Fluturasi de martie-aprilie 2011 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

de diseara avem cod galben de ninsoare si viscol pt toata tara!!!!!!!!

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

dorinuta parca ai vb de al meu cred ca asa sunt ei.....

miki, da , vb cu mada de acele tampoane pt lohii.

bbyasmi, dar or fi sterile ? ca cele din maternitate erau sterile, cred ca tocmai asta e ideea..si tifonul acela care il cumparam daca-mi confectionam singura tot steril era..oricum, sa ne ziceti si noua daca sunt bune

mami de Vlad 09.04.2009 si s28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

cu cic-ul si eu sunt in situatia lui lalely, sau dorinut, sau scrish..constransa de imprejurari, cred ca o sa aleg prima varianta, desi n-am vorbit inca cu sotul ca a ajuns prea tarziu azinoapte..si o sa mai stau cate luni simt nevoia si putem rezista cu un salariu..

va up si sa aveti o zi buna, fara suparari eu am fugit in parc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

cu cic-ul si eu sunt in situatia lui lalely, sau dorinut, sau scrish..constransa de imprejurari, cred ca o sa aleg prima varianta, desi n-am vorbit inca cu sotul ca a ajuns prea tarziu azinoapte..si o sa mai stau cate luni simt nevoia si putem rezista cu un salariu..

va up si sa aveti o zi buna, fara suparari eu am fugit in parc..

plimarica placuta Miki .

Tre sa fug si eu sa imi fac programare la coafor pt maine, ca am party

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burtici eu acum m-am trezit am dormit asa bine visam ca am nascut ca eram in spital cu bebe si toate erau asa bune,in fine m-am trezit la realitate si plec sa imi cumpar paine si ceva de mic dejun ca este cam sexy la mine in frigider
toate burticile

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

dorinuta parca ai vb de al meu cred ca asa sunt ei.....

miki, da , vb cu mada de acele tampoane pt lohii.

bbyasmi, dar or fi sterile ? ca cele din maternitate erau sterile, cred ca tocmai asta e ideea..si tifonul acela care il cumparam daca-mi confectionam singura tot steril era..oricum, sa ne ziceti si noua daca sunt bune

nu stiu, dar cele facute de mine sgur nu erau sterile....din spital nici vorba sa fi primit si oricum cata incredere am si in alea ca sunt sterile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, simo deci ati facut coalitie impotriva mea, haa?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

N-as face asta..tare

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:

mada, la fel sunt si eu ...cand ma supar imi trece ff repede...doar ca...eu sunt suparacioasa

Si eu sunt la fel cu supararea, ma aprind repede dar imi trece si mai repede..in schimb al meu..ii trece mai greu si nu-i place sa fie bibilit..ceea ce fac eu cand e supi

------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel

Ana-Maria

Da, da asa-i si-al meu...Dc e suparat mai ine il las in pace sa-si faca mendrele...decit sa-l omardez eu cu dulcegarii.

Simona, mami de baieti David, Matei si 28 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki eu aleg varianta asta din simplul motiv k chiar daca in acte ma intorc la munca, eu tot de acasa lucrez si iau mai multi bani, asta e gandirea principala. ne-am facut calculele si timp de un an avem de unde sa punem departe cat sa acoperim si cel de al doilea an vorbind de cel mai rau caz in care eu n as produce nimic. deci nu imi fac probleme, suntem safe...

eu eram asa contrariata pentru ca in drept exista un principiu clar: copilul nenascut se considera nascut pentru situatiile care au legatura cu drepturile lui. Deci in teorie, bebeii din burticile noastre au un drept care le este atacat. pe asta mizeaza si cei de la PC care vor sa ii dea in judecata. dar degeaba turui eu pe aici...

miki plimbare placuta, profita azi ca cica de diseara incepe zapada

shtrumph multa bafta azi, sa intrii si sa ne dai doar vesti bune da?

yasmi, roxy, simo

s 23, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna fetelor dragi,
va spun din start ca nu sunt multumita deloc cu variantele impuse de guvern. Sunt foarte revoltata de ceea ce fac ei. Cu prima varianta as lua mai multi bani decat cu a doua, si ma mai gandesc ca astia sunt in stare ca peste un an sa dea inca o ordonanta sa taie iar..deci ma tenteaza mai mult prima varianta, ca ce-i in mana nu-i minciuna.
Nu ma pot stapanai sa nu ma gandesc um iau banii nostri si-i baga la ei in buzunare...

22+

Mergi la inceput