Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

buna dimineata!

dorinut@ asa e...n-am ce sa fac, practic mie mi-au redus la jumatate banii pe care trebuia sa ii iau, asta e, ma bucur ca pentru majoritate totul pare sa fie bine.

ce ma revolta pe mine e urmatorul lucru: ne-au aruncat praf in ochi ca se reduc si perioada si banii, au lalait-o asa intr-un mare stil pentru ca apoi sa vina cu solutia salvatoare ca ne dau de ales, si acum lumea e fericita. ceea ce scapa insa e faptul ca ne-au legat de maini si de picioare si ca la urma urmei, ne-au redus efectiv la jumatate banii la care prin lege aveam dreptul. evident ca dupa atatea discutii cate au fost, mamicile isi spun ca din doua rele mult mai bine asa....dar scapam ce e mai important.

as vrea si eu sa stiu cu cati bani la buget o sa ramana dupa ce cheltuie suma alocata modificarii si implementarii noii legi, daca chiar conteaza, pentru ca stiu de pe acum ca nu. iar ca presedintele tarii in care traim sa apara la tvr spunand ca romania a devenit o tara de mame si bebelusi mi se pare strigator la cer. cat mai are de gand sa jigneasca poporul?

lalely, si eu as alege varianta 1 daca iei mai multi bani, macar iti permiti sa pui cate putin deoparte...si intr-un an se aduna cat sa mai acoperi una alta

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Si la mine este aceeasi situatie, practic mi s-a redus pe jumatate suma pe care as fi luat-o dar cred ca voi alege 2 ani pt ca nu am ce sa fac cu bb altfel...

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

buna dimi burticute!!...am intrat si eu un pic sa va salut si sa va multumesc din nou!
strumpule,tare imi place planul tau facut pt mine pt la anu'!!cam asa suna si planul lu' ubi...cu printesica la bunicutii din rom,cu craciun rom(ca el l-a traot si i-a placut fff mult)...asa frumos suna...
ma bucur sa vad ca va multumeste aproape pe toate legea aprobata pt cic

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 27+

stefy pe unde umblii , ce face bb?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, simo deci ati facut coalitie impotriva mea, haa?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

mamicuta sa nu fie suparata!!!
si eu o astept pe mami meu.

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Vreau si eu la mamaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

iar am ramas singurica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna ziua, fetele. v-am citit, imi pare rau ca inca sunteti nemultumite, eu m-am linistit dupa ce s-a dat varianta alegerii. uneori sunt socata cand ma gandesc ce salarii mari aveti, de fapt ca pot exista si salarii asa de mari pe lumea asta, si nu neaparat printre deputati si parlamentari..este ca si cum eu as fi o furnica care s-ar invarti in cerc, fara spor, ca bezmeticamda.. nu vreau sa ma mai gandesc la asta, ca ma nervozez
apropo, eu vreau sa cumpar un fotoliu pliant ptr camera bebe - ptr a-l intrebuinta eu pe viitor, dar am vazut ca preturile sunt uneori chiar mai mari decat la canapele.adica am vazut canapele de 4 mil., dar fotolii sub 4, nu.stiti pe undeva, in Bucuresti, depozite mai ieftine,cu fotolii pliante, chiar second-hand? azi ma duc la Obor sa vad care sunt preturile la depozitul de acolo..

24 SA+ mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina.n am aparut si eu..... mirosnd ca o bucatareasa veritabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

gata am reaparut si eu am terminat cu curatenia prin casa ,m-ai am de scos puiul de la cuptor dar mai trebuie sal las

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu am luat pranzul...apoi am "ras" o milka si acum ma ia somnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

la noi e un soare de te juri ca e primavara...mie mi s-a rupt geaca de iarna ce era destinata pt burtica,se pare ca burtica e mai mare,acum stau si ma gandesc sa-mi cumpar alta sau sa folosesc una de-a sotzului,problema e ca in cea a sotzului arat ca un dovleac pe 2 betze...dar cum astia au dat cod galben ma gandeam sa nu ma prinda fara geaca,ca asta imi mai trebuie o raceala..dar la noi e asha soare,m-a bufnit si rasul cand am auzit de cod galben la TV

va pup,am fugit la salon...azi am avut zi de masaj..mmm ce bine a fost

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 26+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

ce dea-a bunatati faceti voi acolo, mie mi-e leneeee

Mergi la inceput