Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Buna fetelor! Nu prea am mai scris dar va urmaresc cu interes zi de zi. Sunteti minunate! Eu am fost putin reticenta la inceput si mi-a fost teama sa imi fac prea mari sperante (dupa 2 incercari esuate) dar acum fiindca bebe a mai prins puteri si avem 10 sapt si 3 zile, parca incet incet indraznesc sa visez frumos.. Eu am DPN - 10.07 dupa ultimul eco, la fel ca lissa daca nu ma insel.. Ieri l-am vazut bebe (ne intalnim la 2 sapt ) are 3.7 cm si e asa frumos..cum da el acolo din manute si picioruse si cum pluteste ca un omulet in cosmos. A fost atat de emotionant pt ca s-a vazut mult mai bine ca ultima data.

Voiam sa le intreb pe fetele care au tot in jur de 9,10 sau 11 sapt cum mai stau cu greturile pentru ca la mine s-au mai redus si mi-e teama... dar in acelasi timp ma gandesc ca poate e normal sa fie asa. Mie mi-a fost rau zi de zi de nici nu puteam vedea mancare, am slabit 2 kg dar acum de 2 zile mi-a revenit energia si pofta de mancare. Voi cum stati?

Sper sa nu fi plictisit pe nimeni.. Va pup si va doresc sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi si la termen!

10+

si eu incep, incet, incet, sa imi revin. mai am zile rele, mai ales cand sunt obosita, dar nu la fel de mult.

la dani mi s-a spus ca probabil va fi baietel la 13 sapt ... am inteles ca pana la 14-15 sapt arata la fel organele genitale, difera unghiul sub care stau. ma rog, la noi a fost baietel de atunci si pana acum. de fapt pana ieri, cand vroia sa fie fetita, sa se dea cu ruj, si parfum si oja si sa faca parada modei

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Fetelor, si eu incep sa-mi revin, usor-usor. Imi mai este rau, in special seara, ma doare capul, imi vine sa vomit, insa ziua imi este mult mai bine comparativ cu saptamanile trecute. Cred ca incepem sa redevenim si noi normale, ca sa zic asa.

Ary
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cucka spune:

Buna fetelor, ma alatur si eu voua cu o sarcina de 5 saptamani pe care ne-am dorit-o tare mult inca de la casatorie (31.07.2010). Ieri am fost la primul ecograf si am vazut minunea aceea mica, si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc ce fericire am simtit cand am vazut acel bb mic pe ecran si pe de alta parte pe sotul meu fericit. Dupa calcule imi da ca voi naste pe la jumatea lui august 2011.
Va doresc o sarcina usoara tutuor si Sarbatori Fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

cucka, bine-ai venit , bebe sanatos si la termen

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

am emotii,maine merg la medic.
va rog mult un gand bun pt noi

Mama de Ana si 10+

Lissa curaj mamica o sa fie bine. Ce bucurie il vezi iar pe bb

te ateptam cu vesti bune

Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

mamici, dragi mamici si dragi prietene ... ce e cu voi?
v-am citit pe fiecare in parte, stiu cat de greu sunt obtinute aceste sarcini, acesti bb, prin cate ati trecut ca sa ajungeti aici si cate minuni ati pierdut.
dar ... ma doare sufletul cand vad atat de multe griji, cand daca va doare e sigur semn rau, daca nu va doare la fel, daca va e rau nu e bine, daca va e bine atunci e rau.
unde e optimismul? unde e credinta in DD? unde e bucuria? fericirea? incantarea? pe alea de ce nu le simt printre randurile voastre? alea trebuie sa predomine. asupra sentimentelor bune si pozitive trebuie sa ne concentram.
nu vrea sa supar pe nimeni, departe de mine gandul asta. dar stiu cate ganduri, framantari, griji vor veni dupa ce va veti tine bb in brate. si mi-as dori ca fiecare viitoare mamica sa se bucure de sarcina, de minunea pe care o are in burtica.
sa ne bucuram cand ne e rau pentru ca bb creste. sa ne bucuram cand ne e bine pentru ca bb a crescut si nu o mai "supara" pe mami.
sa ne bucuram cand ne doare burta, pentru ca bb creste si uterul al fel. sa ne bucuram cand nu ne doare pentru ca va fi de scurta durata si apoi bb va mai creste un pic si uterul la fel.

cu siguranta toate suntem ingrijorate. de una. de alta. fiecare cu ale ei. dar cu siguranta toate ne bucuram si suntem fericite. haideti sa ne pastram optimismul si speranta si sa debordam de bucurie si fericire. si DA, sa ignoram grijile si supararile, mai ales ca multe, atat de multe dintre ele, sunt atat de normale dat fiind schimbarile ce se petrec in interiorul nostru.

va de mii de ori pe fiecare in parte, asa cum ma pe mine dani pe burtica in fiecare zi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura sunt foarte,foarte deacord cu tine!!!!!

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Cucka - bine ai venit si sa ai grija de bb, sa fiti sanatosi

Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Fetelor la voi la ecografia de 6 sapt s-a vazut inimioara? Am emotii cat muntele si inima cat puricele, maine mergem la la eco...sunt de-a dreptul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaruxi spune:

Cristelle25, in link-ul de ieri (pe care l-am postat ieri) imi arata ca voi avea un baietel si in cel pe care l-ai postat tu, ca e fetita. Si amandoua sunt chinezesti
Lisssa stai linistita ca totul va fi bine, o sa vezi. Deci, maine te astept cu vesti bune. Laura are mare dreptate, ar trebui sa fim optimiste. Si eu sunt exact ca tine, inainte de fiecare control simt o frica fantastica. Cred ca trebuie sa ne remontam. Deci, gandeste pozitiv!
Cucka bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!
Nu mai stiu cine scria de vise ciudate, eu visez niste ciudatenii...si asta in fiecare noapte. Azi-noapte ma batea un boschetar ca i-am intins de mancare doar o paine

Maria (27 nov. 2007) si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Bine am revenit!!!
toate si la cele care suporta o mare cana cu lapte cu cacao

Am perioade cand voi disparea, mai merg la vechiul loc de munca ,ce sa fac...sa mai fac cateva experimente...in fine...o sa le termin sper eu pana in Craciun sau dupa Craciun.

Azi am fost la moasa si ne-am inscris! Oficial suntem si noi in evidente. Prima noastra programare pe 3 ianuarie!

Acum sunt mai relaxata ca mi-am gasit si un medic de familie, inca nu stiu cum arata important e sa ma pot baza pe el. No..s-a rezolvat si cu asta.

Eu ma lupt cu greturile care devin cand mai usoare cand mai mari ...dar e ok. Sper sa imi gasesc timp sa ma duc si la inot, e marea mea dorintza sa ma pot duce toata sarcina ...doar nu mai am de ce sa imi fac griji de perioada rosie, nu ?

Va pup pe toate si bun venit noilor !!!

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 6+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luli

Fetelor la voi la ecografia de 6 sapt s-a vazut inimioara? Am emotii cat muntele si inima cat puricele, maine mergem la la eco...sunt de-a dreptul

la mine da, chiar la 6 saptamani si 3 zile, se auzea ca un tren in gara........

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput