Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaelagrosan spune:
Yaia hai ca esti tare!! Tu ce argument ai adus ca sa sustii afirmatiile tale? Ca au zis nu-s ce doctori ca mesele de noapte la bebei de 8 luni duc la obezitate? Sunt convinsa ca altii au spus ca nu. Nu ai venit cu nici o sursa. Era clar ca nu toata lumea va fii de acord cu viziunea ta. Ce te oftici asa ca unele mame nu-s de acord?
Atac la persoana??! Tu ai sarit pe Dayanara sa-i explici foarte clar ca mesele de noapte sunt un mare NU![]()
Greu pe aici, se pare ca unele sunt chiar foarte afectate de nesomn.
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
oanaiacovita spune:
Yaia nu consider nici pe departe ca e Odiseea mea, dar nu mi se pare sa vrei sa convingi niste mamici cu instincte materne sa faca ca tine. Da, m-am simtit "vizata" ca oricare alta mamica care da mancare noaptea. Iar tonul a fost pe aceeasi lungime de unda cu al tau. Cand faci afrirmatii cum a fost aceea cu "un mare NU", trebuie sa te astepti si la pareri contra. SI nu vad de ce trebuie sa iti aducem contraargumente, ti-am mai spus, inainte de toate suntem mame.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
nafi spune:
Yaia -
stai calma te rog! nu e cazul sa incingem spiritele pe aici. probabil ca esti genul de persoana care atunci cand e calcata pe bombeu raspunde prompt si taios si in viata e bine sa fii asa dar hai ca aici pe forum unde ar trebui sa fim ca niste surori sa incercam sa ne toleram un pic mai mult, cu bune si cu rele.
Daca ar fi sa facem o lista cu "bube" toate avem minusurile noastre dar important e sa luam aminte la plusuri si la ceea ce putem invata unele de la altele. vorba aceea, omul este suma experientelor sale si ca urmare suntem toate diferite. daca una din noi da cu bata in balta si scrie inainte de a se gandi bine la consecinta celor scrise...cel putin , cea sau cele avizate ramaneti calme. e posibil sa fie o neintelegere la mijloc!
Aveti in vedere va rog ca toate suntem in criza de timp si de multe ori scriem pe forum printre picaturi si poate nu intotdeauna reusim sa transmitem ceea ce gandim de fapt.
Si eu am notat tonul aparent taios al mesajului Oanei dar sunt sigura ca nu a avut intentia ca acel mesaj sa sune asa.
Yaia- hai nu te supara
, tu ai intervenit mereu cu informatii bine documentate si obiective si asta e un merit pe care cel putin eu il recunosc si nu as vrea sa te pierdem de "sora" 
Si inca o chestie, ganditi-va la Bluekidoo va rog! ea are o problema reala! si are nevoie poate de un pic de alinare din partea noastra, nu sa citeasca cum ne invrajbim mai ales acum in prag de Sarbatori!
Ma duc sa-i fac baitza manzului meu! Va pupacesc !
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Ramy77 spune:
Buna seara,
La multi ani fericiti!ANNYA! Sa ai parte numai de ce-i mai bun in viata!
La multe lunite! DAvid de Erina!Sa cresti mare si sanatos!
Mai fetelor, de-abia se stins un scandal si o luam de la capat si va mai mirati ca multe fete nu mai scriu...
YAIA, cu parere de rau iti spun ca si mie mi s-a parut un pic aiurea tonalitatea ta. Eu stiu ca fiecare spune ce stie sau ce crede, e normal, dar totusi mai "finut". Si nici nu suntem la tribunal sa argumentam tot ceea ce spunem...unele dintre noi mai spun si ce si cum simt. In ultima instanta fiecare face cum crede ca e mai bine, indiferent de parerea altora...
BLUEKIDOO, n-am apucat sa-ti spun, dar imi pare rau de situatia in care esti. Sper ca ai gasit un doctor bun, care sa-ti explice toate variantele si in functie de asta sa iei impreuna cu sotul tau o decizie. Multi
!
IRENE, m-ai spart cu pizza aia!

NAFI, ce-mi place de tine cu ochi albastri
Foarte faina mamicuta, dar vedeta e fiu-tau, no ofense! E mortal cum mananca el cu mana si se vede ca se distreaza la maxim! 

Ma duc la baita printesei, pupici la toata lumea!
oanaiacovita spune:
Nafi multumesc, dar stiu sa ma apar singura, iar cand scriu ceva, imi sustin ideea. Daca tonul meu a fost taios, a fost un raspuns la sfaturile taioase.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanka80 spune:
ola mamici! eu sunt in asteptare sa fie gata pizza, caci nu am avut stare pana nu mi-am facut si eu de pofta citind ce bunatati ati mancat si voi ![]()
bluekidoo, draga si scumpa mamica, trebuie sa iei o decizie grea, sa fii unita cu sotul tau in aceasta perioada, sa asculti si de medici, dar sa lasi si pe Dumnezeu sa lucreze si vei simti ca nu te lasa...sa stii ca sunt alaturi de tine cu gandul si te port in rugaciunile mele sa iei o decizie inteleapta 

Yaia iertare ca ma bag si eu unde nu imi fierbe oala, dar fiecare face cum simte ca e mai bine pt puiul sau. e o perioada din an asa frumoasa ca nu se merita sa ne intristam pt chestii trecatoare. tu poate ai alaptat mai mult timp, dar gandeste-te o clipa ca Oana a suferit enorm ca nu si-a putut alapta puiul. daca cineva isi spune parerea, nu trebuie sa jignim acel om, ai fost f dura in postul tau si a sunat autoritar indemnul tau. iarta-ma pt ca spun ce simt 
ellanik sanatate multa Dlui Geo. transmit sanatate la toti iepurasii bolnaviori 
La multi ani cu sanatate si pt mamica ANNYA. sa fii inconjurata de iubire! 

la multe lunite si pt david de erina.am vazut pozele de pe picassa si tot imi zic mereu ca puiul tau are ochii asemanatori Mariei noastre. pupici multi de la noi 

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3
Stefanna spune:
ANNYA LA MULTI ANI FERICITI, langa pui si sot.Sa ai o zi minunata si o viata la fel.
Foarte interesant, pana astazi nu am gasit niciodata Iepurasii pe pagina 2.Acum vad ca de fapt e mult stinsa atmosfera pe aici.Inainte de nu intram o zi, imi era imposibil sa recuperez.Si chiar cand intram in fiecare zi, de cand ma culcam pana ma trezeam tot erau cateva pagini bune scrise.Oare asta e evolutia oricarui subiect aici pe forum?! Cam asa a fost si la subiectul Biancai... e asa de pacat.Poate totusi se anima din nou spiritul cald si prietenesc al forumului, care pe mine m-a ajutat intr-o perioada crancena de viata.Stiu ca nu am scris,dar voi, fiecare in parte, mi-ati adus zambete si incurajari fara sa stiti.Si pt asta va multumesc.

SI apropo de adevaruri absolute, si de obezitate.Noi sintem ovo-lactovegetarieni si cand s-a nascut Bianca a fost crescuta la fel...pe la 10 luni ale Biancai, am venit in Ro si am mers la pediatra cu care lucare mama mea candva(un pic mai mare decat mine, deci nu de 1000 de ani sa zic ca ma puteam astepta la chestii vechi si reactii ciudate).A vazut copilul, cantarit, masurat, evaluat psihomotor, etc, etc... toate f bune, aprecieri peste aprecieri, pana la clipa in care sint intrebata de dieta.Eiiii, de aici circul, ca sint inconstienta, ca cerealele prea multe o vor face obeza, ca deja are tendinte si sa am grija ca bazele obezitatii se pun acum. Ce sa va mai spun, m-a facut cu ou si cu otet.Am plecat in conditii amicale, si mi-am hranit copilul in continuare ovo-lacto-vegetarian.Azi e de aproape 5 ani, nu eare nici cea mai mica asemanare cu un copil obez, e fara carente( controla periodic) si are si mandarda dotata cu un nivle de inteligenta corespunzator varstei.Raman la parerea ca o conduita alimentara de durata combinata cu stilul de viata conduc spre obetitate... fireste e un punct personal de vedere, bazat pe experienta personala.
V-am pupat, ma duc sa imi geruiesc copii puii un pic, ca altfel pana la primavara ar trebui sa stam baricadati in casa.
Sanatate lui Geo si Ellei
andra_s spune:
Annya la multi si frumosi ani, sanatosi si plini de multe, multe bucurii!!!
La multe lunite David!!! Sa fii sanatos!!!
Ella ai scos capul dupa perdea???
oricum, ai facut-o cu un mesaj salutar!!!
Roxana si mie imi e frica de intuneric, dar nu las nimic aprins ca sa nu ii creez si lui Ianis teama asta, deci n-are nicio treaba, zici ca Ivan isi stinge lumina singur, bravo lui 
Nafi ce fainuca erai tu cu ochisorii albastrei si cu parul lung, ei, dar si acum esti faina rau
aaa, si craciunita mi-ai placut
Alina dupa pizza, arunci bomba cu tiramisu, rusinica
cat credeti voi ca rezist tentatiei
??? si tie Irene rusinica, mai pui si poze ca sa fie golul din stomac si mai mare, ntz, ntz, ntz
Ate eu voi urma exemplul Irinei si voi face cadou apropiatilor ceva calendare, cani, brelocuri personalizate cu poza lui Ianis, si nu-s scumpe deloc
mai am de recuperat ... mai tarziu
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

oanka80 spune:
am citit-o tot pe aici pe DC si mi-a placut f mult 
Povestea vasului crapat
- povesti cu talc -
O femeie batrana din China avea doua vase mari, pe care le atarna de cele doua capete ale unui bat, si le cara pe dupa gat. Un vas era crapat, pe cand celalalt era perfect si tot timpul aducea întreaga cantitate de apa.
La sfarsitul lungului drum ce ducea de la izvor pana acasa, vasul crapat ajungea doar pe jumatate. Timp de doi ani, asta se întampla zilnic: femeia aducea doar un vas si jumatate de apa. Bineînteles, vasul bun era mandru de realizarile sale. Dar bietului vas crapat îi era atat de rusine cu imperfectiunea sa, si se simtea atat de rau ca nu putea face decat jumatate din munca pentru care fusese menit!
Dupa 2 ani de asa zisa nereusita, cum credea el, i-a vorbit într-o zi femeii langa izvor:
"- Ma simt atat de rusinat, pentru ca aceasta crapatura face ca apa sa se scurga pe tot drumul pana acasa!"
Batrana a zambit,
"- Ai observat ca pe partea ta a drumului sunt flori, insa pe cealalta nu? Asta pentru ca am stiut defectul tau si am plantat seminte de flori pe partea ta a potecii, si, in fiecare zi, în timp ce ne întoarcem, tu le uzi. De doi ani culeg aceste flori si decorez masa cu ele. Daca nu ai fi fost asa, n-ar mai exista aceste frumuseti care improspateaza casa."
Morala:
Fiecare dintre noi avem defectul nostru unic. Insa crapaturile si defectele ne fac viata impreuna atat de interesanta si ne rasplatesc atat de mult!
Trebuie sa luam fiecare persoana asa cum este si sa cautam ce este bun in ea. Deci nu uitati sa mirositi florile de pe partea voastra a drumului!
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
primul Craciun in 3