Concediu maternal 24 sau 12 luni
Raspunsuri - Pagina 11
Karis spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ALEXA1985 Pe site-ul guvernului scrie ca cele care nasc in 2011 se vor incadra la 1 an, dar pe post boul de Boc a spus altceva.
Mami de ANDREEA LAVINIA - > 2 luni |
"Boul de Boc" ? Putin spus....E o jignire adusa bietelor animale.
alinuk spune:
avem nevoie de o gravidutza care mearga dimineatza in direct la realitatea TV maine de la 11(cat noi suntem la protest)
si de o mama de bebe pt maine la 08 -09 la realitatea FM in studio
ambele sunt la casa presei libere
va rog pm cu nr de telefon
e urgeeeeent!!!!
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
liliana26 spune:
fetele,v-am urmarit si eu discutiile,pt ca de televizor nu am timp si oricum ma enervez cu tot ce se intampla cu nemernicii astia...
ce vroiam sa va zic e ca eu stiu sigur ca acest concediu dureaza 2 ani din ziua nasterii,nu din ziua depunerii dosarului...
de exemplu eu am nascut in august,dosarul l-am depus in noiembrie,dar am dreptul,cel putin conform legii care era inainte,la concediu pana cand copilul o sa implineasca 2 ani;din ziua urmatoare tb sa-mi reiau serviciul...
lucialu spune:
nu l-am inteles pe el, asa era legislatia ca asa eiar Boc e care este.
cat despre cat tre sa ne deie, dl Frunda a scapat pasarica si a zis de 6oo roni-4000 roni, corectat de Firea, a tacut. Sa vezi tu Ariadna dc nu fac pe prostii cu 85%, sunt tare curioasa sa vad cuantumul, pen ca acolo s-ar putea sa fie cu flic-flac procesual. ca "ramane la fel" nu e chiar ase.Sa vedem negru pe alb.
Ca sanu mai fie confuzii repet si eu ca sunt mamici interesate care citesc cand alba cand neagra: cine naste cu data de 1 ian 2011 are CIC platit 1 an.
Karis spune:
Cu baietelul meu am stat acasa 2 ani. M-am intors la serviciu si nu mi-au trebuit doua zile ca sa "intru in paine" cum s-ar spune. Deci exclus ca in doi ani uiti si apoi iti va fi greu sa reincepi activitatea.
Si asa e greu sa lasi un copil de 2 ani cu altcineva, dar daca e mai mic...!? Usor de spus "il lasi cu o bona".
1. E foarte greu sa gasesti o persoana de incredere pa mana careia sa-ti lasi copilul atat de mic.
2. Cu ce platesti o bona? In conditiile in care putine mame au locuri de munca atat de bine platite incat sa isi permita sa plateasca cu 6-800 lei/luna o bona. Unele abia castiga atat.
Eu de exemplu sunt poate un caz fericit, salariul meu este putin peste salariul mediu dar cele mai multe abia depasesc salariul minim. Si tot nu imi permit sa platesc o bona!
Cu toate acestea imi doresc inca un copil. Dar se pare ca suntem considerate niste miloage care cersesc la "portile" statului.
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Ca sanu mai fie confuzii repet si eu ca sunt mamici interesate care citesc cand alba cand neagra: cine naste cu data de 1 ian 2011 are CIC platit 1 an. |
mai sunt eu cu mintea razna
sau e absolut posibil ca unele mame (sunt unele disperate, e drept) sa se gandeasca 'sa nasca mai devreme'
Alinuk mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
Nimic nu-i intamplator!
lucialu spune:
Alinuk nu esti cu mintea razna si da, e posibil. S-a mai vazut si inainte vreme. Pentru ca e o diferenta intre a fii cu copilul 2 ani platiti sau a trebui sa mergi la munca dupa un an, iar dc 24 de ore fac diferenta...
h_3llena spune:
doamna (a se zici vaca) Andreea Vass spune pe blogul ei ca de la 1 ianuarie valoare indemnizatiei revine la 85% pentru indemnizatiile in plata... nu stiu dk sa o cred..
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina.r S-a aprobat ordonanta... http://www.guv.ro/decizii-privind-concediul-si-indemnizatia-pentru-cresterea-copiilorl1a111244.html |
totusi www.mediafax.ro/politic/marko-bela-in-acest-moment-ordonanta-privind-concediul-de-crestere-a-copilului-nu-exista-7788819/" target="_blank">el sustine altceva
vias spune:
mda..cum spuneam...orice e posibil..pt ca si maine e o zi!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE