Concediu maternal 24 sau 12 luni
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-8110211-guvernul-inceput-discutiile-tema-indemnizatiei-pentru-cresterea-copilului.htm
ina.click spune:
De acord cu Lucia.
Botis intre timp a gasit pe cine sa dea vina cu demisia....
Chiar si daca era el care demisiona nu vad ce rost avea gestul lui. Extrapoland situatia, e ca si cum as bramburi eu munca pe inca doua quarters a intregului meu departament apoi cand as fi luata la intrebari m-as pune pe zbierat ca ma duc acasa.
Asa, si? Demisioneaza dar nu cred ca va ingrosa vreo coada pe la un economat.
Les mortes de leurs meres de tonti.
26 +
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ina.click Les mortes de leurs meres de tonti. 26 + |
dragelor este bine sa ne mentinem simtul umorului, chiar si in vreme de furtuna!
ina.click spune:
Of.
Iesim noi si din asta.
Nu?
Edit: da, aia era de fapt. O traducere chiriteasca asa. Nu-ti fa probleme ca si eu am uitat majoritatea francezei ca n-am avut unde s-o vorbesc / scriu.
Si tot vorba coanei Chirita: ce bataille de jeu, dom'le.
26 +
lucialu spune:
taman la Chirita ma gandisem cand am scris ce-am inteles, incomplet ca sunt si eu mama
alinuk spune:
mai fetelor
la inceput, pe la ora 11 aveam impresia ca suntem 3 muste (eu elara, copiii si vreo doua mamici), reporterii si jandarmii
dar mai apoi la apogeu... mi s-a parut vacarm, mai multa lume,
a fost bine ca au fost si strigate decent cateva mesaje!
si spuneam tuturor in speranta ca aud si reporterii ca suntem spre 150 tinand cont si de copiii 'din afara' si de cei 'dinauntru' (de la purtator)
eu zic ca ati fost super
am urmarit la teveu acum si zic ca au fost mesaje bune transmise
ceea ce a tinut de noi sa facem am facut
personal am constiinta linistita
da, si la final, impreuna cu rallu de pe miresici si ana maita am fost la guvern si am depus la registratura acel memoriu
(sa fie consemnat oficial in analele guvernului ca am trecut si pe acolo )
va felicit pe cele care ati fost acolo si pe cele care ati ales sa luati o atitudine (indiferent sub ce forma s-a concretizat ea) si sa nu stati cu mainile in san!!!
pup! la ora 17 merg la antena3
oare o sa avem o decizie in dupaamiaza asta?
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
monicabo spune:
Trebuie sa ne respectam unii pe altii, indiferent de scara sociala si de venituri (salariu, indemnizatie etc). Sunt situatii de situatii, fiecare familie are particularitatile ei, nestiute de altii
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
lucialu spune:
Alinuk, jos palaria!asa ati fost.si am vazut la antene si mamici din Cluj si Sf Gheorghe .
Tinem pumnii!
libelula spune:
pe site-ul guvernului se mentioneaza ca ordonanta de guvern se va referi DOAR la copiii nascuti de la 1 ianuarie 2011:
http://www.guv.ro/informatie-de-presa-privind-actele-normative-care-ar-putea-fi-incluse-pe-agenda-de-lucru-a-sedintei-guvernului-romaniei-din-8-decembrie-2010-oral1a111272.html