Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 16
carmickey spune:
honeybaby
sa dea domnul sa fie ascultatori atunci cand vor fi mari...eu cu baiatul nu am patit asa...a fost foarte cuminte,iti rea mai mare dragul sa stai cu el...
in schimb acum adelina este total opusul fratelui ei...va trebui sa o dezobisnuiesc in timp si cu vorba buna....acesti doi ani cat sunt ac.am timp...am citit si eu fel de fel de articole si pare a fi o perioada in care isi arata personalitatea...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de
Adelina 16.04.2010
de adolescent paul 13.09.1993
sensibila spune:

Fetele dam de baut
si tort
azi facem 9 lunite ! 

Stie cineva ceva de Bluekiddo ? A vb cinerva cu ea ?
Bluekiddo – da-ne is noua un semn cum esti, ce ai facut ! Sper ca esti bine !
stanucel – multumim de urari !

La multe lunici iepurasilor : Deyan de Anca_iary, Sasha Yan de bebesasha, George Vlad de camilecu, Gia Darria a mea ! 

[blue]
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
[font=Georgia]"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
briza_marii spune:
Sensibila la multe luni pt scumpa de Gia. Sa creasca mare si buna la suflet ca mami a ei 
Miruna a nins fata si la noi. Vre-o 5 minute asa. L-am dus repede pe Eric la geam si ii aratam uite mami zapada...cand o sa cresti tu mai mare, o sa te invat sa te bati cu bulgari, sa te dai pe geata...Si el nimic
, era mai interesat de perdea ![]()
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
sensibila spune:
briza_marii - multumesc din suflet !
Toti iepurasii sa creasca destepti frumosi si sanatosi !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
oanaiacovita spune:
Servus fetele!!!
LML iepurasilor de 10: Deyan (de Anca_iary), Gia Darria (de sensibila), Sasha Yan (de bebesasha), George Vlad (de camilecu)!!!

SI la noi ninge, dar mai timid asa, inca nu s-a asezat pe jos, doar pe masini.
Am pus cateva poze www.facebook.com/l.php?u=http://picasaweb.google.com/iacovita7oana/EricLunaA9a%235548686826907924754&h=1655a" target="_blank">de aici.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
CoriMami spune:
Hop si noi!
In primul rand multumim pt urarile de pe 8dec
!
Cu ocazia implinirii a 9 lunitze, a venit si buni la noi 2 zile si ne-am facut de cap (de asta am si absentat de pe forum).
Si....Eliza si-a pus CERCEI! ooo...dar ce suparata a fost, s-a trezit si noaptea urland, dar acum sper ca suntem ok. I-am dat la o clinica gaurile, cu pistol, cercei din aur medicinal, asistenta si medic![]()
La multe lunite scumpica GIA!!! sa cresti mare, cuminte si sa te bucuri de tot ce este frumos in jurul tau!
LML si bebicilor Deyan, Sasha si George! muulta sanatate si bucurii!
Despre controverse..eu de cand citesc aici au fost multe, dar acum fiindca Eliza si-a scos sosetele si tipa cu ele in dinti nu mai imi amintesc decat Miria versus Vladi, cu subiectul deschis de Stanucel si de atunci parca nu prea au mai scris pe forum.
Fiecare cu firea, educatia si ideile ei, dar ...nu mai puneti la suflet!! viata e atat de grea, societatea e atat de cenusie...sa ne mai suparam si intr-un colt de internet..zau daca merita!
Eu va simpatizez pt ca fiecare are ceva special pe aici, chiar daca unele postari nu prea sunt pe gustul meu.
Si eu sunt sigura ca e bine sa nu fie hranit noaptea un copil de la 9 luni in sus...Mai tarziu deprinderea va fi si mai greu de dezvatat, va duce si la enurezis nocturn (copii care la 2-3 ani sau si mai mari stiu sa ceara olita, dar fiindca noaptea cer inca lapte sau ceai...normal fac si cate un pipilica in somnic). Dar fiecare familie in ritmul ei!
Si acum sa va intreb pe mamele cu experienta la biberoane, noaptea cati ml lapte bea un bebica de 9 luni? Cred ca noi in curand ramanem doar la alaptatul de dimineata. Va multumesc!
Bluekidoo, sunt cu sufletul alaturi de tine, ma rog sa fii bine, cu moral puternic si sa faci cum simti tu ca e mai bine pt tine si familia ta!
Mamica de 8 martie 2010 -
dulcea fetita Eliza Valentina
Ne pregatim pentru
Sarbatoarea Nasterii Domnului
Ramy77 spune:
Buna ziua tuturor,
Urez si eu
La multe lunite! iepurasilor: Deyan (de Anca_iary), Gia Darria (de sensibila), Sasha Yan (de bebesasha), George Vlad (de camilecu)! Sa cresteti mari si sanatosi!
SENSIBILA, multumim de tratatie!
STANUCEL, multumim de cafea! 
Brianei i-a mai iesit un dintisor, am ajuns la 5...sper sa se mai linisteasca acum, cel putin pana ii mai iese vreunul, ca daca nu ma transform in zombi de-a binelea. O noapte doarme mai bine, a se intelege se trezeste doar de 2-3 ori, iar urmatoarele 2-3-4 se trezeste asa...fara numar, fara numar...
Si eu m-am tot gandit la Bluekidoo, sper ca e bine si a luat cea mai buna decizie pentru ei!Chiar nu stie nimeni nimic de ea? Cel putin daca e ok...
La noi a nins aseara, dar nu s-a depus decat pe masini, ca plouase inainte, acum iar a inceput sa ninga, dar asa...un fulg la 5 minute![]()
HONEY, si eu vreau sa iau saniuta,dar nu m-am hotarat inca de care
poate pana la primavara...![]()
Va pup, sa aveti o zi frumoasa, fug sa-i fac papica printesei..
honeybaby spune:
Pt fetele care sunt interesate de produsele plasmon
www.dinodany.ro/produse-plasmon-c-7.html" target="_blank">http://www.dinodany.ro/produse-plasmon-c-7.html
Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
freedelia spune:
Ei, nu mai fusese cearta pe aici de mult... da, fiecare face ce vrea, dar toti cei care zic ca ei nu judeca nu sunt complet cinstiti... nu cred ca putem fi complet lipsiti de subiectivitate, asa ca e imposibil sa vedem ca cineva face altfel decat noi si sa nu gandim ca fac ceva gresit. Sau poate ca altii sunt mai sfinti ca mine, eu una nu pot... eu nu sunt de acord cu mamele care isi cresc copiii dupa planurile lor, si nu dupa cum isi doresc copiii sa fie crescuti... Nu, nu le spun mamelor care isi ameninta copiii ca ii lasa in parc daca nu se opresc din plans ca sunt niste nebune... dar o gandesc in capul meu... Si bineinteles exista diverse nivele de "gresit" De exemplu daca cineva ii da copilului sa manance cu lingurita, eu imi zic "io fac mai bine ca asta", daca incearca sa il "pacaleasca" sa manance, ma gandesc "Uite-o si pe asta cum isi hraneste copilul fara ca el sa constientizeze", daca tipa cand copilul intoarce capul si incearca sii bage lingurita printre buzele inclestate, gandesc "Ce mama nebuna, sa isi hraneasca copilul cu forta, in loc sa ii respecte nevoile". Cred ca cu cat ceva ce face altul se deosebeste mai mult de ce facem noi si cu cat mai important este lucrul respectiv pentru noi, cu atat mai mult "judecam". Si cu atat mai mult ne simtim "judecate" cand altii aduc argumente pentru decizia lor...
Gata... am aberat destul... va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
LAlexandra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Pt fetele care sunt interesate de produsele plasmon www.dinodany.ro/produse-plasmon-c-7.html" target="_blank">http://www.dinodany.ro/produse-plasmon-c-7.html Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)![]() Doamne ajuta sa fim sanatoase ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Ciao,
Denisa, daca vrei ceva neaparat poti sa cumperi, dar daca folosesti mai multe tare bine ar fi sa gasesti pe cineva sa iti aduca direct de aici. M-am uitat pe net si preturile sunt de 2, chiar 3 ori mai mari decat aici.
de printisor
Alessandro - 15.04.2010
privim
si il asteptam pe