Fluturasi de martie-aprilie 2011 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
djlaura01 spune:
madutza_bra da de unde atata vrednicie
_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
cristina_sb spune:
Dorinut, si mersi pentru incurajari. M-am programat la clinica Eva pe 20 ianuarie, ce mult e pana atunci.
Ma gandesc ca daca nu era ceva in regula ma trimitea imediat la dopller, nu? Dar a zis ca prin saptamana 31-32 e ok............
ailed_dota spune:
neatza dragele mele,
Tocmai am papat micul dejun (laptic degresat cu cacao, fara zahar evident, niste cornuri mici , de 30 g, dupa care sunt moarta de cand am ramas gravi si care am descoperit ca sunt fara zahar, si le-am uns cu branza de vaci si cu o frunza de marar)
Sa stiti ca si eu am fost suparatica pe husband zilele trecute, tot din motive de nebagat in seama si neinteles ca am nevoie de sustinere acum , mai ales ca toata casa e pe spatele meu si papica e in fiecare zi alta ( am si eu o boala, imi place sa fac papa), si imi e si mie greu mai ales cu regimul meu ( fac eu pe curajoasa, dar daca vedeti ce privire ucigatoare am cand ma uit pe strada la cineva care papa corn cu ciocolata).....
Si el crede ca sunt la fel ca inainte si eu chiar nu mai pot sa le fac pe toate si ma enervez din cauza asta ( ma calmez doar cand ma gandesc la bb).....
cred ca ar tb sa faca cineva o scoala OBLIGATORIE pt tatici ( desi al meu nu e pt prima oara) in care sa le arate prin ce trecem noi acum si sa le explice cum sa se poarte cu noi.... si atunci ar intelege si ar fi mai usor....
Hai ca scriu romane de filozofie...
Va pupic pe toate si va multumesc ca existati ....
mami de de 7 ani si ingeras si 23+cu
69/11
dorinut@ spune:
Cristina mergem la aceeasi clinica . Sa inteleg ca si tu vrei sa nasti acolo? La ce medic mergi?
------------------------------------------------------------------------------------------
27+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Ana-Maria
scrish spune:
good morning
yasmi, felicitari pentru flacaul puternic si grasunel, uite acum ai dovada sa le inchizi gura tuturor care au de comentat despre greutatea ta
lauriciu felicitari si tie pt vestile bune de la eco. lasa, k asta e ce e important de stiut, ca bebe e bine si e in grafic.mai bine asa, k mie cand imi da foaia cu masuratori si valori ma apuc sa rup internetul in 2 sa aflu despre ce e vorba si de multe ori imi fac griji inutile
eu sunt zombie, aseara iar n am putut sa dorm, m am foit de pe o parte pe alta si m am trezit chiauna...cred ca bag un somn mai spre pranz sa imi revin.
s 23, in asteptarea baietelului nostru minunat
persi spune:
fetelor,care ma ajutati si pe mine sa pun o poza cu bb si cu burtica?
habar nu am cum as putea face...
fericita de +22 Radu Andrei
dorinut@ spune:
Ailed m-ai omorat cu 'privirea ucigatoare' . Cu strudelul cu mere ai vreo problema ..ca de asta mai mananc ..sper ca nu esti la fel de ucigatoare
------------------------------------------------------------------------------------------
Ana-Maria
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui persi fetelor,care ma ajutati si pe mine sa pun o poza cu bb si cu burtica? habar nu am cum as putea face... fericita de +22 Radu Andrei |
iti fac eu album, si apoi te duci pe album si dai upload si alegi albumul tau 'persi' si apoi alegi din calculator poza.
Ana-Maria
ailed_dota spune:
yasmy, ce fluturas dolofanel, sa-ti traiasca!
strumph , m-am gandit toata seara ca te-ai dus la concert si ai stat acolo ( in picioare sau pe scaun), ai si tu grija de voi doua
viss ma gandesc la tine , stiu ca e greu sa stai in pat ( si eu am stat cu maria ultimele 2 luni ca m-a apucat curatenia ca pe altii, la 7 luni ,si am avut sangerari) dar merita.la tine premiul e dublu
roxy, simo, djlaura, madutza, miki, andreea,
cami ce faaciii? sunteti bine? da un semn ....please!
69/11
ailed_dota spune:
dorinut@, sincer nu, ca am voie sa-mi fac o foaie din faina integrala si apa si rad mere cu un praf de scortisoara si ma fac si eu ca pap ce papi tu si oricum nu te vad cand papi
69/11