Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ROXY, nu am papat dulce in loc de micul dejun.....ci pe langa m-am cantarit de dimi....mi-a facut cu ochiul cantarul si am zis sa profit

alina.n nu ne mai arat si tu burticu'???

persi nu e mica burtica....stai linistita ...ca de acum in colo o sa creasca "cat vezi cu ochii"

acum sunt in sedinta in legatura cu cic...

mami de fetita cu codite 3+ si s29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

azi si mananc daca stau si lenevesc

am luat din frigider niste masline negre, branza ceddar si acum le bag la ghiozdanel cu niste biscuiti de aia speciali pentru branzeturi, crackeri din aia, nu stiu daca stiti ce vorbesc eu acum si mi-am mai pus si la fiert cateva barabule sa imifac o salata orizontala , am innebunit cu salata asta, nu este saptamana sa nu fac sa mananc , cartofi, ceapa verde, ou fiert , masline negre si putin ulei de masline... nu stiu de ce dar mi se pare ca nu stiu ce delicatesa este, cred ca de la gravideala mi se trage , inainte nu mancam deloc, o data sau 2 ori pe an , acum de 2 ori pe saptamana cateodata

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

auuuu strumfule ca mi-ai facut o pofta cu salata ta "orizontala" dupa masa o execut si eu

Mergi la inceput

upssss am cam citt pe diagonala asta e adevarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi nu eu te-am certat cred ca madutza te-a certat

S-a intamplat minunea mult asteptata28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

scrish, stai oleak , acuma imi cumpar bilet de sa ma astepti la aeroport as ce-as mai veni, dar la anu` in vara abia

Alina06, fructe si eu, am bagat portocale si clementine, le-am mancat pe toate si acum vad ca am dat-o pe branza si masline

roxy, pai cred ca numa daca vine mama si ma mushtruluieste live, face to face ma linistesc, dar oricum, am cui semana, maica-mea nu e zi sa nu mature si sa isi faca de lucru , si cu becurile aprinse pe afara in curte ea sta cu matura in mana si bunica-mea o ceata si ea ii spune: ce treaba ai mata(forma de respect de la dumneata, se intelege da ? ) cu matura mea ? asa o sa ii spun si eu maica-mii, ce treaba ai tu cu aspiratoru meu ?

yasmi, gata somnu` de frumusete ? acusi ma bag si eu la unu

_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole

Mergi la inceput

eheeee strumf ce somn....acum am ajuns acasa... imi odihnesc oasele 2 ore si merg dupa printesa la gradi!
pana atunci pun cartofii la fiert pt salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

strumf vad ca nu te linistesti cu treaba pai cate vrei tu sa gatesti o sa stai o jumate de zi in bucatarie...acu vin sa-ti dau bataita

yasmi o sa fac in luna 8-a poza

vad ca se discuta despre indemnizatie...

mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_sb spune:

Dorinut, dr.Baiulescu Cristian de la Eva este medicul meu.

Roxy, eu am facut 3d la Sibiu, dr.nu m-a trimis la 3d, iar la Polisano Sibiu mi s-a facut 3d, nu a pomenit nimeni de dopller.

Mergi la inceput

burtici mai mari, luati careva calciu cu vit c??
maine dimi merg sa mai fac si eu ceva analize. aseara am repetat toxo si mai cateva analize.
urocultura si analiza de urina se face doar cu prima urina??

Mergi la inceput