Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
be_one spune:
Vaai, Cristina! Si acum ce face puiul mic?
Cu sosetute ai incercat? Eu de multe ori doar asa reuseam sa ii scad febra lui Dimitrie.
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
bebecris26 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici cristina paracetamolul isi va face efectul f repede.Sa nu-l infofolesti, lasa-i corpul sa respire.Pe langa febra are si alte simptome? Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
Cristina, mami de bebita David
nastasie spune:
be_one, super 6 kg.pupam vaccinatul.
bebecris, dar de ce asa mare?ce i-au dat?
ionela, si voi ati crescut frumos.
loredana, inca sunt in studii legat de diversificare.sunt nehotarata cand si cu ce.as incepe imediat dupa sarbatori cu legume, dar mai studiez problema.azi sun si la pediatra sa vedem ce zice legat de asta si de vaccin.
mari_paun spune:
am admirat poze: bebecris superpoze...
sunt numai bebelusi adorabili...
in sfarsit am reusit sa pun poze de la botez...admirati-ne in albumul de pe picasa Petru m-a supt azinoapte din 2 in 2 ore,Ema e racita
va pup fetele
bebecris26 spune:
Dr mi-a spus sa-i dau panadol la 8 ore si numai in cazul in care nu ii sacde febra cu el sa-i pun supozitor cu paracetamol. dar sa respect diferenta de 8 ore ca e bebe prea mic. dimineata i-am dat si la 6 ore ca nu mai stiam ce sa-i fac. sosetele cu otet? dar nu e prea mic bebe? am mai citit pe net dar am inteles ca la copii mai mari. daca vad ca nu ii trece o sa-i pun si pun mai multa apa.
Cristina, mami de bebita David
mari_paun spune:
bebecris sanatate lui David
eu i-am pus sosete cu otet Emei cand era bebe...la Petru nu ca nu a fost nevoie pana acum, slava Domnului...
LoredanaB spune:
bebecris multa sanatate micutului David!
Mari foarte frumoase pozele de la botez/nunta, am lasat cateva comentarii!
be_one spune:
Bebecris,intr-adevar nu mai stiu cat de mare era Dimitrie cand am inceput sa ii pun cu otet. Dar era cu adevarat eficient. Stiu ca sunt si medici care nu sunt de acord cu asa ceva. Daca ai retineri, poti sa-i pum macar cu apa. Multa sanatate!
Loredana, multumim! Da, si Dimitrie a crescut frumos...are acum 6 ani. Ioan e cel mic Multi
Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)
LoredanaB spune:
Citat: |
citat din mesajul lui be_one Bebecris,intr-adevar nu mai stiu cat de mare era Dimitrie cand am inceput sa ii pun cu otet. Dar era cu adevarat eficient. Stiu ca sunt si medici care nu sunt de acord cu asa ceva. Daca ai retineri, poti sa-i pum macar cu apa. Multa sanatate! Loredana, multumim! Da, si Dimitrie a crescut frumos...are acum 6 ani. Ioan e cel mic Multi Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010) |
scuze pentru confuzie