Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

pai trecuta prin sarcina oprita din evolutie...am ramas cu sechele,cu Ana toata sarcina am fost stresata,acum iar

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna seara gravidutze!
Mie mi-a iesit baiat dupa calculator dar calculand cu varsta lunara a mamei asa cum calculeaza chinezii a iesit fata. Acesta este link-ul : http://www.chinesegenderchart.info/gender-calculator.php
Lissa , ai sa vezi ca va fi totul bine..
si noapte buna tuturor

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineataaaaaaaa!
Trezirea! Haideti ca am facut ciocolata pentru toata lumea

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dimineata fete cucuiete sper ca ati dormit bine si ca v-ati trezit si mai bine.

Eu nu am reusit sa ma odihnesc prea bine, de cand cu sarcina visez foarte mult, subconstientul lucreaza probabil pentru ca am vise legate de sarcina, nastere si pana ajunge copilul la majorat. Sunt mama paranoiei

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Buna dimineata fetelor, ma bucur ca sunteti toate bine.
Eu maine ar trebui sa merg la ecograf si am o teama de nedescris. Azi ma simt mai ciudat si tare ma tem sa nu fie oprita din evolutie. Ieri mi-a fost rau de am crezut ca mor si azi, aproape deloc, mi se pare foarte ciudat. In toate zilele mi-a fost un rauuuuuu, iar azi m-am trezit foarte bine, fara greata, fara nimic. Am inteles ca asta poate fi un semn ca sarcina nu este ok. Sper din suflet sa nu fie asa.
De azi eu raman in concediu si o sa ne mai scriem dupa ce ma intorc. O sa va urmaresc in continuare si o sa va tin la curent cu ce mi se intampla pe parcurs.
Va urez la toate sarcina usoara in continuare, Sarbatori Fericite si Un An Nou plin de bucurii si impliniri si bebei sanatosi.
Va pup si va imbratisez pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

'Neata !....parca mi s-a facut si mie pofta de o ciocolata calda ,dar din pacate la mine pofta continua imediat cu greata

azi-noapte m-a durut tare rau burta dupa ce am tusit o data; si colac peste pupaza ma incearca si o raceala.Ma doare tare in gat...in rest toate bune

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & (DPN 07.07.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

alina nu-ti fa griji, daca sunt zile in care ne simtim bine nu inseamna ca sarcina s-a oprit din evolutie, cred ca toate avem zile mai bune si ma putin bune. Ai incredere in Dumnezeu si ai sa vezi ca va fi bine.

Vesti bune-ti doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

azi-noapte m-a durut tare rau burta dupa ce am tusit o data; si colac peste pupaza ma incearca si o raceala.Ma doare tare in gat...in rest toate bune

anaemi exact asa si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

mamici, dragi mamici si dragi prietene ... ce e cu voi?
v-am citit pe fiecare in parte, stiu cat de greu sunt obtinute aceste sarcini, acesti bb, prin cate ati trecut ca sa ajungeti aici si cate minuni ati pierdut.
dar ... ma doare sufletul cand vad atat de multe griji, cand daca va doare e sigur semn rau, daca nu va doare la fel, daca va e rau nu e bine, daca va e bine atunci e rau.
unde e optimismul? unde e credinta in DD? unde e bucuria? fericirea? incantarea? pe alea de ce nu le simt printre randurile voastre? alea trebuie sa predomine. asupra sentimentelor bune si pozitive trebuie sa ne concentram.
nu vrea sa supar pe nimeni, departe de mine gandul asta. dar stiu cate ganduri, framantari, griji vor veni dupa ce va veti tine bb in brate. si mi-as dori ca fiecare viitoare mamica sa se bucure de sarcina, de minunea pe care o are in burtica.
sa ne bucuram cand ne e rau pentru ca bb creste. sa ne bucuram cand ne e bine pentru ca bb a crescut si nu o mai "supara" pe mami.
sa ne bucuram cand ne doare burta, pentru ca bb creste si uterul al fel. sa ne bucuram cand nu ne doare pentru ca va fi de scurta durata si apoi bb va mai creste un pic si uterul la fel.

cu siguranta toate suntem ingrijorate. de una. de alta. fiecare cu ale ei. dar cu siguranta toate ne bucuram si suntem fericite. haideti sa ne pastram optimismul si speranta si sa debordam de bucurie si fericire. si DA, sa ignoram grijile si supararile, mai ales ca multe, atat de multe dintre ele, sunt atat de normale dat fiind schimbarile ce se petrec in interiorul nostru.

va de mii de ori pe fiecare in parte, asa cum ma pe mine dani pe burtica in fiecare zi.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Buna seara burtici! ce active sunteti Azi am luat rezultatele de la analize , insa nu am inteles nimic de acolo in afara de faptul ca am grupa A II, si rh pozitiv, restu valorilor habar nu am ce sunt , tre sa merg la doctorita mea sa imi "traduca".
Mie ca nume imi place mult Iris, dar nu prea ii place sotului.. si imi place si Gabriel, mai ales ca sfintii Mihail si Gavril mi-au adus minunata veste ca sunt insarcinata!!!( adica atunci am aflat)...daca va fi fetita merge si Gabriela.. in familia sotului toti au fetite si in familia mea numai baieti ... asa ca are toate sansele sa fie fetita ... am un feeling.
Si burtica mea se vede chiar bine si parca simt si eu ceva dar ma gandeam ca mi se pare mie, acum incep sa cred ca micuta mea danseaza
Va pup

9+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Roberta, parca am gandi la fel! :)) Si mie imi place numele Iris, daca este fetita cu siguranta va purta acest nume si Gabriel il cheama pe tatic, asa ca o sa-l cheme si pe bebe tot Gabriel, daca este baietel.

Cat despre familii... eu am numai fete in familie si Gabi numai baieti , el mi-a zis aseara, ca eu nici nu ma gandisem. Chiar am zis... sa vedem care gene sunt mai tari!

Cred ca avem si acceasi DPN daca stau sa ma gandesc bine

Va pup si fiti fericite ca vine Craciunul si Mosul!

Ary

9+

Mergi la inceput