Concediu maternal 24 sau 12 luni

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna26985 spune:

am "scapat" si eu , mai stau un an acasa cu ingerasul meu, dar ce vom face cand vom vrea un fratior de ingeras?nu e corect fata de copiii nostri in primul rand

annamaria26985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna26985 spune:

nu stiu, draguta, poate doar la urmatoarele alegeri, daca se desteapta TOTI romanii....

annamaria26985

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Mediajust, inteleg eu bine? Ce spui tu la ultimul post e valabil daca al doilea copil se naste in timpul primului CIC si se intra dintr-unul in altul direct sau si daca al doilea se naste sa zicem la 3 saptamani dupa ce se inchide primul CIC si mama e nevoita sa-si ia un prenatal + post natalul obligatoriu de 42 zile, apoi intrand in al doilea CIC?

Mami de Ioana, Filip si 32 S

Dintr-un CIC in altul ramane aceeasi indemnizatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crsitina1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna26985

am "scapat" si eu , mai stau un an acasa cu ingerasul meu, dar ce vom face cand vom vrea un fratior de ingeras?nu e corect fata de copiii nostri in primul rand

annamaria26985

la fel ma gandesc si eu...e trist ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mediajust, la mine se considera ca intru dintr-un CIC in altul sau nu? Termin primul CIC pe 28 ian si nasc in februarie...deci dupa mine, nu se leaga, trebuie sa-mi iau si un concediu medical de cateva saptamani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anuc

Mediajust, la mine se considera ca intru dintr-un CIC in altul sau nu? Termin primul CIC pe 28 ian si nasc in februarie...deci dupa mine, nu se leaga, trebuie sa-mi iau si un concediu medical de cateva saptamani...

Nu se suprapun, nu vei trece dintr-un CIC in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Mediajust eu nu am inteles acelasi lucru citind legea.
Eu am inteles ca indiferent de momentul nasterii celui de-al doilea copil vei primi 75% din veniturile de pe ultimile 12 luni.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumfy_12

Mediajust eu nu am inteles acelasi lucru citind legea.
Eu am inteles ca indiferent de momentul nasterii celui de-al doilea copil vei primi 75% din veniturile de pe ultimile 12 luni.

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Ai inteles gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinab spune:

@Mediajust si eu am inteles la fel ca strumfy_12, dar daca ce spui o sa se intample ar fi sincer cea mai buna veste din ultimele luni :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Pana la urma nu sunt lamurita de tot. Angajatorul va mai fi sa nu obligat sa mentina postul mamei care se afla in concediu de ingrijire copil pentru 2 ani??
N-am urmarit discutiile de la Tv pe tema asta dar din ce inteleg eu din ordonanta 111 a ramas la un an. Asa va fi?

Mergi la inceput