Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 11
annya9 spune:
Va multumesc din suflet tuturor si voi sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu cei dragi si de bebeii vostrii!!! La multe lunite David, sa fii sanatos!!!

irene26 spune:
Salut fetele inimoase!
Urez si eu La Multi Ani sanatosi, frumosi si plin de realizari Annyei! 
David de Erina, La Multe Lunite
!
Bluekidoo, sunt alaturi de tine cu gandul, sper sa faci o alegere fara regrete!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
sensibila spune:
Bluekidoo - ce ai facut la doctor azi ? Speram ca esti bine !

La multe lunici iepurasului : David de Erina ! 

La multi ani annya9 ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iepurasul si familia ta ! 

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irene26 Nafi,eu fac pizza cu multe ingrediente: ceapa calita putin, ardei gras, ciuperci, pasta de tomate pt pizza, felii de rosii salam de piept de pui afumat, sau piept de pui, cascaval ras. Pizza arata ceva de genul acesta: pizza |
Deci tu insisti sa ma vezi verde (de invidie)

Diana
si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
irene26 spune:
Sanzi, multumesc pt vizionarea pozicilor! Mai, dar tu de ce iti faci probleme ca te ingrasi, ca esti si-asa foarte slaba?! Poti manca pizza cat doresti!
Nafi, arati senzational imbracata craciunita! Adevarat model!
Multa sanatate micului Geo! Ella, ai grija sa nu iei raceala!
Poze
Irene, mami de Diana
irene26 spune:
Diana, cand citii cuvantul "verde", deja imi si imaginai cum arati cu o culoare de piele verde, asa ca un extraterestru, cu par blond si ochi albastri! ![]()
Poze
Irene, mami de Diana
child spune:
ANNYA, Fata frumoasa, LA MULTI ANI! Sa fii fericita si sa te bucuri de minunata ta familie!
Diana
si inimioara mea
child spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irene26 Diana, cand citii cuvantul "verde", deja imi si imaginai cum arati cu o culoare de piele verde, asa ca un extraterestru, cu par blond si ochi albastri! |
IRENE pai sa stii ca nu sunt departe de imaginea descrisa, la cat de nedormita sunt...
Diana
si inimioara mea
nafi spune:
Ciao fetele!
L-am culcat pe Ricky sa-si faca cele 30 de minute de somn si am intrat sa spun:
1. LA MULTI ANI ANNYA, SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE TOI CEI DRAGI SI SA TE BUCURI DE PUIUL TAU FRUMOS!

2. multumesc frumos ptr aprecierile de la poze mai ales ca erau un pic off topic
(mai putin cea cu Craciunita care e de sezon sa zicem
)
3. sanatate multa mamicutelor obosite si/sau bolnavioare si iepuricilor bolnaviori 
Eu mor de somn si cum doar ce a sosit babysittera, o las pe ea sa astepte sa se trezeasca ricky si sa-l preia iar eu fug sa trag un pui de somn ca altfel o sa fiu ca o carpa toata seara.
Pupicei
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Yaia spune:
Mihaelagrosan, tu nu mi-ai adus niciun contraargument valabil, ci mi-ai spus doar un caz particular, cel al familiei tale. Nu il face de urmat.
Oanaiacovita, alaptatul la cerere se aplica bebelusilor, no toddlerilor. Si nu exista necesitatea de a manca noaptea la toddleri. Si nu e un indemn la nimic, dar te rog sa iti revizuiesti tonul si sa nu te mai comporti ca si cum e odiseea ta proprie si personala doar pentru ca deschizi capitole si faci nu stiu ce montaj, ok? Daca ai un contraargument valabil, sunt gata sa-l citesc si sa-l evaluez, dar atacutri la persoana doar pentru ca te simti tu vinovata nu accept din partea nimanui. Daca ai fi citit cu atnetie, ai vazut ca vorbeam de cu totul altceva, dar tu te-ai identificat doar cu mamica care da de mancare noaptea si nu ai putut trece peste asta.
Acestea fiind zise, sa aveti sarbatori de vis!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)