Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dya27 Buna fetelor! Nu prea am mai scris dar va urmaresc cu interes zi de zi. Sunteti minunate! Eu am fost putin reticenta la inceput si mi-a fost teama sa imi fac prea mari sperante (dupa 2 incercari esuate) dar acum fiindca bebe a mai prins puteri si avem 10 sapt si 3 zile, parca incet incet indraznesc sa visez frumos.. Eu am DPN - 10.07 dupa ultimul eco, la fel ca lissa daca nu ma insel.. Ieri l-am vazut bebe (ne intalnim la 2 sapt ) Voiam sa le intreb pe fetele care au tot in jur de 9,10 sau 11 sapt cum mai stau cu greturile pentru ca la mine s-au mai redus si mi-e teama... dar in acelasi timp ma gandesc ca poate e normal sa fie asa. Mie mi-a fost rau zi de zi de nici nu puteam vedea mancare, am slabit 2 kg dar acum de 2 zile mi-a revenit energia si pofta de mancare. Voi cum stati? Sper sa nu fi plictisit pe nimeni.. Va pup si va doresc sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi si la termen! ![]() 10+ |
si eu incep, incet, incet, sa imi revin. mai am zile rele, mai ales cand sunt obosita, dar nu la fel de mult.
la dani mi s-a spus ca probabil va fi baietel la 13 sapt ... am inteles ca pana la 14-15 sapt arata la fel organele genitale, difera unghiul sub care stau. ma rog, la noi a fost baietel de atunci si pana acum. de fapt pana ieri, cand vroia sa fie fetita, sa se dea cu ruj, si parfum si oja si sa faca parada modei
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
11+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
dya27 spune:
Laura, merci pt raspuns! Inseamna ca incet, incet scapam de starile de rau si ne putem bucura in voie de bunatati, mai ales ca vine si Craciunul.
Ce repede ai aflat ca s-ar putea sa fie baietel, super! Cred ca la baietei se vede mai repede, avand in vedere ca au ceva in plus acolo
sa iti traiasca, ai un barbatel in toata regula acum!
10+
Roberta84 spune:
Buna seara burtici! ce active sunteti
Azi am luat rezultatele de la analize , insa nu am inteles nimic de acolo in afara de faptul ca am grupa A II, si rh pozitiv, restu valorilor habar nu am ce sunt , tre sa merg la doctorita mea sa imi "traduca".
Mie ca nume imi place mult Iris, dar nu prea ii place sotului.. si imi place si Gabriel, mai ales ca sfintii Mihail si Gavril mi-au adus minunata veste ca sunt insarcinata!!!( adica atunci am aflat)...daca va fi fetita merge si Gabriela.. in familia sotului toti au fetite si in familia mea numai baieti ...
asa ca are toate sansele sa fie fetita ... am un feeling
.
Si burtica mea se vede chiar bine si parca simt si eu ceva dar ma gandeam ca mi se pare mie, acum incep sa cred ca micuta mea danseaza![]()
Va pup 

9+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
dya27 spune:
O sa fie bine, lissa, ai sa vezi! De cand nu l-ai mai vazut pe bebita? Eu am ramas surprinsa cum a prins el contur la 10 sapt.
Noapte buna burtici
10+
nebunica-zapacica spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana am emotii,maine merg la medic. va rog mult un gand bun Mama de Ana si 10+ |
Iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si
6+Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
Laura13 spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana am emotii,maine merg la medic. va rog mult un gand bun Mama de Ana si 10+ |
ganduri bune multe, multe.
dar de ce emotii? esti ok? ai patti ceva?

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
11+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
nebunica-zapacica spune:
| citat din mesajul lui luli Oaaau asa vesti sa tot fie !!! bravo - sa ai grija ca de ochii din cap de ![]() |
Pai altfel cum?

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”
nebunica-zapacica spune:
| citat din mesajul lui dya27 Voi cand ati aflat la sarcinile anterioare, mamicutelor de aici? |
Mie mi-a spus medicul, cu probabilitate 85% ca va fi baietel, la ecografia de primul trimestru, aveam 12 sapt. Si asa a ramas

ALINAOPREA spune:
Fetelor dar sunteti active, nu gluma.
Eu am tras o sperietura ieri.....am avut niste dureri, mai mult intepaturi de fapt in zona colului.
Cand am vazut ca nu cedeaza la no-spa am sunat medicul si mi-a marit doza de utrogestan de la 3 la 6 pe zi.
Sora mea care are deja o fetita de 1 an si 3 luni mi-a spus ca e normal, ca se mareste uterul si se intind ligamentele, dar avand antecedente nefericite eu ma sperii din orice.
Voi ati avut intepaturi sau dureri de genul asta ?
Acum sunt mai bine, multumesc lui Dumnezeu.
Astept cu sufletul la gura eco din 20.
Pupici tuturor !
Alina
8+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani