Fluturasi de martie-aprilie 2011 (92)
Raspunsuri - Pagina 6
alina.n spune:
eu am papat niste sandwichuri rapide si ceva desert ca imi e lene sa stau in bucatarie sa gatesc si am facut un orez cu lapte
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex
bb_yasmi spune:
multumesc frumos pt felicitari. sunt tareeee fericita ca bb e bine si e mai maricel decat varsta dupa UM , chiar eram stresata cu greutatea. acum m-am linistit. daca continua sa ia asa in greutate o sa aibe cam 3500 gr ceea ce mi se pare ideal, pana in 3500.
mami de fetita cu codite 3+ si s29
bb_yasmi spune:
alina din cate am citit In acest trimestru, aproape 250 de mililitri de calciu sunt depozitati in scheletul copilului, ce se intareste pe zi ce trece. si sunt cam greu de acoperit doar din alimentatia mamei.
bb_yasmi spune:
roxy mergi la eco azi?? sau doar la interpretat analizele?
roxy_s spune:
bb_yasmi mie mi-a dat elevit, dar sa vad ce-mi mai da azi ca la ce fier si calciu am....sigur mai imi da ceva. fier sigur imi da.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi burtici mai mari, luati careva calciu cu vit c?? maine dimi merg sa mai fac si eu ceva analize. aseara am repetat toxo si mai cateva analize. urocultura si analiza de urina se face doar cu prima urina?? mami de fetita cu codite 3+ si s29 |
Toxo repetam doar IgM daca nu avem anticorpi, nu? Parca asa a explicat si viss. Ca eu le-am facut la 12 sapt si mi-au iesit amandoua negativ, adica nu am anticorpi, nu?
Mie la urina mi-au zis: ori prima de dimineata, ori la 4 ore de la pishul anterior . Pentru cine rezista 4 ore.
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
urina de dimineata este ca mai buna, aia s-o duceti.
S-a intamplat minunea mult asteptata28+
strumphitza spune:
vorbiti de teste si analize, i asa imi fac si eu o lista cu ce sa o intreb pe moasa maine, dar aiurita asta nu stiu ce stie si ce nu ca imi vine sa ma duc sa fac la spital o cerere sa imi schimbe moasa
mie mi s-a umflat si invinetit mana stanga de une mi s-a luat snage ieri de 2 ori si cu o noapte inainte alte 4 eprubete
dupa ce mi-a luat la urgente doctorira nu aveam nimic, se vedea doar un punctulet mic rosu , nimic mai mult, ieri la 10 cand mi s- a luat sange prima data nu aveam nimic, dar apoi a inceput sa ma doara, iar la 12 jumate cand mi-a luat a 2a oara la 2 ore dupa ce bausem glucoza aia, am dat jos pansamentu si era deja vanat si umflat, mi-a luat din alt loc si acolo acum nu am nimic, se vede asa un punct mic mic rosu si atat... oare de ce s-o fi umflat numai intr-un loc? ma gandesc ca poate o fi nimerit in acelasi loc din care mi-a luat doctorita sange ? sau poate doar nu a fost ok cand mi-a luat ? dar la 2 ore aceeasi asistenta mi-a luat sange si nu s-a umflat si nici invinetit .... ehh ce dileme am eu acum
_
Mind the Bump!24+Sophia Nicole
alina.n spune:
da daca nu aveti anticorpi se repeta doar IGM-ul
yasmi iau vitamine prenatale care contin mai multe vitamine si lactate zilnic
mami de Naty (10.04.2009) si 30+ cuAlex