Stumfi si prichindei de iulie-august2011(4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

anaemi ai fost "barbata" daca ai reusit sa nu plangi , eu asa ma emotionez cand vad copii care recita poezii si canta colinde ca cu orice ocazie . Adevarul e ca nu cred ca e prea placut sa te apuci sa bocesti in mijlocul serbarii

.....viata este acolo unde te regasesti.......

10+ Doamne ai grija de noi

in asteptarea craciunului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariaruxi

Nebunica-Zapacica ma bucur enorm ca totul e bine. O sa vedeti ca nu se mai intampla nimic din ce nu ne dorim si vom duce cu toate sarcinile cu bine si vom da nastere celor mai tari bebei de pe planeta asta!

Maria (27 nov. 2007) si 9+

EVIDENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aryiadna spune:

Fetelor, si eu am simtit acum o saptamana-doua, nu mai stiu exact, o miscare miiica de tot, nici nu prea a semanat prea bine cu o miscare... mai mult cu o fluturare, nu stiu cum sa explic.. stateam pe spate in pat si am simtit undeva in partea stanga. si cand am fost la ecograf am vazut ca bebele sta chiar undeva in partea stanga

Insa avem destul timp sa primim picioruse si manute in burta, nu va faceti griji!

Ary

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

cica la a doua sarcina se simte bebe mai repede,poate si din cauza ca stim deja cum si ce anume trebuie sa simtitm.

bv fetelor care au venit cu rezultate bune de la medic.

hahaha,deci acum mi-=a iesit fata si la Ana mi-a iesit baiat

Mama de Ana si 10+

Mergi la inceput

lissa deci e clar, va fi baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Neata si de la noi!

Avem vesti bune de la medic, bobita are 0.65 cm, corespunde la 6 sapt 3 zile, i-am vazut si auzit inimioara ..asa emotii am avut..hormonii de sarcina, probabil Oricum, m-am linistit, anuntam si familia in curand..

Mi-a iesit fetita...hmm..nu sunt hotarata ce vreau..as vrea o fetita careia sa-i cumpar rochite si tot felul de zorzoane, sa fie delicata si gratioasa..pe de alta parte imi place sa cresc baietei, sunt zdraveni si asa de scumpi..oricum, ce-o fi il iubim deja atat de mult si abia il asteptam..

O zi minunata sa aveti!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008) , acum si 6+

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Oaaau asa vesti sa tot fie !!! bravo - sa ai grija ca de ochii din cap de

Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

De ieri il simt in burtica. nu as putea spune ca il simt cum misca, nu e nimic asemanator cu miscarile/loviturile de bb mai mare. e ca un ... fluturas in burtica, o tresarire, nu stiu cum sa va spun. dar e bb. asta stiu. si de ieri cam o tin intr-un bocet .

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 11+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura e minunat ceea ce simti si ceea ce ti se intampla abia astept si eu deocamdata tb sa mergem la eco sapt asta.

Luli - fericita 5 + si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Laura, care este DPN la tine ?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

dupa datele de la eco 07.07, dupa calculele mele 12.07. de ce?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Am vazut la semnatura ca ai 11 saptamani, dar banuiesc ca ai gresit...nu?

Traieste, Iubeste, Daruieste...
11+
DPN 04.07.2011

nu , tot conform eco si masuratorilor doamnei doctor si ultimei menstruatii, bb are astazi 10 sapt si 6 zile, deci 11, ca rotunjim

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Buna fetelor! Nu prea am mai scris dar va urmaresc cu interes zi de zi. Sunteti minunate! Eu am fost putin reticenta la inceput si mi-a fost teama sa imi fac prea mari sperante (dupa 2 incercari esuate) dar acum fiindca bebe a mai prins puteri si avem 10 sapt si 3 zile, parca incet incet indraznesc sa visez frumos.. Eu am DPN - 10.07 dupa ultimul eco, la fel ca lissa daca nu ma insel.. Ieri l-am vazut bebe (ne intalnim la 2 sapt ) are 3.7 cm si e asa frumos..cum da el acolo din manute si picioruse si cum pluteste ca un omulet in cosmos. A fost atat de emotionant pt ca s-a vazut mult mai bine ca ultima data.

Voiam sa le intreb pe fetele care au tot in jur de 9,10 sau 11 sapt cum mai stau cu greturile pentru ca la mine s-au mai redus si mi-e teama... dar in acelasi timp ma gandesc ca poate e normal sa fie asa. Mie mi-a fost rau zi de zi de nici nu puteam vedea mancare, am slabit 2 kg dar acum de 2 zile mi-a revenit energia si pofta de mancare. Voi cum stati?

Sper sa nu fi plictisit pe nimeni.. Va pup si va doresc sarcini cat mai usoare si bebici sanatosi si la termen!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Eu am un feeling ca voi avea baietel, nu stiu de ce..cu toate ca fetita am vrut dintotdeauna, dar chiar nu conteaza, orice ar fi ma va bucura la fel de mult. Mie la calendarul chinezesc imi iese fetita dar sunt curioasa daca la eco 3d la care sunt programata pe 12 ian se va vedea ( caci atunci vom avea 14 sapt). Dupa cum am citit pe net sunt mamici care au aflat la 14, 15 sapt ce vor avea. Voi cand ati aflat la sarcinile anterioare, mamicutelor de aici?

Mie ca nume de fetita imi place Sandra iar de baietel Tudor. Deocamdata astea ne sunt preferintele, dar mai e mult timp in care ne putem razgandi

Pupicei

10+

Mergi la inceput