Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Nu mai stiu cine scria de vise ciudate, eu visez niste ciudatenii...si asta in fiecare noapte. Azi-noapte ma batea un boschetar ca i-am intins de mancare doar o paine

Maria (27 nov. 2007) si 9+

eu eram aia , m-am linistit ca nu sunt singura

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mariaruxi - pai nu iti e oarecum la obraz sa-i dai doar paine ce o friptura nu puteai...?

Luli - fericita 6 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Laura 13 ai dreptate, ar trebui sa fie o perioada vesela, optimista, mai ales ca vin sarbatorile, dar pt unele dintre noi e aproape imposibil.
Chiar vorbeam serile trecute cu sotul meu, ca imi pare asa de rau ca nu ma pot bucura din tot sufletul, asa cum ar trebui de sarcina mea mult asteptata.
N-am ce face, asta simt, frica, oricat m-as stradui sa fiu optimista eu traiesc de la o ecografie la alta si ma rog la Bunul dumnezeu sa ma ajute sa ajung macar pana la 7 luni.
Nu vreau sa intristez pe nimeni, dar pana nu treci prin ce am trecut eu nu poti intelege ce simt.
Eu din fire sunt o optimista, care vede partea plina a paharului, numai in legatura cu sarcina sunt asa paranoica....
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine !

Alina 8+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zapic spune:

Doamnelor burtici, am facut azi eco morfofetala, si am o....... [purple][/purpleFETITA.
Are conform masuratorilor 4,7 cm , a scris corespunzator a 12 sapt, chiar daca eu am 11, i-a masurat osul nazal, ca eu aveam o obsesie cu asta si a spus ca-i f bine... am iesit in al 9-lea cer.A fost tare fain ca sotul meu era afara si avea un ecran mare pe care putea vedea, iar eu aveam un altul mai micut pe care urmaream.

Doamne ajuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Sint ametita de fericire

Pup toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

felicitari zapic

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

multam Pufi, sint asa emotionata, nu stiu ce m-a apucat....

Voi vorbeati de vise, temeri, fripturi, ma rog, intr-un cuvant de lucruri interesante..si io hopa am intrat cu fetita mea.

Pup toate burticile. In alta ordine de idei, mi-e o greata.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Zapic

Doamnelor burtici, am facut azi eco morfofetala, si am o....... [purple][/purpleFETITA.
Are conform masuratorilor 4,7 cm , a scris corespunzator a 12 sapt, chiar daca eu am 11, i-a masurat osul nazal, ca eu aveam o obsesie cu asta si a spus ca-i f bine... am iesit in al 9-lea cer.A fost tare fain ca sotul meu era afara si avea un ecran mare pe care putea vedea, iar eu aveam un altul mai micut pe care urmaream.

Doamne ajuta tuturor!!!

Zapic e extraordinar, mi-au dat lacrimile de emotii

Mergi la inceput

Alina - te inteleg perfect, citind ce ai scris ma regasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor, sunt o colega de la odiseea de mai-iunie, as avea si eu o intrebare pentru ALINA OPREA ca vad ca si ea sufera de hipotiroidie: ti-ai facut analiza TSH-ului in sarcina? de valoare ai tu? mie mi-a iesit 20,9, am fost la medic si mi-a dat sa fac si FT3 si FT4 si pe uram sa vada ce mai face, deja am dozajul de eutirox marit de la 100 mg la 125 mg. Tu ce tratament iei? Astept raspunsul tau. Multumescsi sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos.

mica noastra minune 14+

Mergi la inceput