Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Dragi mamici si burtici, acesta este un mesaj pt fetele din Brasov..si nu numai..

Miercuri , 8 decembrie, ora 11:00 iesim in fata prefecturii din Brasov, pentru a ne cere drepturile noatre si ale copilasilor nostrii:
Cerem 85% cuantumul indemnizatiei si 2 ani CIC.

Va rugam sa ne fiti alaturi,

va asteptam!!

PS:VA ROG SA ANUNTATI SI PRIETENI, CUNOSCUTI, PARINTI PRIN PARC!!! ESTE IMPORTANT UN NUMAR CAT MAI MARE!! SE PARE CA NUMAI ASA NE VOM FACE AUZITI!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

mai3, multu' frumos.
v-ati uitat la happy hour? am trimis mail si am castigat costumasul de printz deci... e oficial!!! am un mic printz in familie
si mai e ceva oficial... am prea mult timp liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Fetelor, asa or fi toti bebeii ce se numesc Tudor, sau poate doar mamele lor mai panicoase eu recunosc ca sunt

Mai3, Tudor nu e botezat. din mai multe motive, am aminat pina dupa sarbatori, dar abia astept s-o facem, ca si eu m-am gindit ca va contribui la linistirea copilului. deocamdata, ii mai zic tatal nostru, sau ingerasul

tanamera, sotul meu nu a avut astimpar si de luna asta a inceput serviciul. ar fi putut sta inca o luna in medical dar nu a vrut. eu il inteleg ca s-a plictisit... mare lucru nu ii dadeam voie sa faca, cu mine nu mai poate avea aceleasi activitati pe motiv de bb... normal ca se plictiseste.
acum isi face setul de exercitii de recuperare seara si ma pune pe mine sa-l dau si pe el cu crema pe cicatrice
chiar, cele cu cezariana, cum mai arata operatia voastra?

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Andreea felicitari pentru costumasul castigat.

Fistiq operatia mea e o dunga rosiatica de 11 cm(chiar nu stiu ce mi-a venit sa o masor).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Am si eu o intrebare. dr mi-a spus ca acum sa-l pun foarte des la san si sa-i dau si ceai ca avand febra sa nu se deshidrateze. i-am facut ceai de tei si a baut pana acum cam 80 ml. sa-i mai dau? cam cat am voie pe zi? e alaptat la san.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Andreea felicitari pentru costumasul castigat.

Fistiq operatia mea e o dunga rosiatica de 11 cm(chiar nu stiu ce mi-a venit sa o masor).

Mamica lui Albert (17.10.2010)

si te dai cu ceva pe ea? si a mea tot rosie si tare e

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

La multi ani spun si eu cu intarziere tuturor celor ce poarta numele sf Nicolae. I-a scazut febra pana la 37.6 si acum a inceput iar sa urce, are 37.8. Ce pot sa fac? dr mi-a zis ca in cazul in care panadolul nu-si face efectul sa-i pun supozitor cu paracetamol, dar numai in locul panadolului. nu merge un dupa alta la interval scurt

Cristina, mami de bebita David

intre panadol si paracetamol tre sa fie macar 6 ore. 37.8 e subfebril. nu e de supozitor. stai cu ochii pe el. peste 38 e febra. daca e peste 38.5 ii poti face si impachetari. sanatate!

andreea sa il [poarte sanatos!

fistiq la mine nu se vede

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Buna seara,dragelor.
Nu am mai intrat de multa vreme,ca nu am cum. Sunt terminata....3 sapt m-amobosit sa organizez singura botezul Antoniei. Ziua alergam cu ea incolo si-ncoace, iar noaptea o plimbam in brate ca plange ca din gura de sarpe de la colici.A iesit super botezul,o sa oncarc cateva poze sa vedeti si voi, dar a fost extenuant....L-amorganizat singura cap-coada, de la cumparat bilete de avion pt toata lumea,pana la tort,petrecere (fara dans, doar stat la masa si discutat...k e post...)A fosst greu dar a meritat

Apoi, pe 29 nov, a fost zuia lui Matei...alta organizare, alta petrecere...

Miercurea trecuta mi-au plecat toti musafirii, dar eu tot nu m-am linistit. Vineri am fost la pediatru cu ambii copii. I-am vaccinat...pe Antonia cu vaccinul de 2 luni si cu cel de rotavirus, iar pe Matei cu cel de varicela. A fost un scandal intreg cu amamdoi...Sunt cam necajita ca Antonia nu mananca...Are 4500g, a lyuat cam 2 kg,dar numai eu stiu cat ma chinui sa ii dau sa manance. Nu suge mai mult de 5 minute la san, la fiecare masa, si mananca daca nu o indop eu, la 6 ore.Am inceput sa o monitorizez si suge cam 300 ml pe zi, jumatate din cat ar trebui sa manance la varsta ei...Asa ca ma mulg si ma chinui sa ii dau sa manance cate 40 ml intr-o ora, la fiecare 3 ore.Nu pot sa fac nimic in casa, nu ma pot ocupa de Matei asa cum ar trebui...si imi vine sa ma urc pe pereti.

Si mai mult...acum a si racit mititica! Tuseste rau si ii curg muci verzi...Am vorbit cu pediatra si mi-a prescris niste supozitoare cu eucalipt contra tusei. Sper sa ii treaca!

Acum doarme...la mine in brate...si nu am functionala decat o mana...Ma duc sa va citesc din urma

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

2ingerasi, multa sanatate!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

voi ce ati inteles referitor la indemnizatie?ramane 85% sau se aplica si reducerea de 15%?

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput