Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

fetele, s-o hotarat ceva cu legea asta care ne priveste?
(ca io nu-s conectata la stiri) Am inteles ca s-a comunicat ceva, dar n-am fost pe faza

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Andreea, felicitari pentru sangele albastru din familie! Si stai linistita, nu e asa rau sa ai timp liber!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani Simona Nicoleta!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

2ingerasi, bine ai revenit greu cu botez, cu petrecere, cu 2 copii. eu pot doar sa-mi imaginez acum, dar sper sa va povestesc si eu candva despre bb2. despre greutatea antoniei - as vrea sa te incurajez cumva, andrei al meu a luat fix 2.1kg si este nascut cu o saptamana inaintea ei, si au avut cam aceeasi greutate la nastere. desi a luat putin in greutate, dr. m-a asigurat ca e pe o curba buna de crestere si totul este in regula. e drept ca el mananca ceva mai mult la o masa, dar nu mai mananca la 3 ore. eu am mai zis... am incredere in copilul meu... il las sa decida el (evident, atata timp ca si dr. imi spune ca e ok)
si multa putere iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Multumesc, Office!

Mergi la inceput

Acum sa va zic si buna seara, daca tot am dat buzna asa
2ingerasi, imi pare rau ca iti este atat de greu. Iti doresc multa sanatate tie si copiilor. Cred insa ca Dumnezeu ne intareste cand ne este mai greu, ne da putere si asa trecem prin toate
Si eu ma necajesc din cauza ca Ioan mananca putin, uneori consider ca tot cam jumatate din cat ar trebui. La noi nu e din cauza ca mananca greu, ci mai degraba rar. Eu ii dau sa suga la mine, nu stiu cat mananca acolo, apoi ii mai dau cate 120-130 LP. Apoi sta treaz vreo 2 ore si cand ar trebui sa manance din nou, doarme dus...Asa am ramas intr-o zi cu doar 4 mese in timpul zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr33aaa

2ingerasi, bine ai revenit greu cu botez, cu petrecere, cu 2 copii. eu pot doar sa-mi imaginez acum, dar sper sa va povestesc si eu candva despre bb2. despre greutatea antoniei - as vrea sa te incurajez cumva, andrei al meu a luat fix 2.1kg si este nascut cu o saptamana inaintea ei, si au avut cam aceeasi greutate la nastere. desi a luat putin in greutate, dr. m-a asigurat ca e pe o curba buna de crestere si totul este in regula. e drept ca el mananca ceva mai mult la o masa, dar nu mai mananca la 3 ore. eu am mai zis... am incredere in copilul meu... il las sa decida el (evident, atata timp ca si dr. imi spune ca e ok)
si multa putere iti doresc.

andreea, mami fericita de andrei (15.09.2010)

Ai dreptate,dar tot sunt stresata....si oboseala nu face decat sa-mi sporeasca stresul...

Mergi la inceput

Si pt ca Nicolae si Nicoleta inca sarbatoresc, spunem si noi La multi ani!, multe bucurii si binecuvantarea Sfantului Nicolae sa fie mereu cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

si te dai cu ceva pe ea? si a mea tot rosie si tare e

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Nu ma dau cu nimic,maine merg la control si o sa intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Sunt tare suparata . bebe are acum 38.7 i-am pus jumate de supozitor cu paracetamol. oof sut asa speriata si nu rezist sa-l vad ca sufera

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput