Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 18
dayanara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
![]() cred ca pluta aia e deja iaht!! _ Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |

roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
CoriMami spune:

sau chiar corabie!
dar, nu deranjez pe nimeni, sper
Oricum, daca v-am facut sa radeti...e bine. Chiar daca e de mine. imi asum.
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
briza_marii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami [ Oricum, daca v-am facut sa radeti...e bine. Chiar daca e de mine. |

Asa mi-e de dor de atmosfera aia destinsa in care puteam sa zicem orice balarie ca nimeni nu o considera afront personal

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
din toate astea, tocmai mi.am dat seama ce bine e sa manance noaptea, in felul asta ziua eu voi sta pe facebook! ce idee buna am!
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Stefanna spune:
CORIMAMI eu sint cu tine pe acelasi iaht... sau corabie.Dac acu ca tot vorbim care e mai sfant decat care, tre sa iei sama ca-s mai sfanta ca tine sa ca nu mi-e mila de mancatorii de mortaciuni

Iar tu ROXANA esti dementiala.Te mai miri de ce Ivan e asa sugubatz....is curioasa cum o fi Silvana.Si bre, ia zi-mi si mie cum te tin balamalele sa stai pe facebook dupa ce te freaca noaptea cu mancatu... ca eu una as sta numai cu bostanu in perna.
BRIZA de cand vreau sa iti spun... de cand erau bebei mici, ca asa am eu o slabiciune pt Eric ca manca si el ca o vrabie precum manca Luca al meu.Si asa plecand de la aceasta asemanare am ajuns eu la concluzia ca exista si asemanare fizica.Acum,mneata cand l-oi vedea pe Luca, de nu iti pare asa aratos caEric, sa nu te ofensezi...sa zici ca Delia in gand "ce mama nebuna, cum poate sa isi compare plodu cu al meu) ... dar de e din seria Ciorii_ nu e pui mai pui ca puiul meu
Si ca ma intrebai de vreme, ne ninge frate, masina moarta in garaj.... ma rog sa se indure careva de noi de ne-o trece vreo nevoie urgenta
Acu ma duc la trebi, ca urla plodu mare de foame si ma-sa sta pe forum.Daca-s greseli sa le ignorai, chiar nu mai am timp sa recitesc, ca imi darma Bianca bucataria
irinabobe spune:
roxi de mine e si mai bine. ete cupilu meu s-a hotarat sa-i impace pe toti. se trezeste la ora 2 noaptea, ora mesei in general, da nu mananca...
andra eu am gasit in sibiu firma pt calendare etc ieftinuta, adica 6 ron calendar de birou si cam 16 ron ala de perete a4. dc vrei iti dau datele de contact.
denisa arata bine produsele alea de la plasmon da m-a cam taiat respiratia cand am vazut preturile...
intrebare: voi ce le dati sa manance singuri din mana, in afara de pufuleti
? as vrea sa-i dau sa manance singur cate ceva da mi-e frica sa nu se innece 
samaria spune:
servus,fetelor!
V-am citit din umbra,si nu m-am putut abtine sa nu imi var si eu nasul, ca imi e drag de voi si nu as vrea sub NICI O FORMA sa ne certam din cauza parerilor contradictorii...
Si tot de curiozitate(
ami!)am intrat si am citit lucrurile bune, marunte, dar frumoase care insenineaza vietile celor care stiu sa le vada
Deci am vazut ca se poate!
Propun ca de azi incolo, ficare dintre noi, cele care scriu aici, sa scrie daca au vazut ceva bun si frumos, care oricat de mic ar fi, insenineaza sufletul, aduce un zambet,aprinde speranta!
Hai sa nu ne oprim in dispute care sunt doar sursa de nervi! E o perioada a anului care aduce prilej de bucurie, pentru mari si mici!
Ce m-a bucurat pe mine azi? am gasit uitati in geanta. amestecati prin haosu care domneste acolo
,10 lei! ![]()
hai, radeti de mine!Dar chiar ca m-am bucurat de ei, l-am bucurat pe Sam cu ei, fiindca ochise niste jeleuri si i le-am cumparat![]()
Aruncati cu rosii sau cu bombe...TOT VA IUBESC!!!

carmickey spune:
CoriMami poate am inteles eu gresit dar si mie imi pare rau rau rau,
de fetele care nu au mai scris...
nu vreau sa deranjez pe nimeni....
dayanara imi placi mult esti foarte haioasa...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
samaria spune:
Si mi-am adus aminte ca atunci cand eram internata la Tg. Mures,chiar asa necajita cum eram, aveam clipe de bucurie:jocurile lui Eduard, telefoanele de la cei dragi, mesajele Oanei,conversatiile cu Ramy, jocurile lui Eduard cu ceilalti copii din spital, felul cum le facea cu mana studentilor medicinisti, cand treceau dimineata pe hol la vizita-si ei ii raspundeau la fel!-si o veverita care topaia de mama focului pe un plop din spatele clinicii aproape in fiecare dimineata!!!
carmickey spune:
irinabobe eu ii dau de cateva zile,poate o saptamana coltul de paine,coaja de la paine,adelinei ii place foarte mult...
www.facebook.com/photo.php?fbid=112528898815662&set=a.103642109704341.6165.100001756577163" target="_blank">uite
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993