Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
cristina_sb spune:
Multumesc de raspunsuri.
Lauriciu, l-am intrebat si mi-a zis ca e ok, dar ca ar fi bine sa fac un dopller
anaxena spune:
buna dimineata
ne-am trezit si noi 3..eu,bb si Maria ca sotzul e plecat pana la Madrid
ce soare e afara,asha bine ma trezesc cu soarele in fatza
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si AMR 100zile!!! cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Yasmi, cristina, felicitari pt bebeii sanatosi. Cand va citesc pe voi, imi vine sa ma duc si eu la aco sa-l vad pe bebe. Dar am fost acum o saptamana
Lalely, eu nici macar nu m-am mai cantarit. Pe mine asa, nu se vede, dar precis cantarul arata. O sa ma cantaresc inainte de Craciun, la 23 de sapt implinite
Lauriciu, iti doresc sa treceti peste perioada asta de suparari si sa va bucurati impreuna de sarcina!
in sapt 20+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
anaxena buna dimi
am papat cat un purcel.... cu nr de calorii cat pt jumatate de zi sa ma auziti cum ma plang eu mai tarziu
mami de fetita cu codite 3+ si s29
dorinut@ spune:
Neata fetele ,
Revin si eu dupa o zi de absenta.. Am plecat luni seara la Galati cu trenul si m-am intors ieri seara tot cu trenul , m-a durut spatelede nu mai puteam..m-am plimbat prin tot vagonul sa-mi intind picioarele. Uff bine ca a trecut.
Mi-am luat ultimul CM iar de pe 27 intru in prenatal, puteam de pe 10 dar am amanat. M-a enervat dr cu cursul de puericultura ca trebuie musai sa faca cursul sotul meu, ca ea nu poate da asa . Parca vad ca imi schimb medicul de familie inainte sa nasc...
In alta ordine de idei am citit despre prea multe fete suparate si nu mi-a placut ca fac rau la bebici, inevitabil.
Strumpfam vazut ca te-au mustruluit fetele cu harnicia ta. Nu o mai fac si eu..dar totusi cred ca ar tb sa o lasi mai moale, prea ii faci toate poftele lui Nick, prea nu simte ca nevasta e gravida, curatenie ca la hotel in permanenta, feluri de mancare la fel..pai nu e bine. Sa stai tu cumintica de-acum. Sper ca c ti-au zis dr cu preclampsia sa nu fie adevarat, pt ca e o boala cam naspa, nu vreau sa te sperii dar nu e bine nici pt tine nici pt bebe. Iar daca ai probleme cu tensiunea e 'mandatory' sa scoti sarea din alimentatie, sa dorm pe stanga, sa iei aer cat mai mult si cel mai important sa nu te enervezi. Ai grija de tine si sper ca nu te-ai dus la concert [amenintare]. Inavata sa spui 'NU' pt Sophia!
Viss unde-i fata optimista pe care am cunoscuta? cea care a trecut prin atat de multe dezamagire si care de fiecare data s-a ridicat si a luat-o de la capat? Te rog sa nu mi spui niciodata despre bebici nimic de rau , gandeste-te cat de greu ai ajuns sa ai cele 2 minuni mici. Si cel mai important controleaza-te pt ei, nu mai plange, vrei sa te invinovatesti toata viata? Stiu ca e greu cu schimbarea asta de lege, dar nu rezolvi nimic suparandu-te, decat poate sa faci rau la bebici, iar tu ca medic stii cat afecteaza stresul si supararea o sarcina. Cumva o sa va descurcati sunt convinsa. Sa-ti povestesc ceva. Sora mea care are 37 de ani, are o fetita de 17 ani, acum 2 ani erau in pragul disperarii (ei stau in Italia): cumnatul meu a fost dat in soamaj, au un credit imens la casa , plus Eleny (nepotica) mergea la liceu in alt oras, deci cheltuieli. Bun, a aflat ca e insarcinata (soc dupa 10 ani de cand tot incerca)..pana la 6 luni efectiv nu credea. Ce vreau sa spun ca sa ma scurtez, bebe le-a schimbat viata, i-a facut sa spere la mai bine si mereu zic daca nu era ea o luau razna toti din cauza lipsurilor pe care le aveau. Dar minunea mica le-a dat speranta ca va fi bine si i-a facut sa nu mai fie atat de disperati. In afarsit aveau cea mai mare avere . Acum si-au mai revenit cu banii, datorii la banca au la fel de mult, dar au minunea mica care le umple casa cu boacanele ei.
In concluzie om trai si om vedea eu zic ca legea se va mai schimba..daca se schimba dupa un an tot e bine. Asa ca Doamne Ajuta!
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Yasmy felicitari pentru grasunelul de Lucas
Cristina doppler este pt masurarea fluxurilor. Sigur iti zic pt ca mie cand m-a trmis dr sa-mi fac eco la fluxuri a spus clar ca tb doppler. E o eco normala care se face incepand cu s22 de sarcina. Asa ca nu te mai gandi la nimic rau
Lauriciu sexxy mama, felicitari pentru eco, cel mai important la eco e sa-ti zic medicul e bine, atat ne intereseaza pe noi pana la urma. Tu nu vezi cu cat stii mai multe desi dr iti zice ca e bine, tu incepi si cauti valori, faci comparatii (cum fac eu ) ceea ce nu e bine. Important sa stim ca e bine.
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
viss spune:
da, lalely- eu asa simt, ca centura are efect. cand ma ridic in picioare- o port cand vreau sa pun rufe pe sarma sau sa gatesc ceva- oricum nu stau mai mult d 15-20 minute legate in picioare..si mai ales cand ies din casa.da, dr. mi-a recomandat-o, si dupa ce am luat-o nici ca am avut asa dureri groaznice ca inainte in regiunea inghinala.mai preia si ea o parte din greutatea bebicilor, sustine spatele, si dc mai preia din greutate, se mai modifica un pic centrul de greutate, si nu mai vine totul pe col..mie mi-a recomandat-o mai ales ptr durerile pe care le aveam in reginuea inghinala, si dataorita riscului de hernie inghinala, datorita greutatii sa se rupa tesuturile interne, si o parte din ele sa iasa afara prin zona respectiva, asa popular explicat
24 SA+ mami de 2 buburuze:
dorinut@ spune:
Viss ai PM.
Ana-Maria
djlaura01 spune:
neata burtici ne-am trezit si noi ,am fost la piata si acum pregatesc micul dejun
dulick toate burticile
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
madutza_bra spune:
neata!
azi sunt cam puturoasa ..nici nu prea am chef de nimic....
laura, ce vrednica ai fost tu in dimineata asta
anaxena, cu ochi carpiti de somn am vazut ca ti-ai schimbat semnatura, dar in loc de 100 de zile am citit 10 zile, si am facut ochii mari ca ala . M-am frecat nitel la ochi si mi-am revenit
yasmi, iar bagi dulciuri in loc de mancare?
viss, pupici pentru bebici cuminti
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 29+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png