Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
scrish spune:
shtrumph, ma bucur k esti mai bine te as certa eu un pic k ai fost aseara la concert dar bine k macar compensezi azi cu o zi in care stai si te odihnesti te rog eu mult, ai grija mare de tine si de baby sophie
fetelor, voi mai stiti cam cat costa o menajera pe zi? pe mine ma bate gandul sa aduc pe cineva sa ma ajute cu curatenia de craciun, k am o casa ft mare si nu m as baga la spalat de geamuri, gresie si faianta, as vrea pe cineva care sa imi faca toata treaba asta pacatoasa!
s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat
alina06st spune:
Roxy, chiar voiam sa te intreb cand te duci cu analizele. Bafta!
Strumphy si eu tot la fructe!!! Am dat gata 2 clementine si 2 kiwi. Si am in plan niste paste cu ciuperci si sunca de pui.
Am dat cu niste ajax pt inox pe aragaz si-am zis sa-l las putin sa-si faca efectul, cat mai vad ce-ati scris. Dar miroase atat de puternic ca nu mai rezist. Ma duc sa-l spal sa scap de mirosul asta...
revin
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
scrish dar n-ai pe nimeni apropiat sa te ajute? la mine vine mama si ma ajuta si al meu.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish shtrumph, ma bucur k esti mai bine te as certa eu un pic k ai fost aseara la concert dar bine k macar compensezi azi cu o zi in care stai si te odihnesti te rog eu mult, ai grija mare de tine si de baby sophie fetelor, voi mai stiti cam cat costa o menajera pe zi? pe mine ma bate gandul sa aduc pe cineva sa ma ajute cu curatenia de craciun, k am o casa ft mare si nu m as baga la spalat de geamuri, gresie si faianta, as vrea pe cineva care sa imi faca toata treaba asta pacatoasa! s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat |
daca platesti bine vin eu asta ca sa ma certi live ca nu stau locului
azi e zi de leneveala, acusi pap ceva de pranz si ma duc sus sa mai bag o tura de nani nani sa fiu fresh pe maine la intalneala cu moasa si sa nu ma ia cu lesin cand mi-or da rezultatele la testele facuta la urgente acum 2 nopti plus ca maine am invittai la cina si cina asta e promisa de mult tare, niste prieteni foarte buni de-ai lui Nick si nu pot spune acuma nu , sa nu mai vina... am promis ca le fac mancaruri romanesti ( sarmale si ardei umpluti, ciorbita de perisoare, piftelute ), deci eu fata cu obraz subtire trebuie sa ma conformez nu ? acum imi astept rosiile
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
scrish spune:
roxy nu prea am la cine sa apelez, mama nu prea mai e buna de smotruiala d-asta serioasa ca a cazut de pe un scaun acum cateva luni si o doare si acum spatele, soacra exclus, sora n am...doar sotul, dar nu vreau sa i le arunc chiar pe toate in cap... apropo, imi pare rau ca intarzie cei cu patutul pentru ca iti inteleg entuziasmul, si eu sunt la fel, dar poate totusi o sa ai o surpriza si vine mai devreme, totul e posibil
scrish spune:
shtrumph, draga mea, pe tine te-as plati sa vii in vizita si sa te tratez cu ceva bun
persi spune:
ma pregatesc si eu de pleacare.
azi ma intalnesc cu baiatul care mi-a facut mobila sa vad ce-mi propune pt cam lui bb.
asa's de suparata pe mine ca nu am gasit nimic asa care sa ma dea pe spate...cred ca s-a dus toata inspiratia la decoratul apartamentului...iar acum pt bb nimic
am trecut si eu pe fructe,doar tre sa fiu in randul lumii
[pup
fericita de +22 Radu Andrei
roxy_s spune:
scrish aia de la ei mi-a zis ca ar fi putut pe 29 decembrie dar ca nu stie sigur...si sa nu zica asa aiurea si sa nu poata trimite.
mai stii, poate ma trezesc cu el mai repede la usa
strumphitza tu vrei bataie, tot nu te potolesti
S-a intamplat minunea mult asteptata28+