Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
Fistiq spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Sunt tare suparata . bebe are acum 38.7 i-am pus jumate de supozitor cu paracetamol. oof sut asa speriata si nu rezist sa-l vad ca sufera Cristina, mami de bebita David |
of, of, of, imi pare tare rau pt puiutul bolnavior.
stiu ca la noapte o sa patrulezi, sper sa-si faca rapid efectul paracetamolul. asa-s copiii...
stai cu okii pe el si foloseste comprese cu apa la picioruse, minute, frunte
sanatate multa, si tie putere
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
nikolici spune:
cristina paracetamolul isi va face efectul f repede.Sa nu-l infofolesti, lasa-i corpul sa respire.Pe langa febra are si alte simptome?
Fistiq spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tanamera
Nu ma dau cu nimic,maine merg la control si o sa intreb. Mamica lui Albert (17.10.2010) |
mie mi-a zis doctora fara s-o intreb cind m-a vazut la 6 saptamini. eu nu aveam de gind sa ma dau cu ceva, dupa mine nu arata chiar asa... de uns
folosesc cicatrix, cica in 3 saptamini sunt ca noua. ma rog, daca o folosesc ca eu apuc sa ma dau din an in paste cu ea
mai3, super, esti o norocoasa! nu tre sa mai dai o caruta de bani si pe creme!
nikolici spune:
Eu cu intarziere va fac cinste la ceas de seara.
Azi fac 32 de ierni si imi sarbatoresc si numele.
Va ofer tot ce va doriti fetelor!
Fistiq spune:
ooo, un dublu la multi ani! atunci, nikolici! sa dea DD sa ti se implineasca toate dorintele!
Fistiq spune:
tocmai ce mi-am terminat tabelul cu graficul lui Tudor. de miine incep proba suptului, ca nu se mai poate! am impresia ca nu suge cum trebuie. am observat asta azi cind am incercat sa il tin 2 ore(macar) intre mese, ca pina acum avea tzitzi la discretie. nici nu se scurgea bine timpul ca deja cerea papa. si cind primea, nu sugea decit vreo 5 minute si apoi se maimutzarea
pai ce pateste daca il prind! macar ca stiu ca ajung cu sfircurile franjuri, dar ceva tot trebuie sa fac. cred ca a luat cel mai putin dintre toti bbeii in greutate!
sabina, ce pompa folosesti?
puiutza spune:
Bebecris eu cand facea febra si intre prizele de paracetamol ii puneam comprese cu otet si spirt si apa (cate o parte egala din fiecare) la picioare - udam sosesute de-ale lui si i le dadeam in picioare si peste ele altele uscate sa nu ii fie frig si il culcam - bine asta o faceam lui Bobi - e mai mare, dar nu vad ce rau p[oate sa ii faca unui bebelus.
Sanatate multa multa!! Si nu te panica - e bine ca face febra - inseamna ca organismul lui lupta! Trebuie doar sa il supraveghezi si sa ii cobori febra.
Dana - mami de Alex (31.08.2010) si de Bobi (06.03.2006)
bebecris26 spune:
i-a scazut febra la 37.7 . sunt fericita ca a luat bine in greutate. are la 2 luni 5.700. a luat 2.700 in 2 luni.
Cristina, mami de bebita David
botosel452 spune:
Buna seara si de la noi!
E trecut de miezul noptii,dar sper ca nu se supara sarbatoritele daca le spun La multi ani!
De mos Nicolae Alexandra a primit o suzeta noua, roz si un costumas de craciun format dintr-un body si o caciulita. De abia astept sa ii fac poze.
Iar eu am primit un wrap roz,superb...
Dar bucuria ne-a fost umbrita de vestea "minunatului" de Boc.
Mie mi se incheie,oficial,postanatul la sfarsitul lui ianuarie. Maine merg de urgenta sa ma interesez daca pot sa inchei postanatul zilele astea si sa imi depun dosarul pana la sfarsitul anului, poate intru inca la legeaa cu 2 ani
La noi,noaptea s-a transformat in zi:ieri,de exemplu,Alexandra s-a culcat spre dimineata,la 6...Ziua doarme si noaptea sta si urla...
Azi am scos-o la cumparaturi,nu a inchis un ochi si am sperat sa doarma noaptea...dar vad ca iar face vocalize. Doamne, de abia astept sa ajunga la 3-4 luni si sa ii treaca colicii astia, ca m-au terminat pe mine,d'apoi pe ea....
tutz spune:
Botosel - eu am inteles ca se ia in considerare momentul in care se naste copilul. Diferenta va fi intre copiii nascuti pana in 31.12 si cei nascuti dupa 01.01.
Cel putin am auzit astfel de interpretari prin presa online.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde