Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
botosel452 spune:
tutz, asta am intele
si eu, dar tare mi-e teama ca nu va fi asa. acum 7 ani cand indemnizatia a fost de 6 mil.,la fel au zis, dar le-a fost mult mai simplu sa faca diferenta prin tot ce trecea de 1 ian. sa intre pe noua lege. acum sa vedem cat de repede va fi publicata in monitor, pt a vedea daca mai ramane timp pt a actiona ca atare...life just sucks
Karin25 spune:
Salutare si de la noi!!!!
La Multi ani Tuturor nicoleta si nicolae!
Sa stiti ca va citesc seara cand am un moment de respiro dar nu reusesc sa scriu. de cand m-am intors la job nu mai am vreme de mare lucru , iar cand am un strop de timp pe langa bebe si job; DORM.
In alta ordine de idei noi am crescut inca 1.3 kg in a doua luna. Acum avem 5.7 kg si 62 cm. Cu colicii nu aVEM TREABA IN SCHIMB face kk destul de greu. Lapte de la tzitzi nu mai are mami decat 55 ml pe zi dar ii mulgem si pe aia si ii luam pe post de imunizator.
Cam astea ar fi noutatile. AAA am facut vaccinul care ne-a suparat foarte tare si vreo 4 zile am mancat mai rau si am fost maraiti. Dar ne-a trecut. Joi mergem la un control de rutina sa vedem ce mai zice neonatologul si sa ne spuna ce sa punem in ochisor ca tot curge si nu a trecut nici cu lapte de-al meu nici cu ciplox nici cu tobrex.
Se pare ca noi am avut noroc si ramanem cu aceeasi indemnizatie si cu aceeasi perioada dar bietele mamici de 2011... Asta e...
Va pup dulce!
Edith mamica fericita de Andreas Daniel
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Haideti la cafeluta...dar una dulce, ca viata e a naibii de amara cand auzim ce face nenorocitul de Boc...poate nu se va aproba nici o lege si asa si viitoarele mamici vor sta acasa 2 ani cu copiii lor...
Eu azi merg sa depun dosarul, si nu stiu de ce, dar am sentimentul ca ma vor intoarce cu actele, pentru ca e ceva diferenta intre adeverintele de unde am muncit, desi sper doar sa ma insel...va spun eu dupa amiaza.
o zi frumoasa!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
nastasie spune:
neata.facem cinste azi ca deh , am mai crescut 1 luna.azi facem 4 lunite.
nikolici, la multi ani de 2 ori.tot ce-ti doresti.
simo, sa traiesti cu numele.
bebecris, cum mai sunteti?sa stii ca sosetele cu otet si apa fac minuni.sper sa va fi scazut febra peste noapte.
mari, de ce sa te intoarca?bafta multa celor care depun dosarul.
2ingerasi, te cred si te inteleg ca e greu si mai ales ca esti obosita.vor veni si zile mai bune.
deci aseara am zis ca ma urc pe pereti.calin a dormit naspa rau, a mancat asa aiurea.asta mare nu mai avea somn pe la 2 si jumatate si atat m-a innebunit la cap cu "lui nu-i vine somnul" de am zis ca ma impusc.bineinteles ca l-a trezit si pe fra-su, care a mai adormit inspre 3-4.nu l-am mai dus la gradi ca nici nu puteam sa-l trezesc de obosit.cand ziceam ca dorm si eu o seara mai bine.dimineata eram zombi.acu mi-am facut o canaaa mare de cafea ca sa fac fata azi cu amandoi.
andreea, oau, ati castigat costumal.sa faci poze cand o fi sa-l imbraci.felicitari.
ma duc la cafea.va las cate o cana calda.
ionela.n spune:
Neata fetelor
DEsi am facut 2 lunite pe 2 decembrie, ieri am fost sa facem bilantul de 2 luni.
Asa ca raportam 5100g si 57 cm
be_one spune:
Buna dimineata!
Felicitari pt lunite Calin Ioan!
Si eu am dormit mai putin ...dimineata, ca s-a trezit la 5:30, a papat un pic si nu mai vroia sa adoarma. Si asa imi era un somn...Apoi, la 9, cand ne pregateam sa mancam a venit dr sa ii faca vaccinul. Si dupa el nu are voie sa manance o ora. Eu credeam ca nu o sa mai poata de foame, dar el nici nu a plans si nici acum nu zice nimic, de nu imi vine sa cred. Asa ca stau pe forum
Numai ca eu, pe fond nervos, am dat iama in ciocolatile lui Dimitrie de la mosu.
Acu ma duc sa ma dreg cu o cafea. Si noutatea e ca avem 6 kg
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
LoredanaB spune:
Buna dimineata!
Vad ca sunteti tare suparate si va inteleg dar nu inteleg ce au in cap guvernantii...nu stiu unde vor sa ajunga cu masurile lor de "redresare".
Eu astept postasul cu dreptul de sedere al Sarei abia apoi pot sa merg sa-mi depun pt alocatie si cand primesc ok pt alocatie apoi depun pt CIC.Voi sta 15 luni in CIC apoi sotul inca 3 luni...pot sa-mi aleg eu durata CIC intre 1an si 2 ani jumate.
Mari bafta cu depunerea dosarului.
Bebecris cum se simte David?
bebecris26 spune:
Neata la mamici si bebici. Noi am avut o noapte tare grea cu febra. La 4 dimineata am chemat salvarea, avea 39.2. cel mai mult i-a scazut la 37.6 in rest peste 38.
Cristina, mami de bebita David
be_one spune:
Lora, ai PM!
Mai3, ai PM!
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
LoredanaB spune:
La multe lunite Calin-Ioan! Adriana ce mare baietel ai deja cand vreti sa incepeti diversificarea?
ionela a luat bine in greutate bebelina...papa laptic numai de la mami?
be one si Dimitrie a crescut foarte frumos!
ce bebelini pufosi avem
noi saptamana viitoare mergem la vaccinul de 3 luni, cantarit si masurat...sunt foarte curioasa