Iepurasi de martie-aprilie 2010 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
briza_marii spune:
La mine cred ca se pregateste o cadere de calciu ca asa de rau imi e, si vad ca incep sa imi tremure si mainile, semn clar...Nu am mai facut de mult cadere de calciu, nici nu mai aveam in casa, a trebuit sa ies la farmacie (am luat de ala lactic de la bebe dar fara folos). Acum ca la luat mama pe Eric am zis sa intru sa vad ce mai faceti, sa ma mai inveselesc un pic, si cand colo va vad suparate. Haidi bre, ce naibii!! Nu mai stati trompeta, mai stiti "Liceenii"?? Sursum corda, puisori
Irene fata draga, aia e poza de balosit pe tastatura
. In viata mea nu mi-a iesit o pizza sa arate asa artistic. Felicitari. Si frumoasa, si slaba si bucatareasa..pfff ce noroc pe unii.
Annya, La multi ani fericiti! 

Stefanna ma bucur ca ti-ai facut un pic de timp sa mai scrii. Chiar, cum e vremea la voi? Zapada mare?
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
andra_s spune:
Oanka cat adevar in povestioara ta !!!!!!!!! Daca am putea toti sa ne insusim morala ...
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica
Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

babyangel spune:
mai,fete dragi, ajungem din nou la situatii nasoale? 
santem asa de sensibile la cel mai mic cuavant cu ton si tenta,indemn sau sfat, parere sau opinie..de incepe sa-mi fie groaza sa-mi mai spun vreo parere care este diferita de a majoritatii...
Sincer si eu indemn toate fetele sa nu mai dea mancare noaptea la bebelusi! Na!! Linsati-ma![]()
Si chiar ca nu are nici o legatura mancatulnoaptea cu sentimentele materne
Anca
In asteptarea
si a 
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
stefimic spune:
salutare,
LA MULTI ANI! ANNYA
Sa fii fericita si sa te bucuri de puiul tau!
LA MULTE LUNITE DAVID!
CARMEN sper ca sunteti bine, si sper ca ai gasit un medic care sa te lamureasca mai bine, sa poti sa-ti evaluazi situatia.
ALINA vrei sa innebuneasca omul.

stiti ce, exact la chestia asta cu alaptatul noaptea i-mi sta si mie gadul dar cand stau si ma gandesc ca STEFAN nu a vrut sa suga(sau poate n-am stiut eu sa insist), si i-am dat muls la biberon ,mixt, pana la 3 luni.
asa de mult m-am rugat cand eram gravida cu IOANA sa am lapte si sa suga incat am fost asa de fericita cand am vazut ca ea suge, incat nici nu stiu cand sa o intarc sau cum sa fac sa-i scot chestia asta cu statul la titi noaptea, mi-e aiurea sa o privez de un lucru de care mi-e atat de drag, sunt convinsa ca o sa-mi fie dor de momentele placute, exact cum a spus ELA.
noi cred ca suntem mai bine, sa speram ca am scapat fara antibiotic.
va pup si sa aveti o noapte linistita, sanatate multa iepurasilor bolnaviori.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
OANKA
mult adevar graieste acea batranica.
ANCA
stai linistita ca eu sunt convinsa ca fiecare mama pana la urma va face tot ceea ce crede ea ca este mai bine pentru puiul ei.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
mihaelagrosan spune:
Annya La Multi Ani!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
Babyangel
Problema era modul in care a spus-o Yaia. Treaba voastra ca nu le dati la bebei mancare noaptea, dar nu puteti spune ca asa e 100% mai bine. Am zis ca si pe mine ma bate gandul uneori.
Ellanik am ras de m-am prapadit cand am citit mesajul tau. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Mai da ce domn curat ai tu acolo! Auzi tu sa nu faca el pana ajunge acasa
Si pe mine m-ati terminat cu pizza si tiramisu, noroc ca mi-am facut si eu in dupa-amiaza asta ceva papita gustoasa sa nu salivez pe aici ca si aseara. Un tiramisu trebuie musai facut weekendu asta. O sa fac cred reteta Ellei.
Am fost si noi iar la medic, la homeopat de data asta. Sper sa fie de ajutor.
Angela cam face ca trenu zilele astea, cred ca intr-un sfarsit apare si tura 2 de dintoci.
Ma duc la sot ca de cateva zile tot singura bantui prin casa.
Mihaela
de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
briza_marii spune:
Ella fie-ti mila si mai zi o data reteta ta de tiramisu. Am facut-o de 2 ori cat am fost gravida, si chiar ma gandeam sa o fac zilele astea, ca tot imi facu Alina pofta, si de aia "adevarata" nu am timp si nici ingrediente in casa. Dar, zau de mai stiu cum se face ala "made in Ella"![]()
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
http://whqlibdoc.who.int/hq/2004/9241546069.pdf
"Women should be encouraged to keep their babies
next to them during the night so that they can easily breastfeed."
OMS recomanda sa se doarma cu copilul printre altele...mai sunt , mai caut
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
http://www.who.int/nutrition/publications/infantfeeding/bf_counselling_participants_manual4.pdf
"BREASTFEEDING TO DELAY A NEW PREGNANCY
While no menstruation:
Up to age 6 months Breastfeed fully
Good protection Breastfeed frequently day and night
From 6-12 months Breastfeed frequently day and night
Partial protection (with complementary feeds)"
roxana si
silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
nafi spune:
Ramy, Andra
,merci de aprecieri! Acum sunt in umbra e adevarat! caci Ricky capteaza toata atentia si complimentele! Eu merg pe ideea , fost-ai lele cat ai fost!![]()
By the way...daca mai e cineva cu nervi, luati-va de mine ca tin la tavaleala!
Nu de alta dar de cand ma stiu ce-a zis lumea mi-a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta , maxim a ramas ce am crezut eu de cuviinta si nici nu m-am luat la tranta cu cei ce ma "atacau" ptr ca ptr mine era pierdere de vreme, aveam altele mai bune de facut. poate de asta inca n-am riduri prea multe sau par alb!
Sicera sa fiu puteam si eu sa ma ofuschez
cand a zis cineva ceva de genul ca daca scoti mesele de noapte o faci ptr ca vrei sa-ti fie mai usor si nu ptr ca e mai bine ptr bebe. dar chestia e ca in cazul meu , recunosc, chiar asa a fost! neavand pe nimeni sa ma ajute, singura zile in sir...de dimineata pana seara in priza non stop...daca ma mai trezeam de "n" ori noaptea sa ii dau mancare lui musiu, era orfan de mama pana acum! La cat eram de obosita, nu eram in stare sa mai apreciez frumusetea momentului (puiul la sanul mamei
) cum unele dintre voi in mod fericit au reusit sa o faca. cat am avut lapte am facut efortul sa-l alaptez la cerere ptr ca stiam ca doar asa se mentine laptele si laptele matern era cel mai bun ptr el. dar de cand ricky a refuzat sanul, asa de capul lui, i-am venit de hac cu mesele de noapte. asa suntem amandoi ok. el mort de foame nu este slava domnului ca are 10 kg , iar eu imi incarc bateriile mai bine ptr ziua ce urmeaza.
Eu sper sa reusesc sa fiu o mama buna si sa am un copil reusit din toate punctele de vedere si fara sa renunt la stropul meu de egoism si sa-mi traiesc si eu viata , nu sa mi-o dedic 100% copilului. asa ca daca pot face ceva sa-mi usurez "munca" de mama, fara a aduce vreun neajuns copilului, o voi face.
Asta ca sa stiti ca stiu ca sunt o mama denaturata!![]()
In seara am mai avut o victorie! in sfarsit , avand cada acum, plus albie de bebe, i-am facut lui muisu baie singura fara ajutorul lui tati
Tati inca bantuie prin aeroporturi ca e vremea rea si s-au anulat multe zboruri. sper sa doarma in patul lui in noaptea asta!
maine alta noutate, ii fac sotului paste cu sos ragł alla bologniese
am luat carne tocata de vitel azi. daca imi iese buna va dau reteta sa incercati (in caz ca nu ati facut deja) caci vad ca in Arabia
se mananca pizza mai buna decat in Italia.(Irene
)
V-am pupat..ma duc sa pap niste branza brie cu niste miez de nuca si sa beau un strop de vin alb (ce relaxata sunt cu mancarea de cand nu mai alptez! dupa ce ca asta ramasese singura mea placere trebuia sa mai am si grija sa nu mananca aia si aia...
)
Pe mai tarziu!
cu musiu Ricky sa vedem cand vine tati
si sa numaram
ii de zapada
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629