Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

strumph,
intreba cineva mai devreme de joc,parca alina.n...eu sunt mare fan jocurile zuma si luxor.

fericita de +22 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

persi burticuta este foarte frumoasa

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

roxy_s,mie mi se pare cam micuta...o buna perioada de timp eu am fost ff balonata de la tratamentul de stimulare pt fiv.
am ramas cu impresia ca tot balonata sunt si de aia ma plang,as vrea sa fie mai mareeee burtica.

fericita de +22 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy , persi

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Lalely multumesc inca ma asteapta portocalele , am bagat numai o clementina, m-am prins a vorbi pe mess cu o prietena si pana acum am dezbatut ia sa bag si restu de vitamine

Persi, tu si taica-miu cu zuma si luxor si mai face si cumnata-miu de l abucuresti, dar ala e si cu alea cu arme, bombardamente cum naiba ii spune, parca Counter strike?

Bubulina mea cred ca doarme inca, pai dupa atata bantzuiala de aseara de la concert, la cat s-a invartit si dansat prin burtica mea, cred si eu ca-i obosita , las ca nani e numa bun pentru ea, sa creasca mare si sanatoasa

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Happiness nu ai ajuns acasa inapoi de la spital? Cum mai sunteti? Andrei e bine ? asteptam vesti!

Cami, se reface bine Antonia? sper ca i-a mai trecut din raceala si e pe drumul cel bun

Stefya? unde este graviduta noastra? Fetelor stiti ceva de ea??? nu a mai dat nici un semn pe aici pe la odisee din noiembrie , deci cam multe saptamani ... tineti careva legatura cu ea pe mess, mail? PM?? sper ca este bine si ea si bubulina ei

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, bine ca esti ok azi. Incearca sa faci si tu papica pt mai multe zile, mai iesiti in oras la masa, mai comandati ceva.

roxy, imi pare rau ca nu-ti vine patutul mai devreme, dar e ok si atunci.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

strumphitza eu mi-am facut un suc de gref si mananc si compot de visine facut de mama

eu imediat trebuie sa ma pregatesc sa merg cu analizele la doctor si asa lene am, n-am nici un chef sa merg....

Mergi la inceput

lalely, madutza este bine si ianuarie.

Mergi la inceput

pentru ce este buna crema Lanozinc de bebelusi? pentru fundulet?

Mergi la inceput