Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

eii, mai Roxanico, fata da nu ai aruncat cu nimic, intai si intai, deci te rog, mai scrie-mi o data, daca vrei sa fiu buna si sa-ti completez si eu oracolul....si apoi, chiar de la tine nu asteptam comentarii, pt ca stiu ca tu esti zgarcita si nici de a naibii nu ai arunca cu nimik:)))))
fata , toate suntem mame bune...pana si Ioanact, ca totusi am dat nastere la un bebe, ii hranim, ii crestem, asa cum considera fiecare de cuviinta....pt mine toate mamele sunt bune , cu mici exceptii, vb de cazurile dramatice, de care nu vreau sa-mi amintesc la ora asta...
hai ca am obosit si nu mai sunt coerenta...

deci, eu una consider ca cel mai bine ar fi ca fiecare mamica sa faca ce crede de cuviinta ca e mai bine si daca opinia ei nu coincidea cu a altora, frate, nu e unn capat de tara sau o mamica e mai putin buna decat alta..

la capitolul copilul meu, nu am sa ma subestimez niciodata si in fata nimanui , pt ca EU stiu ca dau tot ce este mai bun din mine sa ii fie bine copilului meu.punct.
si sunt sigura ca toate simtit la fel.

eu nu cred ca Yaia a vrut sa folosesaca acel ton taios de care s-a tot scris, ci probabil a vrut sa scrie ca lor le este mai bine asa si de ce nu ar fi un sfat care ar putea fi urmat de CINE VREA.
eu o inteleg ca e mai bine asa(si pt noi este), le inteleg si pe fetele care alapteaza si nu pot priva nici prunci si nici pe ele de acest lucru minunat si le inteleg si pe cele care dau bibe noaptea pt ca intradevar lui bebe ii e foame.fiecare face cum simte ca e mai bine pt puiul ei.

hai, mai, cu voie buna , va vreau...
sa intram aici de drag...
mai ales acum inainte de sarbatori...
mai dati si voi idei de cadouri , de mancaruri, dec ce face unul , altul....

va pupik
acum chiar ca ma duc la culacre.

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetele, nu am ninik cu Ioanact, am dat exemplul ei pt ca a facut unele imprudente periculoase, de care stiti, a-ti citit.....dar tot nu o pot considera mama rea, nu?...ci doar cu capul in nori....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna ziua, mamici
Nu stiu daca ne mai tineti minte, ca nu am mai intrat de mai bine de o luna. Acum am citit si eu cateva pagini si am zis sa dau un semn de viata.

Despre Stefan ce pot sa spun se dezvolta ok, multumesc lui Dumnezeu. Dupa ce am avut un copil cuminte, linistit si intelegator, al 2-lea se pare ca e o alta fire...pare genul de copil care se da cu fundul de pamant, cu naduf, la cea mai mica suparare. Doamne fereste sa nu se intample ce vrea el, cand vrea el...nu-i nimic, o rezolvam noi in timp si pe asta. Desi pana de curand eram convinsa ca e doar o chestiune de educatie...se pare ca nu e chiar asa.
Stef inca suge noapte...la greu. Nici nu ma stresez. Ar insemna sa pierd nicte nopti si sa il privez si pe el de ceea ce ii place cel mai tare si mai tare. Asa era si frate-su si uite ca nu a mers la gradi cu tzatza in gura cat despre obezitate...e aschie. Nici nu ma intereseaza ce spun altii eu stiu ca asa e cel mai bine ptr noi si la revedere.
In rest...nu merge in 4 labe vrea sa mearga in picioare sustinut, de m-a cocosat. Premergatorul este doar pentru odihna in el, nu vrea sa il folosesca in adevaratul sens...e certaret, toata ziua ma boscorodeste...dar e dulce si e al meu .
Va pup si doresc sanatate copilasilor si mamicilor bolnave.

PS ma ucideti cu bucatele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata!!!!

Aici ninge !!!!! cu galeata daca s-ar putea spune asa.
Imi trebuie sanie !

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Neata fetelor
Va invit la o cafeluta afara e tare urat si nu mi place...
Multumesc tututor fetelor care au comentat pe pozele lu Dani si voi aveti iepurasi extrem de frumosi si dragalasi sa va traiasca si sa fie sanatosi si norocosi.

Briza cand mai treci pe acolo sa mananci dublu si ptr mine cred ca e cel mai bun covrig care l-am mancat vreodata.. ce ami face Ericutzu?va pup

Bluekiddosigur ti e extrem de greu ...sper ca esti bine si ca ai luat cea mai buna hotarare pentru tine si familia ta .

Vorbeati de pizza eu sunt terminata dupa pizza de fapt imi place tot ce e nesanatos si ingrasa mananc numai seara atunci ma simt relaxata dupa ce il culc pe Dani si golesc frigideru.... Ahh revin legat de pizza am gasit cea mai buna reteta de pizza e net am facut-o ieri si a iesit supeerrr (150 ml apa calda,1/2 lingurita zahar tos, 1 lingurita drojdie uscata,250 g faina,3 linguri ulei de masline
1 lingurita sare) la sos am pus rosii in bulion cu un catel de usturoi busuioc cimbru si am adaugat ce am avut topping in frigider ...
Aoleu dc vorbiti acu de tiramisu o sa fac si eu ... n-am incercat bucati de ananas ca in reteta Ellei dar am sa incerc sa vad cum imi iese.. eu nu suport sa pun oua crude in crema si o fac cu mascarpone si frisca .. azi bagam si ananas..

Referitor la mesele de noapte a copiilor eu zic ca fiecare copil are ritmul lui si cerintele lui specifice.. dc va spun nici nu ma veti crede Dani de la 3 luni nu mai mananaca noaptea asa a vrut el de fapt el a fost tare chinuit prima luna cu tzitzi lu mama care ii ofera numai zer si din a 2-a luna a vazut ca i-a mers bine cu bibe n-a mai mancat noaptea .. insa alta problema avem la fel ca si Asteropi SUZETA mama ei de suzete ma trezec de 4-5 ori pe noapte din cauza ei dc era vorba de biberon nu ma suparam dar e inebunit dupa bucata aia de cauciuc...

Fetelor cred ca am mai scris odata eu ii dau lu Dani o data pe saptamana oscilococinum in biberon si ii multumesc lu dumnezeu ca nu mi a racit pana acu poate incercati si voi si va ajua sa nu mai raceasca copilasi..

Hai ca m-am lungit rauuuu sper ca nu v-am plictisit

o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata va invitam la o haideti fetelor iesiti din butoi,sa bem cafeluta impreuna....va rooooogg haideti azi stam mai mult in casa cu pitici din cauza timpului urat....brr ninge

la multe lunite Deyan,Gia Darria,Sasha Yan,George Vlad multa sanatate si fericire...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Stanucel si Honeybaby unde ninge ma fetelor ca la mine ploua n-am vazut inca nici un fulg de nea... sau voi sunteti in afara Bucurestiului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ca tot vorbeati de mame rele.. E..asa m-am culcat eu aseara bocind de mama focului, ca nu ma iubeste copilul meu..si una alta. Cum v-am mai spus, noi avem apartamentul usa in usa cu al parintilor mei. Seara, negresit sunt cu bebe la ei si o harmalaie de nedescris acolo: tata il duce in carca si ii canta, sor-mea alearga cu el prin casa si face ca un cal "ni-ho-ho" si Eric lesina de atata ras, mama il sprijina cat timp Eric face inventarul la sertarul cu sosete...E..si vine bineinteles timpul sa il iau acasa sa il culc. Nu va spun cu ce urlete il iau si cum se smuceste de mai sa il scap din brate. Mai, si ma doare sufletul cand il vad cum ma impinge..asa mi-ar place ca inainte de culcare sa stam toti 3 in pat si sa ne dragalim si noi..da' de unde..el vrea dincolo. Initial am zis ca nu il mai duc acolo si gata. Dar apoi m-am gandit ca sunt egosita, ca si ai mei il iubesc de nu mai pot si abia astepta sa se joace cu el..Si uite asa..ce dileme am si eu

Ella fato, mersi de reteta. Ceva ceva mai stiam eu , dar nu eram sigura. Eu am facut-o cand am fost gravi, cu ananas din compot si cu felii de banana..mmm ce buna a fost
Stanucel si Eric face la fel cand nu ii convine ceva..urla si efectiv se tranteste pe jos. Incerc sa fiu calma si sa ii zic "nu e voie, e urat ce faci.." . Se opreste o fractiune de secunda se uita la mine si incepe si mai rau. Tare imi e teama sa nu fie un copil de ala de se tranteste cu curul de pamant cand nu fac ca el. Deja ma gandesc cum sa il mai ponderez, ca vad ca stie cand il cert. Pur si simplu e "care pe care".

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

miruna79 mai devreme a nins ceva mai tare, si acum ninge mai incet...sunt in bucuresti sector 3....

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Miruna- in sect 2 ningea de dim, acum nu mai face nimic. Eu ma bucur

Briza , Stanucel eu stiu copii care urlau ca toate cele si se dadeau cu curul de pamant pana pe la 5 ani iar acum sunt copii f cooperanti si ascultatori.

Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput