Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 18
Burtocika spune:
Dupa operatie, nu ramai cu branula pt perfuzie ? Ca parca nu v-am auzit pomenind ... Doar firul din coloana pe care iti baga calmantele ramane ?
20+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
A_ndreutza spune:
Cele care ati nascut de curand si ati apucat pachetele de nastere...ce ati ales?
mersic
Bubante spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika Dupa operatie, nu ramai cu branula pt perfuzie ? Ca parca nu v-am auzit pomenind ... Doar firul din coloana pe care iti baga calmantele ramane ? |
Ba da. Ramai cu branula pana te externezi si cu cateterul din coloana pana adoua zi in salon cand pana pe seara iti mai face un calmant puternic.
Burtocika spune:
Te tine cu branula pana la externare ??? Mie la Municipal mi-a scos-o a doua zi, ca imi era tare incomod sa alaptez cu branula aia fixata pe mana ...
Mie mi-e mai frica de branula, de injectii si de ragade decat de cezariana
nicofa25 spune:
Buna, fetelor!
Saptamana asta am avut ecografia de trimestrul III, deocamdata totul este bine si nu avem nici o contraindicatie pt. nastere naturala: are aproape 2200g, este intors cu capul in jos, nu are circulara de cordon, placenta si colul se prezinta bine. Deja simt ca am intrat in linie dreapta, desi sunt abia in saptamana 33.
A_ndreutza, eu voi alege pachetul Silver Single si voi face si o parte din analizele suplimentare pt. bebe, inca nu stiu care, as vrea sa vorbesc cu neonatologul inainte. Mi se pare cel mai ok pachetul asta, am oscilat un pic intre asta si Gold (pt. ca la Gold camera este cu muult mai mare), dar mi-am dat seama ca diferenta de pret nu se justifica - masaj de recuperare sigur nu voi avea cand sa fac, iar sotul nu va sta cu mine, noi stam destul de aproape, cam la 15-20 de minute de mers cu masina.
Fetelor care ati nascut, voi cum v-ati imbracat bebeii cand i-ati scos din spital? Eu voi naste cam in prima jumatate a lui mai si nu as vrea sa-l imbrac nici prea gros, nici prea subtire...
Va pup!
32+
Burtocika spune:
Fetita mea s-a nascut pe 14 mai. Acuma, depinde cum e vremea, la noi a fost o caldura sufocanta ! Eu am avut un body cu manecuta lunga din bumbac (mai plinut), un pantalonas din acelasi material si deaspura mai avea si o hainuta tot din bumbac (gen pieptaras). Cand i-am cumparat hainele nu stiam exact cum va fi vremea, asa ca le-am luat un pic mai grosute, dar sincer, mi s-a parut foarte cald. Eu ti-as recomanda principiul straturilor: un body cu maneca lunga, dar din bumbac subtirel, pantalonasii (sau salopeta, ca sa ai o singura piesa) tot subtirei, si sa ai la tine o paturica din bumbac mai subtire sau mai groasa, in care sa-l poti inveli in functie de vreme.
20+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
nicofa25 spune:
citat din mesajul lui Burtocika Fetita mea s-a nascut pe 14 mai. Acuma, depinde cum e vremea, la noi a fost o caldura sufocanta ! Eu am avut un body cu manecuta lunga din bumbac (mai plinut), un pantalonas din acelasi material si deaspura mai avea si o hainuta tot din bumbac (gen pieptaras). Cand i-am cumparat hainele nu stiam exact cum va fi vremea, asa ca le-am luat un pic mai grosute, dar sincer, mi s-a parut foarte cald. Eu ti-as recomanda principiul straturilor: un body cu maneca lunga, dar din bumbac subtirel, pantalonasii (sau salopeta, ca sa ai o singura piesa) tot subtirei, si sa ai la tine o paturica din bumbac mai subtire sau mai groasa, in care sa-l poti inveli in functie de vreme. |
Multumesc! Cam asa ma gandisem si eu, doar ca ma gandeam ca totusi o sa-l imbrac prea subtire. Sa vedem si cum o sa fie vremea, si-asa au anuntat astia la TV ca vor fi oscilatii mari de temperatura. Macar sa nu ploua in ziua aia :D
32+
Marina_1609 spune:
citat din mesajul lui A_ndreutza Hey, o sa avem si noi o a doua cezariana prin Mai...nu stiu cand se va face programarea, ma puteti ajuta cu acest detaliu? cam cu cat timp inainte se programeaza operatia? in plus mie cel mai teama imi este de anestezia in coloana...ca si idee... sper sa nu simt nimic... |
A_ndreutza, tu nu ai medicul la medlife? ar cam trebui sa iti alegi unul daca nu e prea tarziu... Sau poti veni cu alt medic? Eu zic sa intrebi la receptie spital cum se procedeaza. Daca ai medicul la ei stai linistita ca are el grija se te programeze. La prima sarcina am facut programarea cu vro 2-3 saptamani inainte. De data asta mai repede - cu vro 4 luni inainte ca am avut un pitic sa imi aleg data :)) insa sa vedem daca ma va tine pana la termenul dorit
--------------------------------------------
Marina30+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
nemernica spune:
Referitor la pret am inteles ca pana in luna mai va avea si Medlife contract cu casa si se va deconta o suma de bani daca ai trimitere de la medicul de familie.
Daca aflu eu intre timp va zic si suma dar mai ajung la ei abia in aprilie..
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bubante
Ba da. Ramai cu branula pana te externezi si cu cateterul din coloana pana adoua zi in salon cand pana pe seara iti mai face un calmant puternic. _ Raluca, mami de Alexandru (15.10.2010) |
Asta daca ai tratament perfuzabil.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro