Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Hai ca mi-am amintit, Ami ce ai bre? De ce te suparasi ca vacaru' pe sat?

M-ai prins!

Nu m-am suparat fata pe nimeni.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Hop si noi!
In primul rand multumim pt urarile de pe 8dec!
Cu ocazia implinirii a 9 lunitze, a venit si buni la noi 2 zile si ne-am facut de cap (de asta am si absentat de pe forum).
Si....Eliza si-a pus CERCEI! ooo...dar ce suparata a fost, s-a trezit si noaptea urland, dar acum sper ca suntem ok. I-am dat la o clinica gaurile, cu pistol, cercei din aur medicinal, asistenta si medic

La multe lunite scumpica GIA!!! sa cresti mare, cuminte si sa te bucuri de tot ce este frumos in jurul tau!
LML si bebicilor Deyan, Sasha si George! muulta sanatate si bucurii!

Despre controverse..eu de cand citesc aici au fost multe, dar acum fiindca Eliza si-a scos sosetele si tipa cu ele in dinti nu mai imi amintesc decat Miria versus Vladi, cu subiectul deschis de Stanucel si de atunci parca nu prea au mai scris pe forum.
Fiecare cu firea, educatia si ideile ei, dar ...nu mai puneti la suflet!! viata e atat de grea, societatea e atat de cenusie...sa ne mai suparam si intr-un colt de internet..zau daca merita!
Eu va simpatizez pt ca fiecare are ceva special pe aici, chiar daca unele postari nu prea sunt pe gustul meu.
Si eu sunt sigura ca e bine sa nu fie hranit noaptea un copil de la 9 luni in sus...Mai tarziu deprinderea va fi si mai greu de dezvatat, va duce si la enurezis nocturn (copii care la 2-3 ani sau si mai mari stiu sa ceara olita, dar fiindca noaptea cer inca lapte sau ceai...normal fac si cate un pipilica in somnic). Dar fiecare familie in ritmul ei!
Si acum sa va intreb pe mamele cu experienta la biberoane, noaptea cati ml lapte bea un bebica de 9 luni? Cred ca noi in curand ramanem doar la alaptatul de dimineata. Va multumesc!

Bluekidoo, sunt cu sufletul alaturi de tine, ma rog sa fii bine, cu moral puternic si sa faci cum simti tu ca e mai bine pt tine si familia ta!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

sa inteleg ca este vina mea ca cele doua s-au retras si nu au mai scris pe forum???
chiar nu ma gandeam ca se pot ajunge la asemenea discutii,ma pot retrage fara suparare

o zi buna sa aveti....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Stanucel stai lin mama ca nu din cauza ta nu au mai scris. Vladi a spus clar ca are mult de lucru si ca din cauza asta nu mai intra. Te bat cat esti de mare daca incepi si tu ca te tulesti de aici!!

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ei na asa ma supar si eu iar :))
ivan a baut lapte noaptea , 2 biberoane pe noapte si nu a facut niciodata in pat, de fapt de cand i.am scos pampersul,i l.am scos si zi si noapte si a facut de 2 ori , o data cand era f obosit si a doua oara cand era bolnav

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Nu am apucat decat sa rasfoiesc putin ultimile pagini.
Despre mancatul noaptea. Irina a avut o perioada de vreo luna cand nu se mai trezea sa manance iar acum se trezeste din nou. Nu am facut nimic nici intr-un caz. O las pe ea sa hotarasca ce vrea.
Plus ca seara papa putin laptic, cam 120ml si se culca.
Corimami eu ii dau Irinei asa: la culcare 5 masuri de LP (dar nu papa tot), se mai trezeste pe la 2 si ii dau 6 masuri de LP (cam 200ml) si papa tot pana la ultima picatura. Si ultimul bibe e pe la 6 - 7 tot 6 masuri de LP si asta papat tot.
Bluekidoo sper ca sunteti bine. Asteptam vesti!
LML iepurasilor de azi!
Ella sanatate multa si voua. Nu te mai neglija ca vezi ca Geo are nevoie de tine. Meniul tau este . Si tu chiar ai vb serios ca se tine pana acasa sa faca caca la oala?

"Nu se poate sa avem doar lucruri rele care ni se intampla zilnic. Nu se poate sa fie totul doar gri; poate uneori nu mai vedem mici lucruri bune sau oameni frumosi pentru ca suntem apasati de griji.

Vreau de cate ori vedeti ceva frumos sau vi se intampla ceva fain, cat de mic, sa vorbim despre asta. Uneori ajuta sa le vezi pe toate insirate pe hartie sau pe un forum. " Lucruri bune
Intrati si voi aici poate aveti ceva frumos de impartasit!

O zi buna!

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Cum noi nu intram in weekend , sau foarte rar, mai bine uram de pe acum :

Ziua 11
La multe lunici iepurasilor : Radu Alexandru de annya9 Maria de nibi_niki , Kira Maria de iliraluca !

Ziua 12
La multe lunici iepurasilor : Jeremy Noah de miri_mik, Sofia Maria de Kossir !

pentru 12 decembrie La multi ani miruna79 ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Ziua buna!

Eu azi nu am asa rabdare cu picii, saptamana asta am cam stat in casa si cred ca mi-a ajuns. Trebuie sa ies ca altfel o iau razna. Angela e caraila-matzaila si nici nu a vrut sa pape azi. Elena si ea cam irascibila, eu si mai si Angela se prinde de toate cele si se ridica, e foarte periculoasa, isi baga mainile peste tot. Mamaa, ce cuminte era Elena, acum cand ma gandesc in urma.

Stanucel esti de coma! Auzi sa nu mai scrii ca s-a suparat nu stiu cine certandu-se pe subiectul initiat de tine. Mi se pare ca se cam exagereaza deja cu chestia asta.
Tot mai vad ca mai scrie cate una : Gata nu mai scriu ca nu-s ce m-a suparat. Apoi nu mai scrieti frate!! No ca m-am descarcat si eu aici

Honeybaby ce firma e asta Plasmon? In magazine se gasesc? Stiti voi ca e buna ca eu nu am mai folosit?

Freedelia ai dreptate. Si eu judec in mai multe grade. Depinde cat de grava mi se pare greseala.

Mai e o chestie cu care eu nu sunt de acord si pe care tot o aud Cum ca fiecare mama stie mai bine cum sa-si creasca puiul. No eu nu cred asta. Unele fac niste greseli de te doare mintea. Ca fiecare incearca sa faca bine, probabil. Ca fiecare facem greseli, asta cu siguranta.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Ami - multumesc de raspuns si pt ideea cu "lucruri bune"

Stanucel, nu bateam nici un apropos la tine, asa am facut eu corelatia ca la subiectul respectiv si-au lansat replici taioase. Retrag cuvintele daca am ofensat pe cineva. Oricum eu sper sa fie bine copilasii lor si sa ne mai viziteze cu vesti despre ei.

Freedelia- ai dreptate, si eu judec spre rusinea mea...sau macar consider ca eu fac net superior (sunt vai de mine). De ex mi-e o mila de ma prapadesc de copiii care papa carne, ficatzel, etc (in conceptia mea mananca mortaciuni)...exact cum si mamele care dau carne la bebei ma considera pe mine ..dusa cu pluta.

Si vreau sa va multumesc pt comentariile asa de amabile si frumoase la pozele cu Eliza. Ea e doar o Petala intre florile de pe acest forum!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru Sarbatoarea Nasterii Domnului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
De ex mi-e o mila de ma prapadesc de copiii care papa carne, ficatzel, etc (in conceptia mea mananca mortaciuni)...exact cum si mamele care dau carne la bebei ma considera pe mine ..dusa cu pluta.

cred ca pluta aia e deja iaht!! Nu te supara, da' nu ma putui abtine

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Mihaelagosan, Plasmon e cred cea mai buna firma de mancare de bebei din Italia, sau cel putin printre cele mai bune. Eu doar produse de la ei folosesc. In Romania, stiu ca se discuta, se gasesc ceva produse la farmaciile Dona.
Au de toate, iar eu una sunt tare multumita de ei. Au tot ce vrei in materie de produse pt copii.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput