca sa fi si tu aici. dar nu-i nimic facem la anul, cu tot cu bebici acusi am fugit si eu la mama. va pupic dulce, ne auzim pe seara Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mie imi spui...asa mult voiam sa vin acasa..si sa facem o 'bauta' cu juice de portocale...sau poate-poate un pahar vin ..
dar o facem la anu'..promit..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+