Nasterea la Medlife (21)
Raspunsuri - Pagina 19
cori_mic spune:
Aoleu.. Nu am mai intrat de ceva vreme si ce vad azi... Toate fetele din generatia Medlife veche au disparut. Cami, melania, alina b, ana perianu, bubante, e alexa, maimu si toate celelalte fete mai dati un semn... Ce va mai fac bebeii? Noi va pupam si ne e dor de voi.
Fetelor ce urmeaza sa nasca va urez sa aveti o experienta frumoasa si bebei sanatosi si cuminti.
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicofa25 Buna, fetelor!Saptamana asta am avut ecografia de trimestrul III, deocamdata totul este bine si nu avem nici o contraindicatie pt. nastere naturala: are aproape 2200g, este intors cu capul in jos, nu are circulara de cordon, placenta si colul se prezinta bine. Deja simt ca am intrat in linie dreapta, desi sunt abia in saptamana 33.A_ndreutza, eu voi alege pachetul Silver Single si voi face si o parte din analizele suplimentare pt. bebe, inca nu stiu care, as vrea sa vorbesc cu neonatologul inainte. Mi se pare cel mai ok pachetul asta, am oscilat un pic intre asta si Gold (pt. ca la Gold camera este cu muult mai mare), dar mi-am dat seama ca diferenta de pret nu se justifica - masaj de recuperare sigur nu voi avea cand sa fac, iar sotul nu va sta cu mine, noi stam destul de aproape, cam la 15-20 de minute de mers cu masina.Fetelor care ati nascut, voi cum v-ati imbracat bebeii cand i-ati scos din spital? Eu voi naste cam in prima jumatate a lui mai si nu as vrea sa-l imbrac nici prea gros, nici prea subtire...Va pup! 32+ |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#
nicofa25 spune:
citat din mesajul lui ralucutza77 Buna! Te-ai hotarat cumva ce investigatii o sa alegi pentru bb? Eu urmeaza sa nasc peste vreo 3 saptamani, dar inca nu m-am decis. Neonatologul cu care am vorbit eu mi-a recomandat testele metabolice si ecografia de cord. Incerc sa mai adun informatii pe tema asta... DPN 20 apr 2011 Poze: http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta# |
Nu, inca nu m-am hotarat, discutia cu neonatologul o sa o am peste 2 saptamani (pe 12 martie). Vreau insa sa discut in detaliu ce i se va intampla lui si ce presupune fiecare analiza in parte, pt. ca nu vreau sa-mi supun copilul la un stres prea mare din primele zile de viata. Si-asa pt. el este o schimbare majora a mediului, sa-l mai intepe si toata lumea peste tot... De-asta spun ca ma voi hotari atunci.
32+
Marina_1609 spune:
referitor la branula si cateter : mie cateterul mi l-au scos in momentul in care am parasit ATI-ul. iar branula in ultima zi.
--------------------------------------------
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
Marina_1609 spune:
aaaaa, ar fi minunat sa se faca contractul cu casa de asigurari pana in luna mai.
in acest caz dureaza ceva la proceduri sau trebuie doar adeverinta de salariat si trimitere de la medic de familie? ma tem sa nu ne puna sa facem si coada la cnas...
Marina31+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
nemernica spune:
Eu am intels ca va fi necesar doara sa aduci adeverinta de la birou si trimitere de la medicul de familie si pe baza acesteia Medlife iti scade din factura suma respectiva..Nu am aflat inca despre ce suma ar fi vorba dar vor anunta ei banuiesc...
A_ndreutza spune:
citat din mesajul lui nicofa25 Buna, fetelor! Saptamana asta am avut ecografia de trimestrul III, deocamdata totul este bine si nu avem nici o contraindicatie pt. nastere naturala: are aproape 2200g, este intors cu capul in jos, nu are circulara de cordon, placenta si colul se prezinta bine. Deja simt ca am intrat in linie dreapta, desi sunt abia in saptamana 33. A_ndreutza, eu voi alege pachetul Silver Single si voi face si o parte din analizele suplimentare pt. bebe, inca nu stiu care, as vrea sa vorbesc cu neonatologul inainte. Mi se pare cel mai ok pachetul asta, am oscilat un pic intre asta si Gold (pt. ca la Gold camera este cu muult mai mare), dar mi-am dat seama ca diferenta de pret nu se justifica - masaj de recuperare sigur nu voi avea cand sa fac, iar sotul nu va sta cu mine, noi stam destul de aproape, cam la 15-20 de minute de mers cu masina. Fetelor care ati nascut, voi cum v-ati imbracat bebeii cand i-ati scos din spital? Eu voi naste cam in prima jumatate a lui mai si nu as vrea sa-l imbrac nici prea gros, nici prea subtire... Va pup! 32+ |
Daaaa, exact asa m-am gandit si eu sa fac....
tot intre Gold si Silver am oscilat...dar voi merge pe Silver single...
mersic
Marina_1609 spune:
am intrebat la receptie spital ce se aude referitor la contractul cu casa de asigurari si au dat din umeri. au zis ca nu au fost anuntati in legatura cu asta, nu stiu nimic si nici nu se prevede nimic in viitorul apropiat...:( voi de unde ati auzit?
Marina32+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Ronny2011 spune:
eu sunt programata peste 2 sapta la cezariana, apropo, voi ati trecut cu brio testul pt streptococ hemolitic de tip b?
ralucutza77 spune:
citat din mesajul lui Marina_1609 am intrebat la receptie spital ce se aude referitor la contractul cu casa de asigurari si au dat din umeri. au zis ca nu au fost anuntati in legatura cu asta, nu stiu nimic si nici nu se prevede nimic in viitorul apropiat...:( voi de unde ati auzit?-------------------------------------------- Marina32+ & ANA SOFIA (05.08.08) -------------------------------------------- Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#